neslıhancımmmmm
nerdesın ya
acılen acıktım
en güzelınden ıstıyorum olur mU
abla kapagini kapatiyoruz ya suyun kaynadigini nasil anliyoruz pek anlamam bu islerden ama cok hosuma gitti kolaymis yapabilirim belki
neslihancım eline sağlık kardeşim cok güzel görünüyor ama fincanlar catlamasın sonra bak benim takım daha yeni aldım ah keske eskileri atmasaydım sapları kırıldı diye birine verdim bak bunu bilseydim vermezdim deniyecem
Abla çok tuttu bu tarif..
ay ablam gelmişşşş..
çok özledim seni..
nerelerdesin..
ay kardeşim gelmiş
bende senin foruma yazıyodum
çok sevindim gelmene
bende seni özledim ablacım
Selamün Aleyküm Neslihan Ablacım..
Tarifleri incelerken, şimdi gördüm bu forumunuzu.. Ellerinize, emeğinize sağlık olsun.. Hazır keklerin, tahtını yıkacak bu tarif.. Fincan içerisinde sunulması da çok hoş.. Bu şekilde de deneyeceğim inşallah.. Paylaşım için teşekkür ediyorum ablam.. Dualarda buluşmak ümidi ile..
Selametle kalın.
ellerinize sağlık inşallah bende deniyeceğim içine fındık ceviz üzüm falan da koysak olur değil mi
bugün yapmak nasip oldu,tabi sizin yaptığınız kadar güzel olmamıştır.mutfakla aram olmadığı için evdekiler besin zehirlenmesi yaşamasın diye hepsini ben yedim.iyiydi.size zahmet hamur işi tarifleriniz varsa böyle börek çeşitleri falan yazarsanız mutlu olurum.şimdiden teşekkür ederim.rabbim hepimize mutlu,güzel günler nasip etsin.hayırlı akşamlar
Benim meyveli keklerim nerde Neslihan kardeşim...???:a30:
Yoksa Ankara da iken bazı kardeşlerimiz mi götürdüler?:a32:
Yoksa hala yapmadınız mı?:a09:
üzgünüm abi senin kek malesef yendi:a01:
Afiyet-şifa olsun kardeşlerimize.....:a12:
o kadar uğraştım yapmayın etmeyin o kek mavci abinin diye ama kurtaramadım:a45:
ama yine büyük bi çabayla yapıp kimselere göstermeden yenmek üzere size sunucam inşaallah
selametle.....