Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Selam Yeter (1 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
allah bugunumuzu hayırlı etsın ınşaallah

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim bnde bu siteye uzuın zamn önce üye olmuştum ama pek girmiodum kullanıcı adınıımı unutmusum şimdi buldum ve girdim umarım beni de aranıza kabul edersiniz:)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim bnde bu siteye uzuın zamn önce üye olmuştum ama pek girmiodum kullanıcı adınıımı unutmusum şimdi buldum ve girdim umarım beni de aranıza kabul edersiniz:)

ve aleyküm selam kardeşim tekrar aramıza hoş geldiniz sefa getirdiniz güzel paylaşımlar da buluşmak umudu ile rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM CEVDET KARDEŞİM NEREDESİNİZ GÖRÜNMÜYORSUNUZ NE ZAMANDIR??

ve aleyküm selam kardeşim evet bir yasak yedik sitede sonra iş güc bu aralarda cok morelim bozuk hic neşem yok ondandır rabbim kimseni neşesini bozmasın rabbime emanet ol kardeşim benim. sorduğunuz icin teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt