istikbal
Kayıtlı Kullanıcı
"Genç ve hür iken, düşlerim sonsuzken, dünyayı değiştirmek isterdim.Yaşlanıp akıllanınca, dünyanın değişmeyeceğini anladım.
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Ben de düşlerimi biraz kısıtlayarak sadece memleketimi değiştirmeye karar verdim.Ama o da değişeceğe benzemiyordu.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]İyice yaşlandığımda, artık son bir gayretle, sadece ailemi ve kendime en yakın olanları değiştirmeyi denedim; ama maalesef bunu da kabul ettiremedim.[/FONT]
alıntı
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Ben de düşlerimi biraz kısıtlayarak sadece memleketimi değiştirmeye karar verdim.Ama o da değişeceğe benzemiyordu.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]İyice yaşlandığımda, artık son bir gayretle, sadece ailemi ve kendime en yakın olanları değiştirmeyi denedim; ama maalesef bunu da kabul ettiremedim.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Şimdi ölüm döşeğinde yatarken birden fark ettim ki, önce yalnız kendimi değiştirseydim, onlara örnek olarak ailemi de değiştirebilirdim.Onlardan alacağım cesaret ve ilhamla, memleketimi daha ileri götürebilirdim.Kim bilir belki de dünyayı bile değiştirebilirdim..."[/FONT]
alıntı