Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Ricam Var Sizden (2 Kullanıcı)

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar burda çok değerli bilgilere sahip olan arkadaşlarım dostlarım var..size bi kaç sorum olacak ve bana yardımcı olmanızı ıstıyorum

birincisi,mide yanmasına ve şişkinliğine karşı (reflü)çok iyi geldiğine inandıgınız bildiğiniz bir bitki arastırıyorum fakat bulamadım.
birde sinüzit ve burun tıkanıklığı (bir nevi astım başlangıcı hatta astım diyebiliriz aslında)bunun içinde bir bildiginiz bitkisel ürün varmı..
ilgi alakanız için tesekkurler arkadaşlar ALLAHA.E.O

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
geçmiş olsun kardeşim Allahü teala şifasını versin inşallah. bitkisel değil de reflü için bana süt iyi gelmişti. gece sabaha kadar uyuyamıyordum. üç dört yastıkla oturur şekilde yatıyordum. ama yatağın altına koymak için takozlar satılıyormuş. yani baş tarafını yükseltiyorlarmış. 20-25 cm kadar. sinüzit içinde tuzlu suyu burnunuza çekerseniz belki faydası olur. sinüziti olan birisi söylemişti. saçlarıda ıslak bırakmamak gerekiyormuş.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar burda çok değerli bilgilere sahip olan arkadaşlarım dostlarım var..size bi kaç sorum olacak ve bana yardımcı olmanızı ıstıyorum

birincisi,mide yanmasına ve şişkinliğine karşı (reflü)çok iyi geldiğine inandıgınız bildiğiniz bir bitki arastırıyorum fakat bulamadım.
birde sinüzit ve burun tıkanıklığı (bir nevi astım başlangıcı hatta astım diyebiliriz aslında)bunun içinde bir bildiginiz bitkisel ürün varmı..

Selamun aleykum kardeşim,
Reflü için perhiz şart.Bende sinüzitten muzdaribim,K.B.B doktorumun tavsiyesi üzerine ,yarım su bardağı kaynamış dayanılacak seviyede ılıtılmış suya 1çay kaşığı tuz ve 1 tatlı kaşığı karbonat karıştırılıp ,burna çekilecek,lütfen lavoba başında yapılsın ,benim anında boşaltıyor.İnş RABBİM şifa versin.
Selam ve dua ile
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam
bende reflüden ve sinüzitten şikayetim var maalesef :(
Reflü için diyet kesinlikle şart turşu yağlı asitli gıdalar reflü ataklarını cok hızlandıryor mümkün oldugunca uzak durmalıyız ayrıca oturuş yatış pozisyonunuz cok önemli.. dik oturmaya çalışmalıyız yastıgımız yükseltmrliyiz sütü bende tavsiye ediyorum mideyi rahatlatıyor onun yanında bir tane muzda yerseniz midedeki ekşime ve yanmaya iyi geliyor
Sinüzit içinde tuzlu suyu çok iyi geliyor burnunuza cekin
ibrahim saraçoğlunun sitesinde papatya kürü var onunda cok iyi geldiği yazıyordu ben denemedim

sahalin

Kayıtlı Kullanıcı

REFLÜ VE ÜLSER İÇİN :
GEREKLİ MALZEMELER :
* Çiğ patates
* Çiğ lahana
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Lahana ve patateslerin, çiğ olarak suyunu sıkın. İlk bir kaç gün, sabahları aç karnına 1 bardak, daha sonraki günlerde ise 1,5-2 bardak için. Bu kür 3 hafta uygulanacak.

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar..

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim çok geçmiş olsun bende de sinüzit var papatya yı kaynatıp buharına durcakmışsın iltihabı hemen boşaltıyormuş allaha emanet ol

uyan_ey_gozlerim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeşim,
Reflü için perhiz şart.Bende sinüzitten muzdaribim,K.B.B doktorumun tavsiyesi üzerine ,yarım su bardağı kaynamış dayanılacak seviyede ılıtılmış suya 1çay kaşığı tuz ve 1 tatlı kaşığı karbonat karıştırılıp ,burna çekilecek,lütfen lavoba başında yapılsın ,benim anında boşaltıyor.İnş RABBİM şifa versin.
Selam ve dua ile

Allah razı olsun bunu en kısa zamanda deniyecem...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt