Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Selam Yeter (1 Kullanıcı)

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BENİM.EVET BİR KIRGINLIK VARDI HALLETTİK COK ŞÜKÜR RABBİME EMANET OL KARDEŞİM DUA İLE KAL

abiciğim gülü ekledim ama açılmadı..bi sorun oldu galiba..başka gül denedim o da eklenmiyor..başka bi gün olur inşallah..
RABBİM HERDAİM YARDIMCIN OLSUN ABİCİĞİM..HEPİMİZİ TEBESSÜM ETTİRDİN İNŞALLAH..
selam ve dualarımla..
:H

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
abiciğim gülü ekledim ama açılmadı..bi sorun oldu galiba..başka gül denedim o da eklenmiyor..başka bi gün olur inşallah..
RABBİM HERDAİM YARDIMCIN OLSUN ABİCİĞİM..HEPİMİZİ TEBESSÜM ETTİRDİN İNŞALLAH..
selam ve dualarımla..
:H

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ÖNEMLİ DEĞİL SİZİN DÜŞÜNMENİZ ÖNEMLİ ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum ve Rahmetullahu ve berakatuhu abim, kardeslerim daimen ve ebeden insaAllah.Ben tekrar aileme döndüm kabul buyuyursaniz.Rabbim'e emanet olun.B)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum ve Rahmetullahu ve berakatuhu abim, kardeslerim daimen ve ebeden insaAllah.Ben tekrar aileme döndüm kabul buyuyursaniz.Rabbim'e emanet olun.B)B)B)

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ŞU AN AKADAR MORELİM BOZUKTUKİ SENİN GELDİĞİNİ GÖRÜNCE COK SEVİNDİM İNŞALLAH BİR DAHA BİZLERİ BURAKMAZSIN RABBİME EMANET OL KARDEŞİM

KaranLıq

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşler bende yeni üyeyim umarım artık benide görürsünüz.Allah yardımcımız olsun selametle

engin-oo

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm sevgili kardeşlerim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt