Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Kimyacı,Bir Fizikçi Ve Bir Matematikçi... (1 Kullanıcı)

Rümeysa Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Kimisi yalnızca tebessüm ettirir,işte onlardan bir tanesi...
Bir kimyacı bir fizikçi ve bir matematikçiyi ayrı odalara koymuşlar.Her birine aynı yaş pastadan vermişler.1 saat içinde her seferinde yediklerinin yarısını yiyerek pastayı bitirmelerini istemişler.1 saat geçmiş önce kimyacıya bakmışlar,pasta duruyor.Kimyacı: Kimyada temel kural hiç bir şey kaybolmaz. Bu kuralı çiğneyemem.Bu yüzden yemedim. Matematikçinin pastası da duruyormuş.Matematikçi: Hiç bir sayının yarısı 0 değildir.Bu yüzden yemedim.En son fizikçiye bakarlar pasta yok.Şöyle demiş: Biz fizikçiler yaklaşık olarak hesaplarız.O nedenle hepsini yedim... ;;):a35:

kalemgenç

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık. hoştu.Allaha emanet ol.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzeldi kardeşim. emeğinize sağlık.
bu arada hoşgelmişsiniz.

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Kimisi yalnızca tebessüm ettirir,işte onlardan bir tanesi...
Bir kimyacı bir fizikçi ve bir matematikçiyi ayrı odalara koymuşlar.Her birine aynı yaş pastadan vermişler.1 saat içinde her seferinde yediklerinin yarısını yiyerek pastayı bitirmelerini istemişler.1 saat geçmiş önce kimyacıya bakmışlar,pasta duruyor.Kimyacı: Kimyada temel kural hiç bir şey kaybolmaz. Bu kuralı çiğneyemem.Bu yüzden yemedim. Matematikçinin pastası da duruyormuş.Matematikçi: Hiç bir sayının yarısı 0 değildir.Bu yüzden yemedim.En son fizikçiye bakarlar pasta yok.Şöyle demiş: Biz fizikçiler yaklaşık olarak hesaplarız.O nedenle hepsini yedim... ;;):a35:

:a04::a04::a04::a04::a04::a04: Eline sağlık :a04::a04::a04::a04::a04::a04:

__rumeysa__

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık rümeysa nur çok güzeldi bu arada galiba seninle adaşız

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt