Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Selam Yeter (1 Kullanıcı)

N

nugzar

Allah Insana Ne Geder Iakn Oldugunu Bilen Varsa ? Onunla Doia Doia Soipete Hazram.. Kuranda Deilenden Bashka.....

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR OLSUN ESENLİKLE KALIN.

derya_derya

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim.Allah ın selam ve rahmeti,mağfiret ve hidayeti hepimizin üzerine olsun...

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm....Hayırlı akşamlar..

turusina

Kayıtlı Kullanıcı
Bütüüüüüüüüüüüüüüüüüüün Mümin Canlara ,sitede Olan Canlara Kucak Dolusu Sevgi üzerine Selam Ve Dualarimi Yolluyorum .

Esselamün Aleyküm Ve Rahmetullahü Ve Berakatühü :))

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Bütüüüüüüüüüüüüüüüüüüün Mümin Canlara ,sitede Olan Canlara Kucak Dolusu Sevgi üzerine Selam Ve Dualarimi Yolluyorum .

Esselamün Aleyküm Ve Rahmetullahü Ve Berakatühü :))

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİN SEFA GETİRDİN RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
Hepinizi selamların en güzeli olan ALLAH'ın selamıyla selamlar, Sizleri merhametlilerin en merhametlisi yerlerin, göklerin ve ikisi arasındakilerin sahibi olan ALLAH'a emanet ederim.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Hepinizi selamların en güzeli olan ALLAH'ın selamıyla selamlar, Sizleri merhametlilerin en merhametlisi yerlerin, göklerin ve ikisi arasındakilerin sahibi olan ALLAH'a emanet ederim.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM . YALNIZ ARAYI FAZLA ACMAYIN ÖZLETMEYİN KENDİNİZİ RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

yalan_yalan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeslerım nasılsınız?sizlerı çokkk özledim.

yalan_yalan

Kayıtlı Kullanıcı
hamdolsun ıyı olmaya calışıyorum benı dualarınızda unutlamayın sınavlarım var ınternete sık bakamıyorum.iyisinizdır sızde inşAllah.ben çıkıyorum abım.Dua dua dua.......selamün aleyküm

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt