Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Selam Yeter (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşim
siteyi yap boz sor öğreniyoruz bi şekilde ama yazdıklarımın ne kadarını okudunuz bilmiyorum ama ben siteye girdiğimden beri sanırım en fazla sizinkileri takip ediyorum ben ilmimi yeni öğrenmeye başladım bir yandan kuran'ımızı türkçe okuyup anlamaya bir yandan işten fırsat buldukça arapça öğrenmeye çalışıyorum çok başlardayım namazı ilmi ibadetlerimizi bir şekilde heyecan ve keyifle çocuklar gibi parça parça ne öğrenebilirsem öğrenmeye çalışıyorum sizinle beraber dua etmek benide mutlu ediyor son zamanlarda sürekli dua ediyorum sizde bilirsiniz ki böyle zamanlarda şeytanın vesvesesi bol olur ve inançlarla mücadele etmek gerekir bende ALLAH ın izniyle yolumdan sapmamaya şeytana uymamaya çalışıyorum hepde bunun için dua ediyorum çevremde olumlu yorumlar olduğu gibi olumsuz yorumlarda oluyor böyle zamanlarda ne tavsiye edersiniz sizinde fikrinizi almak isterim
umarım bunları yazarak sizede sıkıntı vermemiş olurum
şimdiden teşekkür ederim ALLAH razı olsun
rabbime emanet olun...

VE ALEKÜM SELAM KARDEŞİM BENİM FORUMLARIMI OKUMAYIN CÜNKÜ BENİM FORUMLARIMDA BİŞİ YOK İLİM İRFAN BAŞKA YERDE ARAYIN KELİN İLACI OLSA KENDİ BAŞINA SÜRER EVET ALLAH SAPTIRMASIN HİC KİMSEYİ VE BİR DE SON SÖZ ASLA DÜRÜSLÜKTEN ŞAŞMAYIN BİRİNE SÖZ VERDİNİZMİ SÖZÜNÜZDE DURRUN YOKSA İNCİNİR VE İNCİTİRSİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAMETLE

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Be Rahmetüllahi Ve Berekatühü

MEVLA KİMSEYİ KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN... SELAMETLE...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Allah Hepinizden Razi Olsun Hayirli Geceler şimdilik Hoşca Kalin

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM CEVDET -71 KARDESIM VE DIGER OKUYAN KARDESLERIM HAYIRLI VE BOL IBADETLI SABAHLAR HEPINIZE SIZLERI GÖRMESEMDA COK SEVIYORUM !!! CEVDET KARDES SIZIN O ILGINC OLAYLAR DA YAZMIS OLDUGUNUZ KISI IS YARINE BIRDAHA GELDIMI COK MERAK ETDIM *ALLAH'A EMANET OLUN

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEKÜM SELAM KARDEŞİM BENİM FORUMLARIMI OKUMAYIN CÜNKÜ BENİM FORUMLARIMDA BİŞİ YOK İLİM İRFAN BAŞKA YERDE ARAYIN KELİN İLACI OLSA KENDİ BAŞINA SÜRER EVET ALLAH SAPTIRMASIN HİC KİMSEYİ VE BİR DE SON SÖZ ASLA DÜRÜSLÜKTEN ŞAŞMAYIN BİRİNE SÖZ VERDİNİZMİ SÖZÜNÜZDE DURRUN YOKSA İNCİNİR VE İNCİTİRSİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAMETLE

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
ESTAĞFİRULLAH cevdet abiciğim..senin forumlarını takip etmeyen,okumadan geçen olmayacağını düşünüyorum..
şuanda 128 tane forum konularının içinde,boş şeylerden oluşan konuya rastlamadım.. :evet aralarından bikaçtane ilim ve irfan dolu,hakikat ve gerçeklerle dolu ve faydalanabilecek konulardan eklemek istiyorum,aşağıdaki forumları da,bu yazdıklarımı okuyanların bi göz gezdirmelerini rica ediyorum..zamanları asla boşa geçmeyeceğine garanti ediyorum..
lütfen cevdet abiciğim,senin paylaşımlarını takip etmekteyiz ve yenilerini beklemekteyiz inşallah..
***BAŞÖRTÜSÜNÜN HÜKMÜ NEDİR?
***ALLAH cc NİÇİN KULLARINI BİR YARATMADI?
***NEFSİN ARZULARI
***ESMA_ÜL HÜSNA
***ALLAH IN cc SIFATLARI
***ALLAH IN cc VARLIĞININ...
***CEHENNEM AZABI HAKKINDA
***YASİN VE AYET_EL KÜRSÜ
***NAMAZ NASIL KILINIR?
***RAHMAN SURESİ
:H:HSELAM VE DUALARIMLA

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
ESTAĞFİRULLAH cevdet abiciğim..senin forumlarını takip etmeyen,okumadan geçen olmayacağını düşünüyorum..
şuanda 128 tane forum konularının içinde,boş şeylerden oluşan konuya rastlamadım.. :evet aralarından bikaçtane ilim ve irfan dolu,hakikat ve gerçeklerle dolu ve faydalanabilecek konulardan eklemek istiyorum,aşağıdaki forumları da,bu yazdıklarımı okuyanların bi göz gezdirmelerini rica ediyorum..zamanları asla boşa geçmeyeceğine garanti ediyorum..
lütfen cevdet abiciğim,senin paylaşımlarını takip etmekteyiz ve yenilerini beklemekteyiz inşallah..
***NEFSİN ARZULARI
***ESMA_ÜL HÜSNA
***ALLAH IN cc SIFATLARI
***NAMAZ NASIL KILINIR?
***RAHMAN SURESİ

bende size katılıyorum
böyle bir sitede en küçük bir mesajda bile ALLAH razı olsun u bile okuyup rabbimi zikretmek bile yeter diye düşünüyorum ilim ve irfan konusuna gelince zaten okumaya anlamaya çalıştığımı cevdet bey sizede yazmıştım ilim okuyarak öğrenilir rabbimde böyle dememişmidir peygamber efendimize (oku) yaradan rabbinin adıyla oku yaşayarakda mevlama ne kadar yakın olduğumuzu her yaptığımız ibadetle gösterebiliriz benim sizden istediğim destek bir insan olarak beni gibi ilme ibadete düşkün biri olarak ne önerdiğinizdi sanırım ben yanlış aktardım düşündüklerimi
ALLAHA emanet olun
selam ve dua ile

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm...mümin kardeşlerim...

HAYIRLI AKŞAMLAR..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Cümleten Hayırlı Cumalar

Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun

Selametle :H

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm Mümin Kardeşlerim...

Cumaniz Mubarek Olsun...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM CEVDET -71 KARDESIM VE DIGER OKUYAN KARDESLERIM HAYIRLI VE BOL IBADETLI SABAHLAR HEPINIZE SIZLERI GÖRMESEMDA COK SEVIYORUM !!! CEVDET KARDES SIZIN O ILGINC OLAYLAR DA YAZMIS OLDUGUNUZ KISI IS YARINE BIRDAHA GELDIMI COK MERAK ETDIM *ALLAH'A EMANET OLUN

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BİZLERDE SİZİ ALLAH İCİN COK SEVİYORUZ HAYIR GELMEDİ BİR DAHADA GÖRMEDİM O GÜZEL GÖZLÜ GÜZEL YÜZLÜ GÜZEL SÖZLÜ GENCİ SİZDE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
***NEFSİN ARZULARI
***ESMA_ÜL HÜSNA
***ALLAH IN cc SIFATLARI
***NAMAZ NASIL KILINIR?
***RAHMAN SURESİ

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt