malzeme:
3 yumurta beyazı
1,5 su bardağı seker
yapılışı:
yumurta aklarını toz şekerle birlikte çok kısık ateşte sürekli karıştırarak şekeri eritin
şeker eriyince mikserle iyice çırpın (yaklaşık yarım saat)
sonra bu malzemeyi sıkma torbasına doldurup yağlı kağıt serilmiş tepsiye istediğiniz şekilde sıkın 100 derece de yarım saat pişirin
not:bezeleri arasıra kontrol edin üzerinin sararmaması gerekir sertleşip kıvam alınca fırından alın soğutup servis yapın
aynı pastane bezesi gibi oluyor tarafımdan test edildi onaylandı
3 yumurta beyazı
1,5 su bardağı seker
yapılışı:
yumurta aklarını toz şekerle birlikte çok kısık ateşte sürekli karıştırarak şekeri eritin
şeker eriyince mikserle iyice çırpın (yaklaşık yarım saat)
sonra bu malzemeyi sıkma torbasına doldurup yağlı kağıt serilmiş tepsiye istediğiniz şekilde sıkın 100 derece de yarım saat pişirin
not:bezeleri arasıra kontrol edin üzerinin sararmaması gerekir sertleşip kıvam alınca fırından alın soğutup servis yapın
aynı pastane bezesi gibi oluyor tarafımdan test edildi onaylandı