Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Bayan Niçin Kapanmak İstemez? (2 Kullanıcı)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
güzel yazı paylaşım için Allah razı olsun.

bu dünyanın imtihan dünyası olduğunu
ölümün her an gelebileceğini

idrak ettiysek

Rabbimizi çok seviyorsak ona karşı gelmekten, sevgisini kaybetmekten korkuyorsak onun emirlerine elimizden geldiği kadar uymamız gerekiyor. bu içten gelen bişey. nasıl ki birisin çok seviyorsak onu kırmak istemeyiz. bizden soğumasını istemeyiz. sevgisini kaybetmek istemeyiz. aynı böyle bişey. sonuçta kabirde yanlız kalıcaz. hesabı kendimiz vericez.

örtünmek istemeyen bayanlarda tam olarak idrak edemedikleri için nefslerine zor geldiği için yapmıyorlar bazıları da inanmıyor zaten. Allah hidayet versin.

Allaha emanet olun.

MONA_ROZA

Kayıtlı Kullanıcı
Sağol kardeşim allah razi olsun sadece okumakla kalmayalim hayatimiz da da tatbik edelim inşallah.. Rabbim kapanmak isteyen kardeşlerimizin en kisa zamanda kapanmalarini nasip etsin..
Selam ve dua ile kalin..
Allaha emanet olun..

gul tanem

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun çok güzel açıklanmış
selam ve dua ile......

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeşim.güzel bir metindi.feyzullah beyin kalemine sağlik.kapanmak değil mesele allah için, farz olduğu için şeksiz inanmak,uygulamak...emeklerinize sağlik..

berat05

Yönetici
selamün aleyküm

yazınızı sonuna kadar her bir cümlesini içime sindirerek sonunda neler olacağını merak ederek okudum.sonunda gözlerim doldu.

ALLAH c.c. binlerce kez razı olsun.Allah'a c.c. emanet olun

Bir kadın neden kapanır???

Ben kendimce kendime cevap verdim( ki kimse üstüne alınmasın) ve dedim ki ;

Allah'ı c.c. ne kadar seviyorum? O'nun emirlerini yerine isteyerek mi getiriyorum? Ya da GETİRMEK İSTİYOR muyum?
O güzel giyimlerden vazgeçebiliyor muyum?
Dar kotlar-mini etekler-askılı açık bluzler -bakışların o iğrençliğini ne zamana kadar taşıyabileceğim..yoksa bu süslü kukla hayattan vazgeçemeyecek miyim?
YOKSA BEN ALLAH'I c.c. YETERİ KADAR SEVMİYOR MUYUM???
(tevbe estağfurullah)

BU yaşamı bize bahşeden yüceler yücesi Rabbimizin emirleri olan KUR'AN-I KERİM nasıl anlıyoruz???

Bize Yaşamı veren Allah'a c.c. Ne borçlu olduğunu biliyor muyuz?

Bu sorulardan sonra şunlarıda eklemek istiyorum

KARDEŞLERİM
Kapanmak öylesine güzel bir duygu ki...Allah c.c. rızasını yerine getirmek hem insanı mutlu ediyor hem de daha da fazlasını yapmak istiyor bu kalp.
KAPANDIKÇA KAPANMAK İSTİYORSUNUZ

KAPANMANIN DOĞRULUĞUNU ARIYORSUNUZ
ZATEN KALBİNİZ KÖTÜSÜNÜ KABUL ETMİYOR
EKSİKLİĞİ KABUL ETMİYOR
ALLAH'IN c.c. huzurunda dört dörtlük olmak istiyorsunuz
diğerlerine örnek olmak istiyorsunuz

BANA SORUYORLAR neden siyah diye???

Bende diyorum kalbim bunu istiyor...Hiç bir renk yok.Tüm renkler gönlümde Rabbim le

KAPANIN KARDEŞLERİM

İNANIN AÇIK KALDIĞINIZ GÜNLERE HAYIFLANACAKSINIZ

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi başı kapalı olanı ararlarına almaz oldular moda dediler insanları günaghlara soktular peki ne olacak bu haklar bu günahlar kim ödeyecek

siyah

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN
ÇOK GÜZEL PAYLAŞIM
KENDİ ADIMA KONUŞAYIM .NEDEN KAPANDIM?
BEN ÖRTÜNELİ ÇOK OLMADI AÇIKÇASI, ÇEVREMDE PEK GÖNÜLLÜ OLMADI AMA SAYGI GÖSTERDİLER
neden kapandım?
ALLAH IN RIZASINI KAZANMAK ve artık yeni dünyamın ne olduğunu insanların da anlaması yani ilk bakışta artık dünyam belli olsun diye
bu yazı bana ilaç gibi geldi sağolun

S£w£c£n

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardesım böle paylasımı bızımle paylastıgın için okurken tuylerım dıken dıken oldu
bende ufak yaşta heweslenıp kapandım daha 13 yasındaydım rabbime hamdü senalar olsun iyiki kapanmısım.
bide tam olark namazımı kılsam :(( allah bana ve tum dın kardesleıme hıdayet versın,
_______
selam ve bakidualarla..

TUSEM TEKİN

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm arkadaşlar...

bende kapanmak istiyorum.fakat işyerimde türban konusunda bazı sıkıntılar yaşıyorum.işyerimde namaz kılmak için fırsatımda oluyo ama içimdeki türban isteğini bastıramıyorum.açık giyinmediğim halde çok rahatsız oluyorum bu durumumdan.bazen türbanlı kardeşlerimi gördüğümde çok hoşuma gidiyo.resmen imrenerek bakıyorum.şu sıralar Allah'ım önüme bazı fırsatlar çıkarttı.inşallah onları değerlendirip isteğime kavuşabilirim.bazı kararlar vermem gerekiyo.yani anlıyacağınız yakındır inşallah.

herkese hayırlı günler diliyorum...

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
çok güzel bir yazıyı bizimle paylaşmışsınız ALLAH sizden razı olsun ..
bu adamın kitaplarını okumak istiyorum..

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
e3eq8.gif

kapanın kardeşlerim hak rızası için kapanın kapanmaktta yaradanın rızası vardır

susuz123

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba abi veya kardeş keşke beni de ikna etsen buna ihtiyacım var bende dinimin bana emrettiği herşeyi yapıyorum ama kapalı değilim içimden gelmiyor nekar dini kitap okuduysam birtürlü ikna olmadım .Cevap olarak benim sayfama yazın.saygılarımla

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba abi veya kardeş keşke beni de ikna etsen buna ihtiyacım var bende dinimin bana emrettiği herşeyi yapıyorum ama kapalı değilim içimden gelmiyor nekar dini kitap okuduysam birtürlü ikna olmadım .Cevap olarak benim sayfama yazın.saygılarımla

Keske yeniden gelsenizde ben ikna etsem..
Ama aradan 3 yil gecmis. Insallah hakkinizda hayirlisi olmustur..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Cok guzel ve aydinlatici bir sohbet. Masallah..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt