Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Aminde Siz Deyin Kardeşlerim (1 Kullanıcı)

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar... önceden Duyduğum Ama Inanamadiğim Bir Olayin Dün Gerçek Olduğunu Anladim...benim Bir Amcamin Kizi Var 6 Yillik Evli Fakat çocuğu Olmuyo Tüp Bebek Tedavisi Gördü Ama Başarili Olunamadi Bu Siralarda Kayinvalidesinin Ona "meyve Vermeyen Ağaç Sevilmez" Dediğini Duymuştum Ama Inanamamiştim Sadece Bir Söylenti Bidedikodu Die Adlandirmiştim Meğer Doğruymuş Ey Güzel Teyzem Evladi Verende Alanda Allah Değilmi Seninde 3 Kizin Var Nerden Biliosun Ayni Sorunlari Onlarinda Yaşamiycağini Ki Inşallah Yaşamazlar.. Günah Be Teyzem Günahh...rabbim En Kisa Zamanda Seni Evlat Sahibi Eder Inşallah Aynurcum Buraya Yazacağimdan Haberin Yok Dilerim Allahtan Inşallah Seni En Kisa Zamanda Evlat Sahibi Yapar Inşallah___amin___

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
ohhbeee bu formu tam 4-5 kere denedim buraya yazabilmek için hep hata veriodu halbuki çok kolay yazmak ama hata veriodu hayırdır inşallah dedim şeytanmı beni engellio dedim yılmadım yazdım oh bee çok şükür...Allahım sen kabul eyle Yarabbim sen hayırısıyla evlat sahibi eyle onu inşallah amin....

zozan83

Kayıtlı Kullanıcı
s.a rabbim o kardeşimize inşallah hayırlı evlatlar verir.amin

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar... önceden Duyduğum Ama Inanamadiğim Bir Olayin Dün Gerçek Olduğunu Anladim...benim Bir Amcamin Kizi Var 6 Yillik Evli Fakat çocuğu Olmuyo Tüp Bebek Tedavisi Gördü Ama Başarili Olunamadi Bu Siralarda Kayinvalidesinin Ona "meyve Vermeyen Ağaç Sevilmez" Dediğini Duymuştum Ama Inanamamiştim Sadece Bir Söylenti Bidedikodu Die Adlandirmiştim Meğer Doğruymuş Ey Güzel Teyzem Evladi Verende Alanda Allah Değilmi Seninde 3 Kizin Var Nerden Biliosun Ayni Sorunlari Onlarinda Yaşamiycağini Ki Inşallah Yaşamazlar.. Günah Be Teyzem Günahh...rabbim En Kisa Zamanda Seni Evlat Sahibi Eder Inşallah Aynurcum Buraya Yazacağimdan Haberin Yok Dilerim Allahtan Inşallah Seni En Kisa Zamanda Evlat Sahibi Yapar Inşallah___amin___

S.A NE GARIP BIR DUNYA KIMI EVLAT ISTER KIMI EVLADINI ÖLDURUR INSANLARI ANLAMAK BIZLERI ANLAMAK COK ZOR ALLAH AYNURA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLAT VERSIN EĞER OLMUYORSA VARDIR YARADANIN BIR HIKMETI ALLAHA EMANET OLUN

esfaka

Kayıtlı Kullanıcı
Amin kardeşim . benimde aynı durumda teyzemin kızı vardı.Oda buna benzer sözler işitti çok kez.Ama yılmadı RABBİM den istemeye ve çare aramaya devam etti.şimdi bir kızı ve birde oğlu var 1 yaşındalar.aslında namaz kılmaz dualarının kabulü için pek birşey yapmazdı gördüğüm kadarıyla.ama eşi çocukları çok severdi kendiside kapısına gelen çocukları hiç boş çevirmezdi.onları sevindirirdi.O RABBİMİN o çocukların hatırına kendisine çocuk verdiğini düşünüyor.diyeceğim o ki o kardeşimde istemekten dua etmekten yılmasın.inşallah RABBİM bütün çocuk özlemi çekenleri güldürsün.selametle kalın

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Kardeşlerim Sizden ..gerçekten Ama Gerçekten Insanlari Anlamak çok Zor Rabbim Evladinda Hayirlisini Nasip Etsin Inşallah Amin Hayirlisiyla Akşamlar Herkese..

ZaRiNa/MeDiNe

Kayıtlı Kullanıcı
bu da bi imtihandır kardeşim Rabbim sabırlarını arttırsın..inşallah Allah c.c hayırlı evlatlar nasip eder kardeşimize...
selam ve dua ile..B)

dilem

Kayıtlı Kullanıcı
s.a insallah rabbim bir yavrucakta o kardesimize nasip etsin en büyük mutluluk olan anneligide tattirsin en kisa zamanda insallah

ank1818

Kayıtlı Kullanıcı
canabı hak herkese hayırlı evlat versin.amin

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun

Allah razı olsun

Allah Razi Olsun ...inşallah Kardeşlerim

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Amin milyonlarca kere Amin.Yaradanim insallah hayirlisiyla onada evlat verir.Benim bir kiz arkadasim vardi,yillarca tedavi gordu ama bebek sahibi olamamisti.O sirada ben doguma giriyordum ve benden rica etti ne olur bebegin dunya ya gelirken tam o an benim bebegimde olsun diye dua et demisti ama ben ilk dogum olmasi sebebiyle heyecandan nefes alamamistim ve korkudan ona dua etmeyi unutmustum.Allah beni Affetsin.Baska bir arkadasimiz doguma giriyordu ve ondan istedik dogum aninda dua etmesini ve bebegi olmayan arkadasimiz o gun hamile kalmis.Bu belki inanilmaz ama yasandi ve dogru.O arkadasimin simdi 11 yasinda bir oglu var.Allah aa emanet olun.

adeseda

Kayıtlı Kullanıcı
Inşallah Allah'im Hayirli Bir Evlat Verir... Amin Amin Amin

masumkız

Kayıtlı Kullanıcı
amin aöin kardeslerım rabım hepımıze hayırlı evlat versın ıns

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Inşallah Allah'im Hayirli Bir Evlat Verir... Duanıza AMİN AMİN AMİN

Allaha emanet olun selam ve dua ile...

nilgunylcn

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
nilgunyalcin.blogcu.com
Allah(c.c.) Aynur hanımın Hakkında ve Cümlemizin Hakkında Hayırlısını nasip eyler inşaALLAH.. Allah(c.c.) yardımcısı olsun... Evet bir imtihan olduğunu unutmamak gerek... Mevla(c.c.)ya sığınarak deva bulur inşaALLAH..

Selametle..
Dua ile..

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden InsaAllah kardesim; Rabbim kardesimize hayirli evlatlar nasip eylesin Insallahu teâlâ ...sabir çok önemli Rabbim hayirlisiyla nasip eder..Duana canu gönülden AMIN kardesim..Kainatin efendisine emanet olun..baki selam ve dua ile InsaAllah...

ddeemmeett

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim büyük.inş en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eder.isteyen herkese rabbim versin

meliha c.

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ,Aynur kardeşimize çok üzüldüm.sakın kendini üzmesin o böyle kırıcı sözler duydukça Allaha havale etsin çünkü üzüldüğü vakit mazlum durumunda ve rabbimde mazlumların duasını geri çevirmez .İnşallah tez zamanda rabbim bütün bu çirkin sözlere karşı ona nurtopu gibi bir evlat verir.Amiiiiiin.Rabbim çocuğu olmayan herkeze annellik duygusunu yaşatsın inşallah. a.e.o

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun hepinizden

Allah razı olsun hepinizden

Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun inşallah Rabbim hayırlı evlat verir en kısa zamanda ona inşallah amin... buraya böle birşey yazdığımdan haberi yok amca kısı ama bu konuyu onunla konuşacak kadar samimi değiliz artık.. bana bi kötülüğü olmuştu ben onu unuttum:)..onun haberi yok ama ben böle bişi yapmak istedim çünkü çok üzüldüm ben evli değilim bilemem nasıl bi duygu olduğunu ama üzüldüm inşallah en kısa zamanda hıyırlı bi evladı olur inşallah aminnn....BÜTÜN EVLAT SAHİBİ OLMAK İSTEYİPTE OLAMAYANLARA RABBİM HAYIRLISYLA EVLAT VERİR İNŞALLAH AMİN...

mavicik

Kayıtlı Kullanıcı
bu da bi imtihandır kardeşim Rabbim sabırlarını arttırsın..inşallah Allah c.c hayırlı evlatlar nasip eder kardeşimize...bana 10 sene uzerine verdi rabbim allahtan umit kesilmez
selam ve dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt