Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bi konuda yardım isteyecektim? (1 Kullanıcı)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkdaşlar.. bnim bi sornum var reklama girmiş gibi olacak ama vadofone hattım var sms gönderemiyorum bedava smslerim vr ama msj göndermio müşteri hizmetlrini aradım hatlarıın yoğunluğundan olabilceğini ve ##002# yapmamı teli acıp kaptmamı snra da düzeleceğini syledi yptım uyguladm ama değişen hiç bişi olmadı son 1.5 aydr boyle bi sorunla karşılaşıyorum daha önce hiç boyle bişi başıma glmemişti.. intden üzerinden msj attım müşteri hizmetlerine bi yanıt glmedii... vadofone bayisine gitttim ordada bişi yapamadlar anlamıoz dediler.. bilen varsa yardımcı olabilir mi? neden kaynaklanıo olabilir? bide kntr oldğu halde bile msj gönderemiyorum..

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
En iyisi vadofone hattını iptal ettirmek.. yaw 6 yıldır turkcell kullanıyorm onda bi sorun yaşamadım..

gizli-modeste

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.sorularlaislamiyet.com
Hattınızın mesaj merkezi numarası silinmiş olabilir. +90 diye giden bir numara.
Siz mesaj göndermede karşılaştığınız sorunu tam olarak anlatırsanız sorunu düzeltebiliriz belki.

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Canım o dediğniz msj merkezindeki no doğru kntrol ettim... müşteri hizmetleri de bişi bulamdı hatların yoğunluğundan olabilir diye sylediler.. her zamn olmasada arada bi msj göndermiyor.. ama şimdilik bi sorun yok.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt