Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bilimsel gercekler (1 Kullanıcı)

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
Emeğine sağlık kardeşim bende bir yerde okumuştum Efendimizin (s.a.v) ''Uhud dağı kadar altınım olsa bir an durmaz dağıtırım '' dediğini sonra Uhud Dağında altın bulunduğu söylenmişti buda bir mucize sayılır ve ayrıca Peygamber Efendimizin suyu oturarak ve en az 3 yudumda içmesini ise Tıb şöyle açıklıyor,'' Ayakta su içen kişinin başını geriye doğru yaslaması ve suyu alabora etmesi sonucu gırtlak yapısı gereği su mideye akmayarak bilakis aynı şelaleden akar gibi sıçrayarak sertce düşer bu düşmelerden dolayı mideye çarpan su damlaları nadir de olsa ciğerlere doğru sıçrama yapıp bazı hastalıklara sebebiyet vermekte oldukları görülmüştür.'' demekki oturan insan 3 yudum ile suyu başını dikmeden içince hem görünüm olarak edebi hemde tıbbi olarak rahatsız olmayacağı bir şekilde su içmiş oluyor.Selamlarımla...

bu su içme olayını sizden duydum abi efendimizin sünnetlerinde ne hikmetler var yaa.rabbim anlayanlardan eylesin bizi cok degerli yorumunuz için RABBİM razı olsun abi sizden:)selam ve dua ile kalınız

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
cok guzel .. Allah razi olsun.. ne guzel bir dinimiz var.. :)

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
cok teşekkür ederim abı_hayat kardeşim RABBİM sendende razı olsun...:a16:13]

Çok faydalı bir paylaşım, Rabbim razı olsun.......
[/QUOTE]

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt