Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Selam Yeter (2 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Cevdet abim nasılsın inşallah iyisindir

Selametle:H

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BENİM. ALLAH RAZI OLSUN SORUDUĞUNUZ İCİN HAMDOLSUN İYİYİM SİZLERİ SORMAK GEREK RÜYA KIZIN NASIL BENİN İCİN ÖPÜN RABBİM GÖNÜNÜZE GÖRE VERİR İNŞALLAH ALLAH İKİ CİHANDA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN KARDEŞİM İNŞALLAH YARADANA EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE :T

Amirix38

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleykum degerli kardesim ALLAH c.c. razi olsun .böyle bir konu actigin icin .selamlasmanin degerini genc nesillere ögretici bir konu bence
cok önemli bir hizmet.MEVLAM yar ve yardimcin olur insALLAH

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm cevdet abi
rabbime emanetsiniz
hayırla kalın

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BENİM. ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SİZİN BU AVATARINIZI GÖRÜNCE İCİM SIZLIYOR DEĞİŞTİRMENİZİ İSTESEM YAPARMISINIZ YİNEDE SİZ BİLİRSİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMUN ALEYKUM ABİ.
NASILSIN İYİMİSİN.ÇOKTANDIR GÖRÜŞMÜYORDUK.SELAMETLE.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleykum degerli kardesim ALLAH c.c. razi olsun .böyle bir konu actigin icin .selamlasmanin degerini genc nesillere ögretici bir konu bence
cok önemli bir hizmet.MEVLAM yar ve yardimcin olur insALLAH

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BENİ DEĞERLİ BULDUĞUNUZ İCİN NEKADAR TEŞEKKÜR ETSEN AZDIR ALLAH RAZI OLSUN COK SEVİNDİM YAPTIĞINIZ ACIKLAMA İCİNDE COK TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM GÖNLÜNÜZDEKİNİ MURAT EDER İNŞALLAH YARADANA EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN :T

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMUN ALEYKUM ABİ.
NASILSIN İYİMİSİN.ÇOKTANDIR GÖRÜŞMÜYORDUK.SELAMETLE.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BENİM. HAMDOLSUN İYİYİM İYİ OLMAYA CALIŞIYORUZ İŞTE YALAN DÜNYADA İŞ GÜC BİRAZ BU SIRALAR YOĞUNUM SİZLERİ SORMAK GEREK İNŞALLAH İYİ SİNİZDİR RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN KARDEŞİM AYRICA HATIRIMIZI SORDUĞUNUZ İCİN COK TEŞERKKÜR EDERİM ŞEKERLERİMİDE COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK ÖPERİM SELAMIMI İLETİRSENİZ SEVİNİRİM EŞİNİZEDE SELAMLAR YARADANA EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN :T

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BENİM. ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SİZİN BU AVATARINIZI GÖRÜNCE İCİM SIZLIYOR DEĞİŞTİRMENİZİ İSTESEM YAPARMISINIZ YİNEDE SİZ BİLİRSİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

_______cevdet abi degiştirdim ..sagolun .
selam ve dua ile________

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü Aleyküm ve Rahmetullâhi ve Berakâtüh Ebeden Daima

Abi bende bir hatrınızı sorayım nasılsınız iyisinizdir İnşaAllah

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü Aleyküm ve Rahmetullâhi ve Berakâtüh Ebeden Daima

Abi bende bir hatrınızı sorayım nasılsınız iyisinizdir İnşaAllah

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN

ve aleyküm selam kardeşim benim. allah razı olsun hamdolsun iyyiyim iyi olmaya calışıyoruz sizleri sarmak gerek inşallah iyi sin dir allah hep gönlüne göre verir inşallah yaradana emanet ol kardeşim selam ve dua ile kal:T

genius

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm.. Allah'ın selamı ve bereketi üzerinize olsun inşallah..

mufi84

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Butun Din Kardeslerimize Ve Bu Site Arkadaslarimiza Kardeslerimize

mufi84

Kayıtlı Kullanıcı
CEVDET _71 abi gurbet eldeyim yazmissin acaba nerede oturdugunu sorabilirmiyim tesekkurler

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
CEVDET _71 abi gurbet eldeyim yazmissin acaba nerede oturdugunu sorabilirmiyim tesekkurler

selamün aleyküm kardeşim bir yanlışşığınız olmalı ben gurbette yazmadım hic ve ben türküyedeyim siz nerede okudunuz rabbime emanet ol kardeşim

mufi84

Kayıtlı Kullanıcı
Sagol Abi Iyi Dileklerin Icin;ozur Dilerim Belkide Ben Yanlis Anladim Ama Bir Aydir Sik Giremiyorum Siteye.gurbet Eldeyim Insanin Memleketi Gibi Olmuyo Gibi Biseler Hatirladigim Kadariyla

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt