Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BİLENDEN Bildirimler...; (2 Kullanıcı)

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Af edin ama hiç iyi haber yok mu?
Bunlari dusunursem yüregim parcalanacak!

Selamun Aleykum

Muhterem Melissa26 kardeşim ağlamaya alışık olan bu ihtiyarı güldürdünüz.Allah cc. sizi dünyada ve ahirette gülenlerden eylesin.Kardeşim Rabbimiz c.c sizin kalbinize taht kurmuş bundan daha güzel ve daha iyi ne beklersiniz.Rabbimiz c.c size aşkı ile yanmayı lütfetmiş bundan güzel bir hediyemi ola,Korkmayınız Kul Rabbini nasıl bilirse ahirette de karşısında öyle bulacak,hepimiz Rabbimizi c.c sonsuz merhamet sahibi olarak biliyoruz o zaman ahiretdede Rabbimizi aynen öyle bulucağız.Dikkat ediniz Kur'an'da insanın tabir yerindeyse korkudan kanını donduran her ceza ayetinin sonunda gelen ayetde de şüphesiz ki Allah c.c çok acıyan çok merhamet eden ve çok bağışlıyandır diye bir ayet vardır.Yüce Peygamberimiz s.a.v Ya Rabbim eğer kulların senin akıllara sığmaz bir merhametin ve affın olduğunu idrak edebilselerdi korkarımki ibadetde gevşekliğe düşerlerdi buyurmuş..Müsterih olunuz Rabbimiz celle celaluhu Gafuru Rahimdir.

Selam ve saygılarımla.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam
Allah razi olsun, bir an ya kendimi sasirirsam korkusu geldi
Sizin gulmenize sebep oldum, ne guzel , Rabbim hep guldursun ,.. Hani beni asik kabul etmezler diye kizardim ya, simdi korktum Ya Rabbim iddami sorarsa bu kolay birsey mi ? Bedel ister o bedel nedir? onuda bilmem aaa demislerdi bedeli? Yanmak, yanmak bende yaniyorum iste
Allah razi olsun, sozleriniz bana da serinlik verdi, çok derin dusunuyorum , hemen o hal bende varmi? ya varsa ben mahvoldum diye dusunuyorum, Rabbimin sevgisi olmazsa zaten baska neyin degeri var?
Rabbime emanet olun
Saygi bizden, degerli insan

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Allah C.C. nun ihsanı Hak 'tan halka yani biz aciz kullara ...işte örnek....ne güzel ...Maşallah...Selamlar...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem üstadım iki gündür merak içersindeyiz sizi göremedik Sağlık ve afiyettesinizdir inşaAllah.

Selam ve saygılarımla.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem üstadım iki gündür merak içersindeyiz sizi göremedik Sağlık ve afiyettesinizdir inşaAllah.

Selam ve saygılarımla.

Allah Razı olsun...;
Ancak tatlı telaştayız Ortanca kızımızın Nişanı var 10.02.2013 günü Allah C.C. izin verirse...
O yüzden...
Saygı ve Selamlar....

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razı olsun...;
Ancak tatlı telaştayız Ortanca kızımızın Nişanı var 10.02.2013 günü Allah C.C. izin verirse...
O yüzden...
Saygı ve Selamlar....

Selamun Aleykum

Muhterem üstadım; Hayırlı uğurlu olsun Allah c.c tamamına erdirsin ve mutlu bir yuva kurmalarını lütfetsin.Zâtı âlinizinde dünya ve ahiret hayatını düğün bayram sevinçleri doldursun.

Selam ve saygılarımla.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem üstadım; Hayırlı uğurlu olsun Allah c.c tamamına erdirsin ve mutlu bir yuva kurmalarını lütfetsin.Zâtı âlinizinde dünya ve ahiret hayatını düğün bayram sevinçleri doldursun.

Selam ve saygılarımla.
Amin cümlemizin...Selamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt