Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bir derdim var :( (1 Kullanıcı)

ebrar ceren

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşlerim, abilerim, ablalarım nereden başlayacağımı hiç bilmiyorum benim 2 sene boyunca görüştüğüm bir sevdiğim var. ben hamdolsun namazlarımı eda eden bir kardeşinizim ama sevdiğim adam namaz kılmıyor daha doğrusu kılmak istemiyor. cuma namazlarını bile terketmiş biri ayrıca benim haberim olmadan alkol kullanmaya başlamış. ben bunu öğrendiğimde tövbe etmesini yoksa benden vazgeçmesini söyledim benim dindar olduğumu ve böyle şeylere çok hassas olduğumu bildiği halde harama devam etti. çok tartıştık bu konuda günlerce aylarca dil döktüm yine de vazgeçmedi. ona Rabbimizin merhametinden, gazabından, hadislerden bahsediyorum başıma hoca kesildin diye tersliyor onu çok seviyorum dünyada beraber olduğum adamın ahirette de yanımda olmasını istiyordum. arkadaşlarıyla sürekli küfürlü konuşmalar laubali tavırlar. çok düşündüm geceleri uyuyamadığım zamanlar oldu ben ona haramdan vazgeç dedikçe o daha çok kırdı beni. beni böyle seveceksin deyip durdu. ve bugün ben bi karar verdim son kez uyardım onu, ama o haramı tercih etti. yollarımızı ayırdık..

acaba doğru bir karar mı verdim ben salih, içinde ALLAH korkusu olan bir eşim olsun istiyorum. bir tarafım Allahın sevmediği işler yapan bir kulu sen nasıl sevgili diye kalbinde taşıyabilirsin diyor diğer yanım onsuz yapamazsın diyor. o benim ilkimdi sonum olsun isterdim olmadı. bir taraftan elini tuttum gözüne baktım onun ağırlığı da boynumda. rabbim affetsin tövbe ettim artık bir daha hiç bir erkeğe elim değmeyecek diye. inşallah Rabbim beni bu kirli halden temize çıkarır.

sizce doğru mu sevdiğim adamı bu yüzden bırakmam. içim rahat değil ancak ben Rabbimin rızasını kazanmak için yaptım bunu. ona haksızlık etmiş sayılırmıyım?

_YUSUF_

Yönetici
AleykümSelam
Öncelikle yaptığınız yanlışı bilmeniz ve tövbe etmeniz güzel.Bu tövbenizde samimi olun.
Anlattığınız tarzda bir insanla bir insan neden yaşamak istesin sorun kendinize.
Siz dininiz ile dünyanız arasında tercih yapmışsınız ve doğru tercihi yapmışsınız.
Hiç arkanıza bakmayın bile.Allah'tan hayır kapılarını açmasını isteyin

Suriyeintifada

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.ikim-der.com
Allah'ın düşmanı ile evlenmek istemiyorsan o fasık facir kişiden uzaklaş...

Rasulullah(s.a.v) buyuruyor ki:İçki içene Allah lanet etsin...

Peygamberimizin(s.a.v) lanet ettiği bir adam peygamberimizle asla bir araya gelmez.

Allah'tan ve peygamberden uzak olan bir kişiden sende uzak ol...

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Allahu teala sana rahet etsin. Allah o kardeşi affetsin. Onun için dua ederiz. Tevbe edip, Allahtan hayırlısını dilediğiniz sürece Hak teala size daha iyisini verecektir. Allahın razı olmadığı bir insanın hayatıda yuvasında asla bereket olmaz. Allah için vermişsin bu kararı.

Allaha sığın ona teslim ol. Allah mutlaka sana daha iyisini verecektir. Allahın rahmeti sonsuzdur. Açar mutlaka güzel bir kapı. Üzülmeyin. tevbenizde samimi olun.

ebrar ceren

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun benim için dua eder misiniz? çok sağolun rabbim herkese hayırlı insanlarla karşılaştırmayı nasip etsin.

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
sizce doğru mu sevdiğim adamı bu yüzden bırakmam. içim rahat değil ancak ben Rabbimin rızasını kazanmak için yaptım bunu. ona haksızlık etmiş sayılırmıyım?
boyle guzel bı cumle kurabılıyosan RABBIM SENI FERAHLATICAKTR INSALLAH rabbının rızasını kazandn ınsallah...

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Ve Aleyküm Selam kardeşim en doğrusunu yapmışsınız. ALLAH sizi doğru kararlarınızda sabit kılsın yar ve yardımcın olsun. Başınız dik hayatın sarp yollarında ilerlemeye devam edin bu yolda ALLAH c.c. yardımcınız olacaktır inşaALLAH. Selam ve dua ile ....

özgeöz

Yasaklı Kullanıcı
bir evlilik olacaksa, Allah rızası için olsun. ayrılık olacaksa da öyle. seni çok iyi anlıyorum kardeşim çünkü aynısını bizzat ben de yaşadım ve biz de ayrıldık. kişi eşinin dini üzeredir bana göre doğru olanı yapmışsın. inşaAllah Rabbimiz tez zamanda daha hayırlısını verir sana. furkan suresi 74. ayet okumaya devam inşaAllah.. selamun aleykum.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt