Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BiR daHa Konu aÇmıyaCağım.... (1 Kullanıcı)

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm...kardeşlerim biliyorum meşgulsünüz...ama hiç oLmazsa zor durumda olan kardeşlerimize yardım için açılan konulara bir bakalım...bir sürü konu var onu da biliyorum ama bir kişi bile açılan konuya bakmayınca insan çok üzülüyor:(:(:(:(...kendimi çok kötü hissediyorum..

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam.
RABBIM razı olsun senden.insan hiç kardeşlerine gücenirde küsermi.:a17:
Sanmaki yazılarım okunmuyor veya fark edilmiyor.
yazılan yazıların bir gün illlahi cevabı yazılır.şimdi oldugu gibi.
bizler seni çok seviyoruz.sende bizlere kızma ve küsme.
selametle
B)B):H

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam.
RABBIM razı olsun senden.insan hiç kardeşlerine gücenirde küsermi.:a17:
Sanmaki yazılarım okunmuyor veya fark edilmiyor.
yazılan yazıların bir gün illlahi cevabı yazılır.şimdi oldugu gibi.
bizler seni çok seviyoruz.sende bizlere kızma ve küsme.
selametle
B)B):H

ALLAH razı olsun:a11::a32:

N

nefs-i mutmainne

canım takma sen kafanı :) herkes okuyodur beğeniodur ,yorum yapıodur ama bazen mesgul olurlar ondan cevap yazmazlar ..
kndine ii bak .. !

imported_mine_

Kayıtlı Kullanıcı
aynı şey bana da oldu canım ama ne yapalım oluyor demek ki böyle şeyler dün bende çok üzülmüştüm kimse bi şey yazmayınca okunmadı beğenilmedi sanmıştım:)

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm Küçük kul kardeşim,burası debi derya gibi adeta, tüm kardeşlerimiz, bizle güzel ve muhterem şeyler paylaşıyor, bazen , belkide çoğu konuyu kaçırıyorum üzüntüsünü yaşıyorum...Ama sen , ve diğer mümin kardeşlerimiz hepimiz birbirimiz için önem arzediyoruz.....
Sakın olki bi yere gidiyim deme bu bizi inan çok üzer....Allaha emanet ol kardeşim...

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm Küçük kul kardeşim,burası debi derya gibi adeta, tüm kardeşlerimiz, bizle güzel ve muhterem şeyler paylaşıyor, bazen , belkide çoğu konuyu kaçırıyorum üzüntüsünü yaşıyorum...Ama sen , ve diğer mümin kardeşlerimiz hepimiz birbirimiz için önem arzediyoruz.....
Sakın olki bi yere gidiyim deme bu bizi inan çok üzer....Allaha emanet ol kardeşim...

allah razı olsun teşekkür ederim:):):)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt