Selam ün Aleyküm kardeşlerim.
Siteyi uzun zamandır takip etmekteyim. Buradaki kardeşlik ve dostluklar o kadar temiz ve insani duygular içerisinde ki kabul ederseniz ben de aranızda olmayı istiyorum. Bir Dua Bin Musibeti Önler başlığı altında sizlerden oğlum için dua etmenizi arzuladım. Allah razı olsun edam005 den hemen Hızır gibi imdadıma yetişti.
Kardeşlerim sizlerden epilepsi hastası olan oğlum ömer faruk için 4444 tane Terficiyi Salavatı Şerifeyi duasını benimle paylaşmanızı ve bana yardımcı olmanızı Allah Rızası için istiyorum.
İLMİNİ CAHİLLE PAYLAŞMAYANA GÖKTEKİ KUŞLAR, DENİZDEKİ BALIKLAR LANET OKURMUŞ.
Bismillahirrahmanirrahim (Rahman ve Rahim olan ALLAH'ın Adıyla)
Allâhümme salli salâten kâmilaten ve sellim
selâmen tâmmen alâ seyyidinâ
Muhammedinillezi tenhallü bihil'ukadü,ve
tenfericü bihil'kürabü, vetükdâ
bihil'havâicü,ve tünâlü bihir'regâibü, ve
hüsnül'havâtimi, ve yüsteskal'
ğamâmü bivechihil'ke'imi ve alâ âlihi ve
sahbihî fî külli lemhatin ve nefesin
biaded-i külli mâlûmin lek.
Siteyi uzun zamandır takip etmekteyim. Buradaki kardeşlik ve dostluklar o kadar temiz ve insani duygular içerisinde ki kabul ederseniz ben de aranızda olmayı istiyorum. Bir Dua Bin Musibeti Önler başlığı altında sizlerden oğlum için dua etmenizi arzuladım. Allah razı olsun edam005 den hemen Hızır gibi imdadıma yetişti.
Kardeşlerim sizlerden epilepsi hastası olan oğlum ömer faruk için 4444 tane Terficiyi Salavatı Şerifeyi duasını benimle paylaşmanızı ve bana yardımcı olmanızı Allah Rızası için istiyorum.
İLMİNİ CAHİLLE PAYLAŞMAYANA GÖKTEKİ KUŞLAR, DENİZDEKİ BALIKLAR LANET OKURMUŞ.
Bismillahirrahmanirrahim (Rahman ve Rahim olan ALLAH'ın Adıyla)
Allâhümme salli salâten kâmilaten ve sellim
selâmen tâmmen alâ seyyidinâ
Muhammedinillezi tenhallü bihil'ukadü,ve
tenfericü bihil'kürabü, vetükdâ
bihil'havâicü,ve tünâlü bihir'regâibü, ve
hüsnül'havâtimi, ve yüsteskal'
ğamâmü bivechihil'ke'imi ve alâ âlihi ve
sahbihî fî külli lemhatin ve nefesin
biaded-i külli mâlûmin lek.