Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
insanları anlamak çok zor.. çocuğu olmadığınamı yansın onun bunun laflarınımı ya bunu verende Allah alanda Allah değilmi bu ne cahillikk....inşallah Rabbim hayırlısıyla herkesi evlat sahibi eder inşallah amin...
dün akşam ilk defa amca kızıyla bebek hakkında msn den konuştuk bana ablamı sordu nasıl dedi hamilemi dedi benim ablam 1 aylık evli bende yok dedim o korunuyu dedim ona söle korunmasın bak ben 3 ay korundum dedi şimdi 6 sene hasret kaldım dedi üzülmesini istmem benim gibi dedi bende çok söledim ablama ama bilmiom hiç evlenmediğim için bu sorunarı bilmiorummm inşallah hasret kaldığın bebeğe kavuşursun aynur