Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Kadın Gittiğinde.. (BÜTÜN BAYANLARA ARMAĞAN OLSUN) (2 Kullanıcı)

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Bir Kadın Gittiğinde.. (BÜTÜN BAYANLARA ARMAĞAN OLSUN)

selamun aleykum, emeklerine saglik, çok begendim bizlere paylastigin için allah senden razi olsun.

bir es, bir cocuk, bir baba bir anne, her evin her yuvanin, toplumun ailenin bir parcasidir, bir nokta kadar eksikliyi sessizliye götürür. Sevdiklerimizin kiymetini unutmayalim.

Allah emanet olun... B)B)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

leyla_serdar yazdı:
selamun aleykum, emeklerine saglik, çok begendim bizlere paylastigin için allah senden razi olsun.

bir es, bir cocuk, bir baba bir anne, her evin her yuvanin, toplumun ailenin bir parcasidir, bir nokta kadar eksikliyi sessizliye götürür. Sevdiklerimizin kiymetini unutmayalim.

Allah emanet olun... B)B)B)

Aleykum selam.. Amin ecmanin kardeşim.. Sağolasın güzel yorumun için..

İnşaAllah kıymet bilenlerden oluruz.. Selametle.. A.e.o. B)B)B)

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun elbetteki kadınların yerı ayrıdır cünkü rahman oa ana olmayı bahşetmiş ellerinize saglık harika yazılar dı hepsini okudum yorumları tektek okudum herkesden allah razı olsun

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

sevgi dinc yazdı:
allah razı olsun elbetteki kadınların yerı ayrıdır cünkü rahman oa ana olmayı bahşetmiş ellerinize saglık harika yazılar dı hepsini okudum yorumları tektek okudum herkesden allah razı olsun

Ecmain kardeşim, sağolasın.. Haklısın, Rabbim bütün boşlukları Kadın ile doldurmuş, o gittiğinde yanında birçok şey götürüyor, en önemliside Anneliği götürüyor..
Allah c.c. senden de razı olsun kardeşim.. SelametleB)B)

asli88

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. kardeşim allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı gerçekten bir kadın gittiğinde çok boşluk olur hayatta(güzel yazılarını bekliyoruz) selam ve dua ile AEOB)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

asli88 yazdı:
s.a. kardeşim allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı gerçekten bir kadın gittiğinde çok boşluk olur hayatta(güzel yazılarını bekliyoruz) selam ve dua ile AEOB)

Aleykum selam kardeşim.. Allah c.c. senden de razı olsun inşaAllah..
Selametle kal kardeşimB)B)B)

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleykum
allah sızden razı olsun okurken cok duygulandım yazılanlar gercktende cok dogru hayattan bır kadın gıttıgınde cekı-duzen gıder,huzur gıder,zerafet ıncelık gıder,hos kokulu evler odalar gıder,utulu pantolonlar gomlekler gıder,tertıplı dolaplar gıder,nasıhatler gıder,kurabıyeler pastalar gıder,sırta sokulan havlular gıder,gece sutlerı gıder,hastayken basımızda olan merhamet ebıdesı gıder....
rabbım analarımızı basımzdan eksık etmesın ınsallah.annesı vefat eden kardelserımı uzmek ıstemem rabbım onlarıda cennetınde mısafır etsın ınsallah.
selam ve dua ıle....

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

efsude yazdı:
selamunaleykum
allah sızden razı olsun okurken cok duygulandım yazılanlar gercktende cok dogru hayattan bır kadın gıttıgınde cekı-duzen gıder,huzur gıder,zerafet ıncelık gıder,hos kokulu evler odalar gıder,utulu pantolonlar gomlekler gıder,tertıplı dolaplar gıder,nasıhatler gıder,kurabıyeler pastalar gıder,sırta sokulan havlular gıder,gece sutlerı gıder,hastayken basımızda olan merhamet ebıdesı gıder....
rabbım analarımızı basımzdan eksık etmesın ınsallah.annesı vefat eden kardelserımı uzmek ıstemem rabbım onlarıda cennetınde mısafır etsın ınsallah.
selam ve dua ıle....

Aleykum selam güzel ablam.. Çok güzel sıralamışsın gerçektende.. Arkalarından çok şey gider kadınlar gidince.. Sağolasın güzel yorumun için.. Duanada amin diyorum Allah c.c. razı olsun.. Selametle inşaAllahB)B)B)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. çook güzel bi paylaşım olmuş ALLAH razı olsun emeğine sağlık..gözlerim ıslak okudum yazını kardeşim....annem gittiğinde yaşadığım duyguları tekrar hatırladım,gerçekten bir kadının gitmesi çoook dolmaz bii boşluk................
selametle
A.E.O.B)B)B)

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKUM COOOOK GUZEL BIR PAYLASIM OLMUS KARDESIM ALLAH ARZI OLSUN OKURKEN NASIL INSAN BU YAZININ ICINDE KAYBOLUYOR SANKI BIDE BAYAN VEDE EV HANIMI OLUNCA B)B)B)B)B) TESEKKURLER SELAMETLE ;);)

konak

Kayıtlı Kullanıcı

Gerçekten özenle seçilmiş sözcüklerin ifade ettiği kadının gidişi sadece bunlarla yetmiyor aslında bir kadın giitiğinde herşey yetim kalıyor. Gerçekten beğenerek okudum Rabbim sevabınızı yazsın selam ve dua ile...

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

Bir anne gider...

Bir dost...

Bir arkadaş...

Bir sevgili...

Ne çok kişi yok olur bir kadın gittiğinde.

Esselamun aleyküm kardeşim çook harika bir paylaşım olmuş.;) güzel gönlünüze sağlık hayırlı geceler canım kardeşim selam ve dua ile...B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt