Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

>>>BİR BARDAK SÜTÜN HATIRI>>> (2 Kullanıcı)

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: >>>BİR BARDAK SÜTÜN HATIRI>>>

m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
B)
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Delinin biri tımarhanenin penceresinden bakıyormuş..Yoldan geçen bir adam deliye seslenmiş;
"-Hey siz içerdekiler kaç kişisiniz? Deli;
"- Siz dışarıdaki deliler,esas siz kaç kişisiniz?

:D:D:D:D YA HOCAM HERYERDE GULDURUYOSUNUZ ALLAH DA SIZI GULDURSSUN..:D:D

Ya ben bunu buraya mı göndermişim???:D:D:D
Kendi halime gülüyorum, o dışarıdaki delilerden biri de benim galiba ...
Kafam karışık göndermişim ...

YANLIŞ ANLAMAYIN AMA EN DELI HALINIZE BILE KIMSE YETIŞEMEZ SIZIN ..O ZAMAN BIZ..SIMDI NE OLUYORUZ...SIZ DELIYSENIZ..EST..YANI..YA UZULUYORUM AMA VALLA...YAPMAYIN NE OLUR...BI HAL VAR AMA ANLAMADIM SIZDE..HOCAMM

Doğruya doğru, niye yanlış anlayayım ki:D
Allah razı olsun, siz kendinizi gerçeketen görmezden geliyorsunuz ...Bende daha nasıl anlatayım kelimeler yetmiyo,sıkıntı çekiyorum ..
Bugün biraz canım sıkkın, ona verin bugünkü halimi .. kusuruma bakmayın ..

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN NE DIYEYIM BIR YARDIMMIZ OLURSA EMREDIN YAPARIZ ELIMIZDEN GELENI...CEKINMEYIN..LUTFEN HOCAMM..B)B)

Amin, inşaallah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim ...
Allah razı olsun, emretmek ne demek estagfurullah ...sebeb ben olunca yardım da zor oluyor ...

HOCAM NERDEYDINIZ COK KORKTUM KOTU BIŞEY SOYLEDIM DIYE...HABER VERMEDEN GIITINIZ..AMA ARTIK UZULMUŞTUM AGLAMAYA BAŞLICAM ŞİMDI YA...HOCAM NERDEN CIKTI ŞİMDİ BU BAKIN BENDE SITEDEN AYRILIYORUM ZATEN..B)

Nasıl ayrılıyorum diyorsunuz, neden ya???
Vallahi siz beni ağlatacaksınız, hatta ağlattınız bile ...Niye gidiyorsunuz???
Kötü bir şey söylemediniz,yok.
Bi an çıkmak zorunda kaldım, zaten canım sıkkın siz niye böyle gideceğim diyorsunuz?

HOCAM İŞLERIM YOGUNLAŞTI NURANA SOYLEDIM SIZLERDEN AYRILAMIYORUM ŞİKAYET EDIYORLAR VAKIFTAN BIZI UNUTTIN DIYE..VAKIFADA HIZMET EDIYORUZ OGRENCI YETIŞTIRIYORUZ KENDI İŞİM..ORANIN HESAP KITAB İŞLERI MUHENDIS ARKADAŞLARA KALDI DARILIYOLAR GELMIYOSUN DIYE AMA SIZLEREDE COK ALIŞTIM ANLATAMAM YANI..YANI İŞ LER COK YOGUN BIR HAFTADA 5 KILO VERDIM ..CIKMAZA GIRDIK YANI..SIZLER COK DEGERLISINIZ...NE YAPAYIM..SIMDI BEN B)

Anlıyorum sizi, hak veriyorum ... Yardıma ihtiyaçları var, bizim size mani olmaya hakkımız yok ... Sonuçta sizin bir işiniz var, yükümlülükleriniz var şüphesiz ..
Ama siteden ayrılmak ne diye, uğrarsınız yine ... Bu kadar çok belki kalamazsınız ama yani girebilirsiniz diye umuyorum ...

İNŞ...HOCAM NASIL DURURUM BENDE BILMIYORUM AMA GIRERIM NIYE GIRMEYEYIM...COK SEY OGRETTI BU SITE BANA EN BASTA GUZEL ARKADASLIKLAR..DOSTLUK...VE GUZEL FIKRALAR:D KENDI SITEMIZ OLDUGU HALDE BURAYA DAHA COK GIRIYORUM..NE BILIM BOYLE BIR DUYGU ANLATABILDIM..İNŞ..SIZLERDEN AYRILMASI ZOR OLUR ZATEN..HELE O SERT VE O KADARDA DUYGUSAL OLAN NURAN HANIMDAM ŞİMDI BUNADA KIZAR...:DSELAMETLE..

İnşaallah, hakkınızda hayırlısı ama bizi çok üzeceksiniz bunu unutmayın ...
Veda konuşması gibi de konuşmayın, vallahi ben dayanamıyorum ..sizin gibi dostlardan, arkadaşlardan ayrılmak inanın çok zor geliyor ...:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

allah razı olsun..dost olarak gorduysenız ne mutlu..sızlerı kalbıme koydum kımse cıkaramaz...arada gırerım belkı basınızın belası olmaya devam edrım kımbılır..ama işlerı duzelteyım bı..niş. hayırlısı..rabbıme emanetsınız.. B)

Hepimizden inşaallah ...sizde bizim gönlümüzde çok önemli bir yere sahipsiniz, bundan asla şüphe etmeyin ve emin olun ... Yaradan nasip etti böyle güzel bir ortamda dostluklar kurmayı, devamını da getirir inşaallah ... Ayrılık göstermez ..
Kim kimin başının belası acaba;)
Kendi adıma bir yanlışım olduysa affedin, kusura bakmayın ... Hakkınızı da helal edin ...
Bu ne ya, veda eder gibi ... Hep sizin yüzünüzden veda eder gibi konuşuyorum ...,Rabbim ayrılık göstermesin sizin gibi değerli dostlardan ...

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
AAA biri bana sert ve duygusal demiş.Duygusalım ama sert değilim.Benim yumaşak kalpli ve değerli kardeşim

sakaydı zaten ya hemen kızma canım kardeşim ..bılıyor tanıyoruz bız sızı..allah razı olsun...selametle...

kızdığımı kim demiş.Ya bişey soracam gideceğiz yerde bilgsyr yok mu

ya bılgısayar heryerde var ama sorun o degıl sorun cok vakıt kaybı yapmam arkadaşların hakları gecıyor..o bakımdan yoksa var herde bılgısayar..ya gırerım ben duramam zaten..akşamları gırerım yıne inş..ozlerım valla cok sızlerı..duygusal kardeşim benım...B)B)

eee o zaman sorun yok siz duramazsınız zaten;)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
şu formun başlığına bakın
Bir Bardak Sütün Hatırı
bide yorumlara bakın.Muaz pardon Uğur beyin vedası sanki nereye gidiyo.Vakıfdaki öğrencilerden birinin benim olduğumu bilmiyo herhalde;)

est.bız sızın ogrencınız olalım benım için kadınlar bı adım ondedır annem den bılıyorum...hakkaten nereye gıdecek..bakalım sonu..hayır olsun inş..

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
Bir Bardak Sütün Hatırı
bide yorumlara bakın.Muaz pardon Uğur beyin vedası sanki nereye gidiyo.Vakıfdaki öğrencilerden birinin benim olduğumu bilmiyo herhalde;)

est.bız sızın ogrencınız olalım benım için kadınlar bı adım ondedır annem den bılıyorum...hakkaten nereye gıdecek..bakalım sonu..hayır olsun inş..

inşlh da hayırlı olur.Eee hocam ne zaman gidiyoruz

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
B)
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Delinin biri tımarhanenin penceresinden bakıyormuş..Yoldan geçen bir adam deliye seslenmiş;
"-Hey siz içerdekiler kaç kişisiniz? Deli;
"- Siz dışarıdaki deliler,esas siz kaç kişisiniz?

:D:D:D:D YA HOCAM HERYERDE GULDURUYOSUNUZ ALLAH DA SIZI GULDURSSUN..:D:D

Ya ben bunu buraya mı göndermişim???:D:D:D
Kendi halime gülüyorum, o dışarıdaki delilerden biri de benim galiba ...
Kafam karışık göndermişim ...

YANLIŞ ANLAMAYIN AMA EN DELI HALINIZE BILE KIMSE YETIŞEMEZ SIZIN ..O ZAMAN BIZ..SIMDI NE OLUYORUZ...SIZ DELIYSENIZ..EST..YANI..YA UZULUYORUM AMA VALLA...YAPMAYIN NE OLUR...BI HAL VAR AMA ANLAMADIM SIZDE..HOCAMM

Doğruya doğru, niye yanlış anlayayım ki:D
Allah razı olsun, siz kendinizi gerçeketen görmezden geliyorsunuz ...Bende daha nasıl anlatayım kelimeler yetmiyo,sıkıntı çekiyorum ..
Bugün biraz canım sıkkın, ona verin bugünkü halimi .. kusuruma bakmayın ..

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN NE DIYEYIM BIR YARDIMMIZ OLURSA EMREDIN YAPARIZ ELIMIZDEN GELENI...CEKINMEYIN..LUTFEN HOCAMM..B)B)

Amin, inşaallah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim ...
Allah razı olsun, emretmek ne demek estagfurullah ...sebeb ben olunca yardım da zor oluyor ...

HOCAM NERDEYDINIZ COK KORKTUM KOTU BIŞEY SOYLEDIM DIYE...HABER VERMEDEN GIITINIZ..AMA ARTIK UZULMUŞTUM AGLAMAYA BAŞLICAM ŞİMDI YA...HOCAM NERDEN CIKTI ŞİMDİ BU BAKIN BENDE SITEDEN AYRILIYORUM ZATEN..B)

Nasıl ayrılıyorum diyorsunuz, neden ya???
Vallahi siz beni ağlatacaksınız, hatta ağlattınız bile ...Niye gidiyorsunuz???
Kötü bir şey söylemediniz,yok.
Bi an çıkmak zorunda kaldım, zaten canım sıkkın siz niye böyle gideceğim diyorsunuz?

HOCAM İŞLERIM YOGUNLAŞTI NURANA SOYLEDIM SIZLERDEN AYRILAMIYORUM ŞİKAYET EDIYORLAR VAKIFTAN BIZI UNUTTIN DIYE..VAKIFADA HIZMET EDIYORUZ OGRENCI YETIŞTIRIYORUZ KENDI İŞİM..ORANIN HESAP KITAB İŞLERI MUHENDIS ARKADAŞLARA KALDI DARILIYOLAR GELMIYOSUN DIYE AMA SIZLEREDE COK ALIŞTIM ANLATAMAM YANI..YANI İŞ LER COK YOGUN BIR HAFTADA 5 KILO VERDIM ..CIKMAZA GIRDIK YANI..SIZLER COK DEGERLISINIZ...NE YAPAYIM..SIMDI BEN B)

Anlıyorum sizi, hak veriyorum ... Yardıma ihtiyaçları var, bizim size mani olmaya hakkımız yok ... Sonuçta sizin bir işiniz var, yükümlülükleriniz var şüphesiz ..
Ama siteden ayrılmak ne diye, uğrarsınız yine ... Bu kadar çok belki kalamazsınız ama yani girebilirsiniz diye umuyorum ...

İNŞ...HOCAM NASIL DURURUM BENDE BILMIYORUM AMA GIRERIM NIYE GIRMEYEYIM...COK SEY OGRETTI BU SITE BANA EN BASTA GUZEL ARKADASLIKLAR..DOSTLUK...VE GUZEL FIKRALAR:D KENDI SITEMIZ OLDUGU HALDE BURAYA DAHA COK GIRIYORUM..NE BILIM BOYLE BIR DUYGU ANLATABILDIM..İNŞ..SIZLERDEN AYRILMASI ZOR OLUR ZATEN..HELE O SERT VE O KADARDA DUYGUSAL OLAN NURAN HANIMDAM ŞİMDI BUNADA KIZAR...:DSELAMETLE..

İnşaallah, hakkınızda hayırlısı ama bizi çok üzeceksiniz bunu unutmayın ...
Veda konuşması gibi de konuşmayın, vallahi ben dayanamıyorum ..sizin gibi dostlardan, arkadaşlardan ayrılmak inanın çok zor geliyor ...:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

allah razı olsun..dost olarak gorduysenız ne mutlu..sızlerı kalbıme koydum kımse cıkaramaz...arada gırerım belkı basınızın belası olmaya devam edrım kımbılır..ama işlerı duzelteyım bı..niş. hayırlısı..rabbıme emanetsınız.. B)

Hepimizden inşaallah ...sizde bizim gönlümüzde çok önemli bir yere sahipsiniz, bundan asla şüphe etmeyin ve emin olun ... Yaradan nasip etti böyle güzel bir ortamda dostluklar kurmayı, devamını da getirir inşaallah ... Ayrılık göstermez ..
Kim kimin başının belası acaba;)
Kendi adıma bir yanlışım olduysa affedin, kusura bakmayın ... Hakkınızı da helal edin ...
Bu ne ya, veda eder gibi ... Hep sizin yüzünüzden veda eder gibi konuşuyorum ...,Rabbim ayrılık göstermesin sizin gibi değerli dostlardan ...

asıl sız hakkınızı helal edın sayfa ne hale geldı..neyse uzatmaya gerek yok ..rabbıme emanetsınız..B)B)B)B)her şeyın hayırlısı..

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
Bir Bardak Sütün Hatırı

nereye gıdıyoruz..nasıl yanı..

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
Bir Bardak Sütün Hatırı

Aman canım sizde siz nereye biz oraya.Anlatabildim mi

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Ne hakkım geçti ki size helal olsun ...
Yok yok siz gitmezsiniz, gurbetçiler gibi kesin dönüş yapıp tamamen bırakmazsınız ... Zaman buldukça inşaallah uğrarsınız, unutmazsınız bizleri inşaallah ..:(

Iki deli, yağmurdan sonra kumaşı yırtık paslı bir şemsiyeyi açmışlar yolda gidiyorlardı.
Birincisi, gökkuşağını gösterdi;
- Bak bak ...ne guzeel..!
Obur deli baktı ve birden sinirlendi;
- Hükümet te böyle şeyler için para harcıyor da ,
Bizim gibi deliler için doğru dürüst bir hastane yaptırmıyor !cık cık cık

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Akıl hastanesinde 3 deli iyileşmek üzereymiş ki doktor; _ "Gelin bakalım yanıma siz üçünüz." der. Üç deli doktorun yanına gelir ve doktor derki; _ Bakın şu buzdolabını şurdan şuraya taşıyın sizi taburcu edeceğim. Deliler tamam deyip işe başlarlar, ve dolabı doktorun dediği yere koyarlar. Doktor sorar; _ Öbür arkadaşınız nerde? Delilerden biri cevap verir;
_ O dolabın içinde rafları taşıyor.!!

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
Ne hakkım geçti ki size helal olsun ...
Yok yok siz gitmezsiniz, gurbetçiler gibi kesin dönüş yapıp tamamen bırakmazsınız ... Zaman buldukça inşaallah uğrarsınız, unutmazsınız bizleri inşaallah ..:(

Iki deli, yağmurdan sonra kumaşı yırtık paslı bir şemsiyeyi açmışlar yolda gidiyorlardı.
Birincisi, gökkuşağını gösterdi;
- Bak bak ...ne guzeel..!
Obur deli baktı ve birden sinirlendi;
- Hükümet te böyle şeyler için para harcıyor da ,
Bizim gibi deliler için doğru dürüst bir hastane yaptırmıyor !cık cık cık

hay sen yaşa zeynep iyi geldi bu fıkra... Ben de tam gidecektim

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
Bir Bardak Sütün Hatırı

ya gercekten bır başkasınız..sız kalın sız buraya valla cok lazımsınız..ben gelırım yıne duramam ney se ben gıdeyım artık sıte sıze emanet allah a emanet olun..hayırlı akşamlar..

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
Bir Bardak Sütün Hatırı

ya gercekten bır başkasınız..sız kalın sız buraya valla cok lazımsınız..ben gelırım yıne duramam ney se ben gıdeyım artık sıte sıze emanet allah a emanet olun..hayırlı akşamlar..

Zeynepppp şimdi bizim şu UĞURUMUZ ne diyo ya ben anlamadım

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
Bir Bardak Sütün Hatırı

Şimdilik gidiyo galiba, bende tam anlayamadım aslında ... hayırlı akşamlardan anladım, ilk yazdığım cümleyi ...
Benim dediği mi anladın mı? Karışık mı oldu ne?

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
Bir Bardak Sütün Hatırı

DIYORUMKI COK GUZEL INSANLARSINIZ..SIZI TANIDIGIMA COK SEVINIYORUM..COK GUZEL YUREGINIZ VAR..RABBIME EMANETSINIZ..CAN DOSTLARI..BEN YINE GELIRIM DIYORUM..ANLATABILDIMMI.. GİZ :D

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
Bir Bardak Sütün Hatırı

[big]DIYORUMKI COK GUZEL INSANLARSINIZ..SIZI TANIDIGIMA COK SEVINIYORUM..COK GUZEL YUREGINIZ VAR..RABBIME EMANETSINIZ..CAN DOSTLARI..BEN YINE GELIRIM DIYORUM..ANLATABILDIMMI.. GİZ :D[/big]

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

böyle büyük harfle yazmana gerek yoktu canım ben küçük harflen de okuyabilim.

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Durum anlaşıldı elzem ... bak ben yanlış anlamışım ... zaten kendi anlattığımı da anlamamıştım ...

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:

YA HERSEYE KIZIYOSUN...DAHA RENKLI OLSUN DIYE OLSUN..YAZDIM YA..NEYSE HADI BEN KACTIM HAYIRLI AKŞAMLAR...

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
Durum anlaşıldı elzem ... bak ben yanlış anlamışım ... zaten kendi anlattığımı da anlamamıştım ...

böyle büyük harflen yazarsa tabiki anlaşılır

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
elzem yazdı:

YA HERSEYE KIZIYOSUN...DAHA RENKLI OLSUN DIYE OLSUN..YAZDIM YA..NEYSE HADI BEN KACTIM HAYIRLI AKŞAMLAR...

sen de herşeye kızıyosun demesen olmaz haa
ben kızmadım.Git sen git hayırlı geceler

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt