ALLAH razı olsun kardeşim
siteyi yap boz sor öğreniyoruz bi şekilde ama yazdıklarımın ne kadarını okudunuz bilmiyorum ama ben siteye girdiğimden beri sanırım en fazla sizinkileri takip ediyorum ben ilmimi yeni öğrenmeye başladım bir yandan kuran'ımızı türkçe okuyup anlamaya bir yandan işten fırsat buldukça arapça öğrenmeye çalışıyorum çok başlardayım namazı ilmi ibadetlerimizi bir şekilde heyecan ve keyifle çocuklar gibi parça parça ne öğrenebilirsem öğrenmeye çalışıyorum sizinle beraber dua etmek benide mutlu ediyor son zamanlarda sürekli dua ediyorum sizde bilirsiniz ki böyle zamanlarda şeytanın vesvesesi bol olur ve inançlarla mücadele etmek gerekir bende ALLAH ın izniyle yolumdan sapmamaya şeytana uymamaya çalışıyorum hepde bunun için dua ediyorum çevremde olumlu yorumlar olduğu gibi olumsuz yorumlarda oluyor böyle zamanlarda ne tavsiye edersiniz sizinde fikrinizi almak isterim
umarım bunları yazarak sizede sıkıntı vermemiş olurum
şimdiden teşekkür ederim ALLAH razı olsun
rabbime emanet olun...
VE ALEKÜM SELAM KARDEŞİM BENİM FORUMLARIMI OKUMAYIN CÜNKÜ BENİM FORUMLARIMDA BİŞİ YOK İLİM İRFAN BAŞKA YERDE ARAYIN KELİN İLACI OLSA KENDİ BAŞINA SÜRER EVET ALLAH SAPTIRMASIN HİC KİMSEYİ VE BİR DE SON SÖZ ASLA DÜRÜSLÜKTEN ŞAŞMAYIN BİRİNE SÖZ VERDİNİZMİ SÖZÜNÜZDE DURRUN YOKSA İNCİNİR VE İNCİTİRSİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAMETLE