Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bir fikri (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan gülderen özdemir
  • Başlangıç tarihi
G

gülderen özdemir

:!arkadaşlar sorum şu tartışmaya açık bir sorudur herkes bilgisni benimle paylaşırsa çok sevinirim sorum şudur ben eşimin anne ve babasına eşimde benim anne ve babama bakmak zorunda değilmidir ? bence bakmak zorundadır bence 4 atanın hakkı birdir diye öğrendim ama eşim ve arkadaşım hayır bakmak zorunda değildir diyorlar sizce acaba hangisi doğru bakmak zorunda değilmiyiz yoksa bakmak zorundamıyız dinimizce bunun gerçeği nedir ?cevap yazan din kardeşlerimden allah şimdiden razı olsun a.e.o.selam ve dualarımla sevgiler hayırlı günler:H

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim ben tam olarak bu konuda kendimi yeterli görmüyorum..ve böyle olduğu için cevaben bir şeye yazamayacağım...sizin düşünceniz eşinizin düşüncesinden daha güzel doğru görünüyor...gelen cevaplarla bizde aydınlanacağız inşaallah...selametle...

G

gülderen özdemir

kardeşim ben tam olarak bu konuda kendimi yeterli görmüyorum..ve böyle olduğu için cevaben bir şeye yazamayacağım...sizin düşünceniz eşinizin düşüncesinden daha güzel doğru görünüyor...gelen cevaplarla bizde aydınlanacağız inşaallah...selametle...

SAĞOLASIN SEVGİLİ KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BİR CEVAP YAZMA LÜTFUNDA BULUNDUĞUN VE DÜŞÜNCENİ BENİMLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN ALLAH A EMANET OL SELAM VE DUAM İLE

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.nihat hatipoğlundan duyduğumu söyleyeyim kardeşim.gelin kayınvalidesine bakmak zorunda değildir,dolayısıyla damatta aynı şekilde.ha bakarsa tabiki sevabını alır.ama dinimizce zorunluluk yok.duyduğumu söylüyorum

haticeislam

Kayıtlı Kullanıcı
aleykume selamun bencede bu bir vicdanla ilgili
insan hiç tanımadıği birine hizmet edince
vicdani elveriyor
ama söz konusu ana baba olunca hemen din ne diyor
yanlış bence atana bakmak vicdanin elveriyorsa bakacaksın

büyüğüne bakmak saygı vicdanla geçerrrr

A E O

ank1818

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Annemle Yaşiyorum Ve Eşimde Allah Razi Olsun Anneme Karşi çok Saygilidir.bence Bakmayi Felan Boş Verin Bi Evde Mutlaka Bir Büyük Olacak.

G

gülderen özdemir

selamün aleyküm.nihat hatipoğlundan duyduğumu söyleyeyim kardeşim.gelin kayınvalidesine bakmak zorunda değildir,dolayısıyla damatta aynı şekilde.ha bakarsa tabiki sevabını alır.ama dinimizce zorunluluk yok.duyduğumu söylüyorum

canım eşimde senin dediklerini diyor cevap verdiğin için allah razı olsun a.e.o.sevgilerimle

G

gülderen özdemir

Ben Annemle Yaşiyorum Ve Eşimde Allah Razi Olsun Anneme Karşi çok Saygilidir.bence Bakmayi Felan Boş Verin Bi Evde Mutlaka Bir Büyük Olacak.

canım çok şanslısın o zaman eşin konusunda allah inşaallah benim ailemi eşime muhtaç etmez çünkü lkardeşlerin varken ben mi bakacam der a.e.o.selametle sağolasın

G

gülderen özdemir

aleykume selamun bencede bu bir vicdanla ilgili
insan hiç tanımadıği birine hizmet edince
vicdani elveriyor
ama söz konusu ana baba olunca hemen din ne diyor
yanlış bence atana bakmak vicdanin elveriyorsa bakacaksın

büyüğüne bakmak saygı vicdanla geçerrrr

A E O

evet çok haklısınız ablacım bu bir vicdan meselesi a.e.o.allah razı olsun selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt