Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bir psokoposun mezar taşında yazanlar (1 Kullanıcı)

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
"Genç ve hür iken, düşlerim sonsuzken, dünyayı değiştirmek isterdim.Yaşlanıp akıllanınca, dünyanın değişmeyeceğini anladım.

[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Ben de düşlerimi biraz kısıtlayarak sadece memleketimi değiştirmeye karar verdim.Ama o da değişeceğe benzemiyordu.[/FONT]

[FONT=Times New Roman, Times, Serif]İyice yaşlandığımda, artık son bir gayretle, sadece ailemi ve kendime en yakın olanları değiştirmeyi denedim; ama maalesef bunu da kabul ettiremedim.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Şimdi ölüm döşeğinde yatarken birden fark ettim ki, önce yalnız kendimi değiştirseydim, onlara örnek olarak ailemi de değiştirebilirdim.Onlardan alacağım cesaret ve ilhamla, memleketimi daha ileri götürebilirdim.Kim bilir belki de dünyayı bile değiştirebilirdim..."[/FONT]​

alıntı

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
ES-SELAMUN ALEYKUM WR WB
ALLAHU AKKBARR!!! Rabbim zaten bunu enfal süresi 53. ayetinde ve rad süresi 11. ayetinde söylüyor. Yani bu gerçeği görmek için ölüm döşeğine kadar gitmeye gerek yok inşallah. KURAN I KERİM i elimize alıp Rabbimizin bizlere neler söylediğini ve yapmamızı istediğini öğrenmemiz yeterli inşallah. Yorumu yazan TALHA YASİR

imported_salih_

Kayıtlı Kullanıcı
Inşallah Kardeşim Ben Her Zaman Kur An I Kerimi Okuyorum Ama Mailini Pek Okumuyorum Mail Li Kuranimi Yeni Aldim Bundan Sonra Okuyacagim..

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
"önce yalnız kendimi değiştirseydim" eyvallah... dünyayı değiştirmek için önce kendimizi değiştirmeliyiz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt