selamun Aleykum
Allah Yar Ve Yardimcimiz Olsun
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN
selamun Aleykum
Allah Yar Ve Yardimcimiz Olsun
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM
SELAM VE DUA İLE
ALLAH"A EMANET OLUNUZ
Selamün Aleykum Cevdet-71 Kardesim Benim Hala Sitede Problemim Var Anlamiyorum Ayni Site Neden Turkiyede Degisik Almanyada Bir önceki Gibi Iyice Canim Sikiliyor Yönetime Yazdigim Halde Bir Yardim Alamadim Cevap Yazmadilar Cikayim Diyorum Ama O Kadar Guzel Ki Burada Zardimlasma Cikamiyorum Hic Bir Sey Yapamadan Kilitlendim Allaha Sükür Yazabiliyorum Lutfen Yardimci Olurmusunuz A:e
selamün aleyküm.allahın rahmeti cümlemizin üzerine olsun a.e.olun
Selamün Aleyküm Kardeşim
Allah"a Emanet Olunuz
Selam Ve Dua Ile
Selamun Aleyküm Abi Yaaaa.... Küstüm Ben Hani Bizim Ismimiz Listede....neyse Görmedin Heralde....olabilir Bu Seferlik Affediyorum Bak...:K:K:K
Selamün aleyküm. Allaha emanet olun.
selamun aleyküm rabbim hapimizden razı olsun ve şifa versin...
ve aleyküm selam cok değerli kardeşim ben seni yazmazmıyım ama burada şunu söyledik bizlere selam vereni kaydedeceğiz diye sen bana küsmezsin bunu biliyorum allah razı olsun rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın
SELAMUN ALEYKÜM ABİCİM BEN SANA HİÇ KÜSERMİYİM...BEN DAHA ÖNCE SELAM VERMİŞTİMONUN İÇİN GÖRMEMİŞSİN DEDİM...CANIN SAĞOLSUN ABİ LİSTEYE YAZMASANDA OLUR:A...DUALARINA BENİDE AL YETER...:K:G
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM
CUM'ANIZ MÜBAREK OLSUN
ALLAH"A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE
selamun Aleyküm Mümin Kardeşlerim..
Cumaniz Mubarek Olsun..
selamün aleyküm cevdet ağbi bende aranıza2 hafta oldu katılalı sizlerden dua istiyecem birtürlü isteyemedim .ama şimdi yalvararak hıçkırıklarla oruçlu ağzımla hepinize yalvarıyorum anneme dua edin kendisi 2 senedir almanyada karaciğer nakli için sıra bekliyor .bu sabah annem ağırlaşmış babam hastaneye yatırmış elimizden birşey gelmiyor öyle ha diyince atlayıp gidemiyoruz kız kardeşim uğraşıyor gitmek için ama gönül isterki 3kardeşinde anamızın yanında olmak.duadan başka yapacak birşeyimiz yok .neolur annem için 1001 fatiha okurmusunuz yalvarıyorum size sizlerin duasına ihtiyacım var bizi yalnız bırakmayın yalvarıyoru çok çaresizis nolur şu mübarek günde dualarınıza ihtiyacımız var .üzüntüden daha orucumu bile açmadım hepinizden şimdiden allah razı olun
Allah'in Selami Rahmeti Bereketi Feyzi Inâyeti Sevgisi Ve Yardimi Bütün Mümin Kardeşlerimin üzerine Olsun
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM İNAN ŞU AN COK ÜZÜLDÜM ŞAFİ OLAN RABBİMDEN ACİL ŞİFALAR DİLERİM KARDEŞİM SİZE BİR FORUM ACAR DUA TOPLARIM YALMIZ BAKIN BÖYLE KARDEŞLERİMİZ DUA İSTİYOR BİR GİRİYOR BİZLER TOPLUYORUZ BİTİRİYORUZ AMA ONLAR GELİP BİR TEŞEKKÜR BİLE YAZMIYORLAR BUDA TABİ BİZLERİN ZORUNA GİDİYOR BURADA BÜTÜN KARDEŞLERİM KARŞILIKSIZ DUA EDİYORLAR ONUN İCİN SİZDEN RİCAN BİR BAKIN FORUMU TAKİP EDİN BİZLER OZAMAN COK MUTLU OLURUZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN
selamün aleyküm cevdet abi ilk önce ALLAH hepinizden razı olsun 1 -2 saat içinde duamı bitirmişler .hiç beklemiyordum öylesine açtım acaba banada dua eden varmı diye gördüklerimin karşısında hıçkırıklara boğuldum beni okadar mutlu ettilerki anlatamam .Rabbim hepsinden razı olsun .Şu mübarek günde yüreği yanmış kardeşinizi mutlu ettinizya RABBİMDE İKİ CİHANDA SİZLERİ MUTLU ETSİN...hiç teşekkür etmemmi hepinize duacıyım.Daha yeni olduğum için yazılarımı cevaplarımı bulamıyorum.gönül dostlarım bana duamın bittiği müjdesini verince hıçkırıklara boğuldum sanki anneme karaciğer bulunmuş gibi sevindim sevincimden ağlayarak kız kardeşimi aradım .hiç tanımadığım yüzlerini bile görmediğim allah aşıkları dostlarım anneme dua etmiş ben nasıl teşekkür etmem ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN SİZLERDEN şu dar günümde yüreğime su serptiniz umut filizlediniz ve dualarınızla bu filizi yeşerteceksiniz .Yinede dualarınızdan annemi ve bütün hastalarımızı unutmayın...