Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir insanin doğru yolda olmasi için bir tesbih duaya var misiniz? (1 Kullanıcı)

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
“Bir müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, <<aynı şeyler sana da verilsin>> diye dua eder.”

(Muslim, Ebu Da'ud)

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
“Bir müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, <<aynı şeyler sana da verilsin>> diye dua eder.”

(Muslim, Ebu Da'ud)

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hayırlı cumalar kardeşim ben tesbihimi okudum ALLAH CC kabul etsin

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum bende 1 tane alayım ama tesbih çekilirken ne söylenecek

ALLAHA emanet olun

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
ha tamam ihlas okuyaca anladım
ALLAHA emanet olun

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
1 tesbihte ben alıyorum.Kardeşimiz doğru yolu bulsun inşallah.
Kardeşimizin isminide yazarmısın yurtlu kardeşim.İsmen duada bulunalım inşallah.
Allah c.c herkese doğru yoldu göstersin (AMİN)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Cümleten Hayırlı Cumalar...

Ben aldığım Tesbihi okudum Rabbim kabul eder inşaAllah...

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
tesbih okumaya devam ediliyormu yoksa ben geçmi kaldım devam ediliyorsa haber verin arkadaşlar bende katılmak istiyorum selam ve dua ile kalın

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
1 tesbihte ben alıyorum.kardeşimiz doğru yolu bulsun inşallah.
Kardeşimizin isminide yazarmısın yurtlu kardeşim.ismen duada bulunalım inşallah.
Allah c.c herkese doğru yoldu göstersin (amin)

aleyküm selam kardeşim adi sait
amin ecmain inşallah allah kabul etsin dualarimizi allah razi olsun
selam ve baki dua ile
hayirli geceler...

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
tesbih okumaya devam ediliyormu yoksa ben geçmi kaldım devam ediliyorsa haber verin arkadaşlar bende katılmak istiyorum selam ve dua ile kalın

selamün aleyküm kardeşim evet devam ediyoruz rabbim kabul etsin inşallah allah razi olsun şimdiden
selam ve dua ile
hayirli geceler...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hiç birimizi doğru yoldan ayırmasın doğru yoldan ayrılanları doğru yola iletip hidayet nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakıp kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Bende 5 tesbih yani 500 tane alıyorum kardeşim Allah kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Rabbim içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selamatimize çıkmak yaşamımıza bir düzen hayırlı bir yön hayırlı bir sebep göndersin Rabbim.
hayatımızdaki engelleri olumsuzlukları hayırsızları olumsuz düşünceleri olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hiç birimizi doğru yoldan ayırmasın doğru yoldan ayrılanları doğru yola iletip hidayet nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakıp kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Bende 5 tesbih yani 500 tane alıyorum kardeşim Allah kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Rabbim içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selamatimize çıkmak yaşamımıza bir düzen hayırlı bir yön hayırlı bir sebep göndersin Rabbim.
hayatımızdaki engelleri olumsuzlukları hayırsızları olumsuz düşünceleri olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

selamün aleyküm leyla kardeşim,
yine o kadar güzel dua etmişsin ki o güzel yüreğine diline sağlık
amin ecmain inşallah ALLAH kabul etsin kardeşim
selam ve baki dua ile
RABBİME emanetsin
hayırlı geceler...

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı

(Muslim, Ebu Da'ud)

seyitler

Kayıtlı Kullanıcı
1 tesbihte ben alayım.inşallah doğru yolu bulur kardeşimiz.

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı

(Muslim, Ebu Da'ud)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt