cranberry_84
Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel bir olay bunu paylaşman çok güzel.
Rabbim sizdende razı olsun kardeşim.Bende çok etkilendim bu hikayeden.Rabbim ne büyük B)Yine beni etkileyen bir paylaşımdı, Çok duygulandım...Bende alıntı yaptım.Hakkınızı Helal ediniz.Allah razı olsun...
Rabbim sizdende razı olsun kardeşimB)Allah razı olsun ,cooook güzel bir paylasımm, cok sag ol emegine saglık
Evet haklısınız verende o alanda o yeterki doğru yoldan samimi bir şekilde O'na yakaralımçok duygulandım o yaradan okadar büyük ki yeterki istemesini bilelim,verende o alan da o..selametle..
teşekkürler kardeşim.Rahmana emanet olunuzB)gerçekten çok üzel bi hikaye allah razı olsn şahsen beni çok ekiledi
Allah razi olsun paylasim icin, beni cok etkiledi, acikcasi bu konuyu bende dusunuyodum ama simdi okuyunca anladim, ama birde kendim uygulayinca daha iyi anlarim herhalde
Rabbim tüm zor durumda olan müslüman kardeslerimize yar ve yardimci olsun insAllah..
selam ve dua ile..[/quot
RABBİM SENDENDE RAZI OLSUN KARDEŞİM HOŞGELMİŞSEN:a12:
TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM.sAĞOLASIN:a07:çok güzel bir payşlaşim ellerinize saglik yani allah dualrimiza sevdigi kullariyla cevap veriyor
Dua da bir ibadettir.Duam kabul olunmuyo diye dua terk edilmez dua sadece erteleniyo sonunu merak ederek okudum çok gzl bi paylaşımdı çok beğendim ALLAH razı olsun
Allah razı olsun kardeşim