Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Annenin Gelinlik Kızına Mektubu (2 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm başka öğrenmek isteyen yok mu bu öğütleri?

aysun adak

Kayıtlı Kullanıcı
selamün leyküm hayırlı akşamlar mektubu okudum .çok beğendim günümüzde eşine bu şekilde davranacak kızlar parmakla syılcak kadar azaldı. ne yazık ki bencileşiyoruz .ben onaltı yaşımda evlendim.hiç bir zaman eşimin ve ailesinin sözünden çıkmadım küçüktüm ama her zaman annem mektuptaki gibi bana nasihat ederdi ve bende onun sözünü tutum allahıma şükürler olsun sabretmek kadar güzel hiç bişi yok yirmi bir yıllık evliyim ve mükafatını rabim veriyor. o hiç boş çevirmiyor çok şükür rabime inş kızlarımda benimgibi olur
a.e.o.

islam gülü

Kayıtlı Kullanıcı
islam gülü

islam gülü

Hayırlı akşamlar din kardeşim ALLAH razı ve memnun olsun A.E.O:gulegule:gulegule:gulegule

fikret şeker

Kayıtlı Kullanıcı
Bu güzel paylaşımınız için teşekkürler...

Allah razı olsun...

Allah'a emanet olun...

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKUMSELAM KARDEŞIM
EŞIM YOK AMA OLURSA ARTIRSIN AMIN:evet:K

Allah söyletti ablacığım belki yakında hayırlı bir izdivacın olur :evet İçimden o şekilde dua etmek geldi. Özür dilerim bilmiyordum. Ben evli sanıyordum ablam inşallah darılmamışsındır. Allah sana ve tüm bekar din kardeşlerimize hayırlı eşler nasip eylesin inşallah. Amin.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
selamün leyküm hayırlı akşamlar mektubu okudum .çok beğendim günümüzde eşine bu şekilde davranacak kızlar parmakla syılcak kadar azaldı. ne yazık ki bencileşiyoruz .ben onaltı yaşımda evlendim.hiç bir zaman eşimin ve ailesinin sözünden çıkmadım küçüktüm ama her zaman annem mektuptaki gibi bana nasihat ederdi ve bende onun sözünü tutum allahıma şükürler olsun sabretmek kadar güzel hiç bişi yok yirmi bir yıllık evliyim ve mükafatını rabim veriyor. o hiç boş çevirmiyor çok şükür rabime inş kızlarımda benimgibi olur
a.e.o.

Ve aleyküm selam. Maaşallah Allah muhabbetinizi daha da arttırsın inşallah. Sizi alkışlıyorum gerçekten eşinizin size karşı tutumunda; sizin ona karşı nasıl davrandığınız çok önemlidir. Evet ne yazık ki böyle davranışlar insanların hafızalarından silinmeye başladı. Önceden kadınlar erkeklerden çekerlerdi şimdi görüyorum ki erkekler kadınlardan çekiyorlar. Hele de kaba tabirle "dır dır eden, her şeye bir kulp takan, çenesini tutamayan,ağır laf konuşan ..." bayanlar çoğaldı. Evlilikte bu gibi şeyler olmamalı. Karşılıklı sevgi, saygı, sadakat v.s. olmalıdır.
Çok küçük yaşta evlenmişsiniz ama bir çok zorluğun da üstesinden gelmişsiniz belli ki. Allah bozmasın mutluluğunuzu. Çocuklarınızı da size bağışlasın inşallah.
Hayırlı günler. :H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt