Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

.....Bir eşi olmali insanin....... (1 Kullanıcı)

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
eşim yanımda yok şuan çok üzgünüm zaten beni ağlattın emanet..:a09::a09:
süper bi yazıymış...

ahh hakkını helal et nolur..inan çok üzüldüm şimdi ya...ama oda güzel değilmi özlemişsin ve öyle bir eş olduğunu düşünerek akıtmadın mı göz yaşlarını...ama olsun sen yinede ağlama yaaa...:a45:ALLAH hayırlı bir eş olmayı nasip etsin...

dream&esra

Kayıtlı Kullanıcı
bu dewirde geçekten böle bi eş olurmu biliorum ama içi ii olanlara kalbi saf olan herkese nasip eylesin rabbim böyle güsl eşleri...

YEGANENUR

Kayıtlı Kullanıcı
Bütün bekar arkadaşlara allah böyle hayirli kismetler versin.bizim eşlerimizi de bize böyle eşler etsin inşallah.

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar,
Biz evlenirken bu yazıdaki gibiydik ve aradan işte şu kadar yıl geçti halaaa da böyleyiz..diye bilecek bir yiğit var mı?
ince bir yürekten dökülen bu sözlerde,masallarda kaldı sanki bunlar...

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
bu dewirde geçekten böle bi eş olurmu biliorum ama içi ii olanlara kalbi saf olan herkese nasip eylesin rabbim böyle güsl eşleri...

olur neden olmasın yeterki anlayış olsun,islamiyet etrafında olsun,sabır olsun,sevgi olsun,saygı olsun...ALLAH hayırlı eş nasip etsin...selamve dua ile..

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Bütün bekar arkadaşlara allah böyle hayirli kismetler versin.bizim eşlerimizi de bize böyle eşler etsin inşallah.

amin kardeşim amin:)inşaALLAH hayırlı eşler nasip eder RABBİM her müslümana...katkılarınız için teşekkürler..selam ve dua ile

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar,
Biz evlenirken bu yazıdaki gibiydik ve aradan işte şu kadar yıl geçti halaaa da böyleyiz..diye bilecek bir yiğit var mı?

açıkçası ben diyemicem çünkü daha yaşamadım:) evlilere sormak gerekiyor bu soruyu...inşaALLAH bir evlilik bu şekilde başlayıpta sonu hüsrana uğramaz,masallarda kalmaz tabirinizle..katkılarınız için teşekkürler.ALLAH razı olsun..selam ve dua ile

sabihanur

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar,

aynen katılıyorum kardeşim varsa bile sayıları çok azdır ama rabbim bütün ümmeti müslümanı daima iyi ve güzel huylu insanlarla karşılaştırsn

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Bazen beklemektir SeVMeK;
Ne kadar bekleyeceğini bilmeden

Bazen fedakarlıktır SeVMeK;
Sende olanı bile verebilmek

Bazen yalnızlıktır SeVMeK;
Issız yollarda tek başına yürüyebilmek

Bazen affetmektir SeVMeK;
Anne şefkati taşımak yüreğinde

Bazen ağlamaktır SeVMeK;
Kimseye göstermeden gözyaşlarını

Bazen özlemektir SeVMeK;
Akreple yelkovana düşman olurcasına

Bazen yorulmaktır SeVMeK;
Kan ter içinde peşinden koşarcasına

Bazen sabretmektir SeVMeK;
Ne kadar yaramaz olsa da

Ve korumaktır SeVMeK;
Arkasında dimdik durabilmektir!!!!!!!!!!!!

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm emanet kardeşim ben böyle bir çift hiç görmedim hiç tanımadım daha ilk günden o gözlerdeki sevgi pırıltısı yok olup gidiyor

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm emanet kardeşim ben böyle bir çift hiç görmedim hiç tanımadım daha ilk günden o gözlerdeki sevgi pırıltısı yok olup gidiyor

aleyküm selam abla inşaALLAH vardır böyle çift...ALLAH hayırlı evlilikler nasip etsin cümlemize..selam ve dua ile

GEVHER

Yönetici
''Sizi bir tek candan yaratan, ondan da yanında huzur bulsun diye eşini yaratan O'dur." (Araf/189)

"Kendileri ile huzura kavuşacağınız kendi nefislerinizden eşler yaratıp aranızda sevgi ve merhamet var etmesi de O'nun ayetlerindendir." (Rum/21)

Selamün aleyküm...

Rabbim eşleri birbiri için dünya hayatını cennete çevirsinler ve O ' na kulluk etmede birbirine örnek ve destek olsunlar diye yaratmış..

Eşler birbirine değer verip , ilgi ve şefkat ile sevgilerini beslerlerse dünya hayatı cennete döner .
İlgi ve özenden uzak kalıp beslenemeyen sevgi de zamanla söner gider , saygı ve hoşgörü yok olur ve dünya hayatı cehenneme döner..

Rabbim hepimize dünyada cenneti yaşamayı nasip etsin.

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
''Sizi bir tek candan yaratan, ondan da yanında huzur bulsun diye eşini yaratan O'dur." (Araf/189)

"Kendileri ile huzura kavuşacağınız kendi nefislerinizden eşler yaratıp aranızda sevgi ve merhamet var etmesi de O'nun ayetlerindendir." (Rum/21)

Selamün aleyküm...

Rabbim eşleri birbiri için dünya hayatını cennete çevirsinler ve O ' na kulluk etmede birbirine örnek ve destek olsunlar diye yaratmış..

Eşler birbirine değer verip , ilgi ve şefkat ile sevgilerini beslerlerse dünya hayatı cennete döner .
İlgi ve özenden uzak kalıp beslenemeyen sevgi de zamanla söner gider , saygı ve hoşgörü yok olur ve dünya hayatı cehenneme döner..

Rabbim hepimize dünyada cenneti yaşamayı nasip etsin.

aminnn inşaALLAH..
ALLAH razı olsun katkılarınız için...sağolun herşeye islami yönden bakılırsa ki zaten öyle olması gerkiyor hiç bir sorun kalmaz inşaALLAH..RABBİM cennetliklerden eylesin sizi..selam ve dua ile

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
du71ey.jpg

misbah_ı_nevvar

Kayıtlı Kullanıcı
Tek kelimeyle harika...
İnşaallahh evlilklerimizi rıza-i ilahi dairesinde yürütürüz..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt