Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir HACER TELAŞI VARDIR Annelerin Yüreklerinde (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselamun aleyküm canım kardeşim B)​

Rahman razı olsun kardeşim emeğinize güzel yüreğinize sağlık.
İslama adanmış ömürleri annelerimizi örnek almalıyız.
Hacer annemizin güzelliklerini anlattığın için sağolun.
Rabbim sizleri Cennetinde komşu eylesin inşaallah.Her daim onların yaşantılarını örnek almamız duası ile...

Yaradana emanet olunuz her daim inşaallah.Selametle canım kardeşim

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü canım kardeşim:)
Rahman c.c sizden de ebeden razı ve memnun olsun, iki cihanda da ecrinizi ziyadesiyle size bahşeylesin inşallah.. Değerli ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim güzel kardeşim..Nur yüreğinize, berrak gönlünüze sağlık olsun inşallah.. Haklısınız canım kardeşim, anneler her zaman en güzel örneklerdir bizler için.. Rabbimiz c.c annelerimizden razı olsun, onlar da bizlerden iki cihanda da razı olsunlar inşallah..Amin..Dualarımdasınız uhti;)..Selam, baki dua ve muhabbetle En Emin'e emanetimsiniz inşallah.. Tebessümle kalın..B)

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Can Kardeşim Aliye...

Eline emeğine yüreğine sağlık RAHAM iki cihanda razı olsun sevabını bol bol ihsan eylesin İnşaALLAH bu güzel ve içten paylaşıma için

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Allah razı olsun kardeşim. Selam ve baki dua ile kalın.

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin
MEVLAM ANNE BABALARIMIZIN WE TÜM RIZALARINI KAZNMAMIZ GEREKEN İNSANLARIN RIZALARINI KAZNMAYI CÜMLEMİZEDE NASİP ETSİN

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Aliye kardeşim.canım çok güzel ve duygulu bir yazı...
Hz. Hacer'in teslimiyetini , Rabbimden gelen sınavlara sabredişini okuduğum zaman , bu nasıl bir kadın , bu nasıl bir kul diye gıpta etmiştim.
işte o zaman babama ;böyle mübarek bir kulun adını bana verdiği için minnet duymuştum.
babam da Hz. Hacer'in hayatını okumuş ve çok etkilenmiş. kızım olursa adını Hacer koyucam demiş ve taaa askerden göndermiş adımı...
Rabbim her hal ve kulluğumuz ile O MUbarek isimleri taşıyabilmeyi nasip etsin . (amin.. )
paylaşım için Allah razı olsun. emeğine sağlık. selam ve dua ile Yardan'a emanet ol.......:H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Alıntı:
gülnisa´isimli üyeden Alıntı
ANNELERİN DEĞERİNİ BİLMEK...

MEVLAM HACER VALİDEMİZE YÜKLEDİĞİ AĞIR İMTİHANI BİZ ACİZ ZAYIF KULLARA YÜKLEMESİN. AMİN..

selamunaleykum
guzel yureklı kardeşım
sabah sabah okudum ya bu ne guzel bır yazı
allah razı olsun sevap hanenene yazsınn ınşaallah
ana
ana fedakarlıktır
ana umuttur
ana dosttur
ana güvendir
ana sırdaştır
ana yoldaştır
ana candır
ana canandır
ağlarsa anam ağlar gerısı yalan ağlar
evet güzel kardeşim bir ananın evladığına yapamıcağı ne var acaba?
bence yok
iyi gunde kötü gunumuzde daım yanımızdadır
dua eder çabalar durur güzel anneler
cocuklara sorarım bazen en güzel anne kımdır dıye(tabıı kasıtlı bır soru)hepsi benım annem der
bende aman sakın güzel annelerınızı üzmeyın onlara sevdığınızı soyleyın derım
allaha şükürler olsun
analarımıza ne yapsak az
haklarını nasıl öderız bılemem
bazen duygusallaşırım anne derım
hatam olduysa benı affet dıye boynuna sarılırım
annemde oyle şey olur mu sana hep dua edıyorum der
güzel annem benım
guzel yureklı kardeşım annenın elınden öperım
allah sana daım mutluluk versın
allah hayırlar nasıp etsın
allaha emanet ol
selam ve dua ıle
Selam Aleyküm kardeşlerim Allah razı olsun emeğinize yüreğinize sağlık çok güzel bir paylaşımdı annelerin hakları ne yaparsa yapalım hiç bir zaman ödenmez Rabbim hepimizin annelerine hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin başımızdan eksiltmesin her annenin muradı çocuklarını en iyi şekilde büyütüp adam etmek onların mürüvetlerini görmektir Allah herkese nasip etsin inşallah.
Allah hepimiizn yar ve yardımcısı olsun Allah herkese anneliği nasip etsin hayırlısıyla selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

Ve aleyküm selam Leyla kardeşim.Ne güzel dualar etmişsiniz güzel kardeşim. Amin, ecmain inşallah.. Rabbimiz c.c razı ve memnun olsun sizden de.. El-Mucib c.c ism-i celilesinin hürmetine bizlerden kabul eder bu dualarınızı inşallah güzel kardeşim. Teşekkür ederim..Selam ve baki dua ile Asıl Sahibimize emanetsiniz inşallah..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün aleyküm

ne söz yeter ne kalem bu yazılara
anne olabilmek,anne değeri bilebilmek ne güzeldir

ALLAH(c.c.) RAZI OLSUN SİZDEN...YAZILARINIZDAN...EMEKLERİNİZDEN

Ve aleyküm selam Değerli Ablam.
Beğendiğinize sevindim. Yorumunuz için çok teşekkür ederim..Sizin de gönlünüze sağlık olsun inşallah.. Allah c.c razı olsun..Rahman c.c sizin de kıymetli uğraş ve emeklerinizi zayi etmesin, tesirli kılsın inşallah..En Emin'e emanet olunuz..Selam ve baki dua ile inşallah..B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleyküm aliyecim...

çok güzel anlamlı bir paylaşımdı..
rabbim razı olsun senden inşaallah...
rabbime emanet ol dua ile.. hayırlı akşamlar...ablacım...

Ve aleyküm selam değerli Hülya Ablacım..

Beğendiğinize sevindim, teşekkür ederim.. Allah c.c sizden de ebeden razı ve memnun olsun, hizmetlerinizin ecrini en hayırlısıyla size lütfeylesin inşallah..Selam ve baki dua ile En Yüce'ye emanetsiniz.B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm Can Kardeşim Aliye...

Eline emeğine yüreğine sağlık RAHAM iki cihanda razı olsun sevabını bol bol ihsan eylesin İnşaALLAH bu güzel ve içten paylaşıma için

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol

Ve aleyküm selam değerli Orhan abimiz.
Allah c.c sizden de razı olsun, sizin de iki cihanda en hayırlısıyla ecirlerinizi lütfeylesin inşallah.. Rahman c.c'ye emanet olunuz..Selam ve dua ile..

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Cahime dedi:
"Ey Allahın Resûlü! Harbe katılmak istiyorum, sana danışmaya geldim."
"Annen var mı?"
"Evet."
"Onun yanından ayrılma! Çünkü cennet, onun ayakları yanındadır."
İbn Cahime radıyallahu anh.

selamun aleyküm çok güzel bi paylaşımdı...
emeğinize, yüreğinize,gönlünüze sağlık...
SELAM VE DUA İLE...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.

Allah razı olsun kardeşim. Selam ve baki dua ile kalın.

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü ebeden ve daimen kıymetli kardeşim.
Allahü Teala sizden de ebeden ve daimen razı olsun, hizmetlerinizi, dergahında makbul kılsın inşallah..Selam ve dua ile Rabbimize emanet olunuz.

sudelet

Kayıtlı Kullanıcı
selam-ün aleyküm kardeşim çok güzel bir konu ALLAH razı olsun

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
amin amin
MEVLAM ANNE BABALARIMIZIN WE TÜM RIZALARINI KAZNMAMIZ GEREKEN İNSANLARIN RIZALARINI KAZNMAYI CÜMLEMİZEDE NASİP ETSİN

Kalbi aminler inşallah bu güzel dualarınıza..Allah c.c razı olsun güzel kardeşim. Rabbimiz c.c'ye emanet olun..Selam ve baki dua ile inşallah..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm Aliye kardeşim.canım çok güzel ve duygulu bir yazı...
Hz. Hacer'in teslimiyetini , Rabbimden gelen sınavlara sabredişini okuduğum zaman , bu nasıl bir kadın , bu nasıl bir kul diye gıpta etmiştim.
işte o zaman babama ;böyle mübarek bir kulun adını bana verdiği için minnet duymuştum.
babam da Hz. Hacer'in hayatını okumuş ve çok etkilenmiş. kızım olursa adını Hacer koyucam demiş ve taaa askerden göndermiş adımı...
Rabbim her hal ve kulluğumuz ile O MUbarek isimleri taşıyabilmeyi nasip etsin . (amin.. )
paylaşım için Allah razı olsun. emeğine sağlık. selam ve dua ile Yardan'a emanet ol.......:H

Ve aleyküm selam Değerli Ablam. Beğendiğinize sevindim..Allah c.c sizden de ebeden ve daimen razı ve memnun olsun inşallah.. Ablam, isminiz çok güzel maşallah.. Ne mutlu size ki böyle mübarek, mütevekkil ve fedakar bir validemizin ismini taşıyorsunuz.. Yazdıklarınız çok duygulandırdı ablam.. Efendimiz (s.a.v)'den sonra, hayatıyla, imtihanlarıyla en çok ilgimi çeken peygamber, Hz. İbrahim (a.s) idi.. O tevhidi mücadelesini, putları kırıp tevhide olan çağrısını her zaman hayranlıkla okudum.. Konu Hz. İbrahim (a.s) olunca Hz. Hacer validemizi de okumamak olmazdı..Zira o mübarek validemizin de hayatını öğrenerek, o ağır imtihanını tefekkür ederek çok şeyi öğrendim. Güzel dualarınıza can-ı gönülden amin diyorum değerli ablam..Ecmain olsun inşallah.. Rabbimiz c.c güzel gönlünüze göre versin, yar ve yardımcınız olsun inşallah..Meslektaş kardeşime de selamlarımı söyleyiniz inşallah değerli ablam..Selam ve baki dua ile En Emin'e emanetsiniz inşallah..B):H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Cahime dedi:
"Ey Allahın Resûlü! Harbe katılmak istiyorum, sana danışmaya geldim."
"Annen var mı?"
"Evet."
"Onun yanından ayrılma! Çünkü cennet, onun ayakları yanındadır."
İbn Cahime radıyallahu anh.

selamun aleyküm çok güzel bi paylaşımdı...
emeğinize, yüreğinize,gönlünüze sağlık...
SELAM VE DUA İLE...

Ve aleyküm selam Zeynep kardeşim.
Allah c.c razı olsun, değerli katkınız ve yorumunuz için..
Teşekkür ederim kardeşim..Rabbimize emanet olun..Selam ve baki dua ile inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt