Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

" Bir Hikaye İşte " Değil!!!! (1 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşim eline yüreğine sağlık paylaşımın için RABBİM razı olsun benimde içim bir garip oldu bir evlat annesine babasına bunu nasıl yapar insan bu kadar merhametten yoksun olurmu yaptığının karşılığını oda evlatlarından görür birde ALLAHIN huzurunda bunun hesabını vermek var RABBİM böyle evlatlara hidayet versin

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN

Ve aleyküm selam. Rabbim sizden de razı olsun. RABBİM böyle evlatlara hidayet versin. (Amin)
Hayırlı günler diliyorum.

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleyküm çok Duygulandim.ibretlik Bir Durum.rabbim Bizleri Ana Ve Babamiza Evlatlarimizida Bizlere Hayirli Eylesin Inşaallah.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleyküm çok Duygulandim.ibretlik Bir Durum.rabbim Bizleri Ana Ve Babamiza Evlatlarimizida Bizlere Hayirli Eylesin Inşaallah.

Ve aleyküm selam. Ne acı verici değil mi? Rabbim Bizleri Ana Ve Babamiza Evlatlarimizida Bizlere Hayirli Eylesin Inşaallah.(Amin)
Hayırlı günler.

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
Anne hamileyken o benim bir parçam o herşeyim diyerek büyütüyor daha doğmadan ama sonra ellerin içinde hapis oluyor..bir hikaye değil gerçektenm bu bir ders rabb,m dünya malının hırsına bırakmasın nefsimizin eline bırakmasın..konu için Allah razı olsun ..dualarda buluşalım inşAllah..

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Anne hamileyken o benim bir parçam o herşeyim diyerek büyütüyor daha doğmadan ama sonra ellerin içinde hapis oluyor..bir hikaye değil gerçektenm bu bir ders rabb,m dünya malının hırsına bırakmasın nefsimizin eline bırakmasın..konu için Allah razı olsun ..dualarda buluşalım inşAllah..

Bizi büyüten, her türlü ihtiyacımızı karşılayan, zor zamanlarımızda daima yanımızda olan insanlara bu denli davranmak çok acı verici.
AMİN. Dualarınızın kabul olmasını diliyorum Yüce Rabbimden.
Hayırlı günler.
:A

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt