Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Selam Yeter (1 Kullanıcı)

yalnızım

Kayıtlı Kullanıcı
ben yenı uyeyım ... yeni konu nerden açılıyo bilmiyorum bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ben yenı uyeyım ... yeni konu nerden açılıyo bilmiyorum bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ YENİ KONU HANGİ KONU HAKKINDA YAZACAKSAN O KUNUNUN FORUMUNA TIKLA VE ÜS TARAFTA YENİ KONU YAZAR ONU AC VE YAZ ANLAMASAN TEKRAR SOR BEN BURADAYIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

sevim016

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşlerım Allah ın selamı hepınızın ustune olsun Rabbim hepımızı doğruluktan gerı çevırmesın .bu arada bı sorum olcak ben bu sıteye yenı uye oldum ve arkdş lıstesı yapamıyorum bana yardımcı olurmusunz Allah rızası için .çunku bu sıte ole bı sıte kı hep Allah ve peygamber dostları var bole dostluklar edınmek ne yuce bır mutluluk bnm için anlatamam şimdiden Rabbım hepnzden razı olsun

yalnızım

Kayıtlı Kullanıcı
ya kusura bakmayın ama ben yapamadım tıklıyorum yenı konu aç yazmıyo.... ılk defa bı sıteye uye oldum..hiç bilgım yok

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ya kusura bakmayın ama ben yapamadım tıklıyorum yenı konu aç yazmıyo.... ılk defa bı sıteye uye oldum..hiç bilgım yok

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BAKIN KESİNLİKLE VAZ GECMEYİN VE DEFALARCA SORUN ŞİMDİ BULUNDUĞUMUZ FORUM SAYFASINI ACIN NE HAKKINDA VEYA HANGİ KONU HAKKINDA YAZACAKSAN O KONUN BAŞLIĞINA TIKLAYIN ACIN ACILAN KONULARIN FORUMLARIN ÜST TARAFINA BAKIN YENİ KONU DİYE BİR YAZI GÖRECEKSİNİZ VE ONU ACIN SONRA YAZACAKLARINIZI YAZIN BİR DE YAZINIZIN BAŞLIĞI 4 KELİMEDEN FAZLA OLMASIN YİNE KABUL EDİLMEZ ZATEN ACMAYA BAŞLAYIN VE NE YAZILIYORSA OKUYARAK TAKİP EDERSENİZ HEDEFE ULAŞIRSINIZ BAŞARILAR DİLERİM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm cevdet abi ve islamiyet.genin değerli sevgili ve saygılı üyeleri RABBİME emanetsiniz...

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
selamların en güzeli sizlerin üzerinize olsun.....selamun aleyküm

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt