Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bir şey danışcaktım yardımcı olurmusunuz (1 Kullanıcı)

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar ben yolda giderken yerde bir kagıt parcası buldum dualar yazılıydı ufak bir parça bunu cüzdan içinde saklasam bir mahsuru olurmu arka cebimize koydugumuz için cüzdanı ve hani helaya filan dgiderken sorun olurmu selametle

gulcan_mevlut

Kayıtlı Kullanıcı
tabiikii olur cüzdan içinde saklaman normal ama unuturda wc gibi bir yere gidersen bende sakıncalı

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Öncelikle dua yazılı olduğundan eminmisin? Eminsen sorun yok...cüzdanı arka cepte taşıyosun bi düşün dua yazılı bi kağıdı arka tarafta taşımak ne kadar güzel olabilir?

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
tehiyyat ve salevatı şerifeler yazılı kardeşim bazı hadislere baktımda bende bu duaların bulundugu kagıt parcasını yanımdan ayırmak istemedigim için saklamak istedim bilgileriniz için ALLAH razı olsun

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel düşünmüşsün ama arka cepte taşıma boynuna as veya gömleği ön cebine koy...

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
:a08:bilemiyorum cebimde dua taşımam

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt