Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bin bir şüküre...teşekküre davetlisiniz (1 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Bize bir bardak su verene , yol verene , bir hediye sunana , sağlığımıza şifa olsun diye ilaç sunana , gözyaşımızı silene derdimizi dinleyene , güzel dileklerde bulunana , el uzatana kısacası ufacıkta olsun birşey verene her zaman bir Teşekkür ederiz değil mi?

Peki o zaman ; başlayalım bi baştan teşekkürlü sahip olduklarımıza ;
Başta hayatta oluşumuz sağlığımız ailemizz hayatta olan anne ve babamız sık sık kavga etsekte abimiz küçük kardeşimiz kıyafetlerini gizli saklı giydiğimiz görünce bize kızan ama her derdimizde yanımızda olan ablamız yorgun argın geldiğimizde kapısını açtıgımız an dinlendiğimiz evimizen vazgecılmez nimet suyumuz soframızı vemidemizi şenlendiren yiyeceklerimiz kışın ayazında dışardaki kuşları bile titreten o soğukta bizi ısıtan dogal gazımız , sobamız , kaloriferimiz...

İstediğimiz yere bizi götüren ayaklarımız , Yaradanın eserlerini hayranlıkla izleyebileceğimiz gözlerimiz , kuşların yagmurun melodisini gürültünün rahatsz edici sesini duyabildiğimiz kulaklarımız , yazabılen tutabılen ellerimiz içinde sonsuz sevgiler barındırabildiğimiz KaLBimiz

Sahip olduğumuz işimiz Sıkıntısını çektğimiz dertlerden kurtuluşumuz ,agrıdan sızıdan ırak oluşumuz, cevremızde kucuk cocukların essız bebeklerın gulucuklerını tadısımız

en özel en güzel çiçeklerin kokusunu içine çekebilişimizen lezzetli yiyecekleri tadabilişimiz
istediğimiz kıyafeti alıp istediğimiz yerde vakit geçirişimiz

başkaları savaş ortasındakan revan içindeyken huzurla ailemizle televizyon karsısında pembe dizileri seyredisimiz

Müslüman doğuşumuz En Sevgilinin sas ümmeti oluşumuz duayı yüreğimizden geçirişimiz namazla orucla ramazanla hacla en guzel en essiz makamlara gidip gelişimiz

ve de daha fazlası için bir ŞÜKÜRbir TEŞEKKÜR sunmak için geç kalmadık mı gene
bizi düştüğümüz yerden kaldırana
bize bir bardak su verene
bize yardım eden birisine
vede daha fazlasına bu minik şeyler için teşekkür ederken
Sahip olduğumuz olmadıgımız herşeyi sunana bir TEŞEKKÜR nerde kaldı

hadi şimdi
şu an
bin bir şükürle teşekküre davetlisiniz

Elhamdulillah YaRabbi!

alıntı

nasırlı_kalp

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. ne kadarda az biliyoruz bize sunulan nimetlerin kıymetini. Allah bize O'na hakkıyla şükretmeyi nasip etsin inş.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.
Allah razı olsun hatırlatmanız için.
Yaratan yaşatan yöneten alemlerin Rabbi Rahman ve Rahim olan Allah'a sonsuz şükürler olsun.

Hz. Aişe r.a. anlatıyor:
“Onun her hâli taaccübe şâyândı.
- Yâ Ebâ Bekir’in kızı! Rabbime ibâdet etmek için beni bırakmaz mısın?
Dedim ki:
- Ben Senin Hakk’a kurbiyetini severim. Evet izin veririm.
Rasül-i Ekrem kalktılar. Abdest aldılar, fazlaca su dökündüler, namaza durdular. Baktım ki; ağlıyorlardı. Gözyaşları göğüslerine dökülüyordu. Sonra rükû ettiler. Yine ağlamakta idiler. Sonra secde ettiler. Bu hâl devam etmekte iken Hz. Bilâl (r.a) sabah ezânını okumaya başladı. Ben:
- “Yâ Rasulüllah, neye ağlıyorsun? Cenâb-ı Hakk sizin geçmiş ve gelecek bütün günahlarınızı afv etmedi mi?” dedim.
Cevaben buyurdular ki: “Allah Teâlâ’nın ni’metlerine karşı şükredici bir kul olmayayım mı?”

selam ve dua ile...

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. ne kadarda az biliyoruz bize sunulan nimetlerin kıymetini. Allah bize O'na hakkıyla şükretmeyi nasip etsin inş.

Ve aleyküm selam kardeşim . Kesinlikle katılıyorum kıymet bilmiyoruz pek...elimizdekilerde gidince neden ben ? diye soruyoruz...Oysa bize iyilik yapan bir insana teşekkür etmeyi unutmuyoruz...Bize bunca nimeti veren , lütfeden , Rabbimize şükretmeyi çok görüyoruz... Rabbim hakkıyla şükretmeyi nasip etsin cümlemize ( Amin! )

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.
Allah razı olsun hatırlatmanız için.
Yaratan yaşatan yöneten alemlerin Rabbi Rahman ve Rahim olan Allah'a sonsuz şükürler olsun.

Hz. Aişe r.a. anlatıyor:
“Onun her hâli taaccübe şâyândı.
- Yâ Ebâ Bekir’in kızı! Rabbime ibâdet etmek için beni bırakmaz mısın?
Dedim ki:
- Ben Senin Hakk’a kurbiyetini severim. Evet izin veririm.
Rasül-i Ekrem kalktılar. Abdest aldılar, fazlaca su dökündüler, namaza durdular. Baktım ki; ağlıyorlardı. Gözyaşları göğüslerine dökülüyordu. Sonra rükû ettiler. Yine ağlamakta idiler. Sonra secde ettiler. Bu hâl devam etmekte iken Hz. Bilâl (r.a) sabah ezânını okumaya başladı. Ben:
- “Yâ Rasulüllah, neye ağlıyorsun? Cenâb-ı Hakk sizin geçmiş ve gelecek bütün günahlarınızı afv etmedi mi?” dedim.
Cevaben buyurdular ki: “Allah Teâlâ’nın ni’metlerine karşı şükredici bir kul olmayayım mı?”

selam ve dua ile...

Ve aleyküm selam kardeşim...Allah senden de razı olsun ...eklediğin yazı çok güzel...Allah'ım bize de böyle kullar olmayı nasip eyle , sana layık kullardan eyle ( Amin!)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
hadi şimdi
şu an

Elhamdulillah YaRabbi!

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
hadi şimdi
şu an

Elhamdulillah YaRabbi!

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Bir soluk almaya....ELHAMDULİLLAH...
Bir soluk vermeye...ELHAMDULİLLAH...
...
...
HERŞEYE...ELHAMDULİLLAH...

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
herşey için sonsuz şükürler olsun,birdaha

ELHAMDÜLİLLAH YARABBİ!...

(elllerine,o güzel yüreğine sağlık)
selametle...

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
herşey için sonsuz şükürler olsun,birdaha

ELHAMDÜLİLLAH YARABBİ!...

(elllerine,o güzel yüreğine sağlık)
selametle...

Selamun aleyküm kardeşim...senin de hamd eden diline sağlık...dilinden şükretmek eksik olmasın duası ile...
Selam ve dua ile...

Elhamdülillah Ya Rabbi!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt