gncl
Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum bacımmsen beni güldürdün abicim ALLAH cc seni güldürsün inşALLAH.yok yok terslik sende değil ben işin birazcık pratiğine kaçtım.daha doğrusu biraz üşendim
. 1.,2.,3.ve4.arkadaşlarımızın okumaları tamamlanınca ben onları listeden kaldırıp yukarıya taşıdım ilk dört kişiyi yanlarınada tmm yazdım bak pembe olan.sonra baktım 9,10,11,12 vb için yeniden tek tek yazıp noktalarını koymak ilgili kişilere yedi yada bir adet yazmak zorlayacak beni(hani üşendim yaa )ben de okuması biten arkadaşların sadece isimlerini sildim liste aynen kaldı sonra yıldızları kaldırdım.sonra gerekli düzeltmeleri yaptım.her kes kendisine bir adet ddiğerlerine yedi adeeti yaa işte onlarıda düzelttim.listeyi oluşturdum.sonra onları kesip kopyalayıp sekizin altına yerşeltirmek de uzun geldiği için bana (sınavlarım var onlara asıldım yaa çok nette duramıyorum) bende onları başta buraktım.normaldee liste
1
2
3
4
5
6
7
8
kişi için böyle açılmıştı ya hani.hah işte sonra ilk dört ardaşımızın okumaları tamamlanıncaa ben 1,2,3,4 rakamlarını 9,10,11,12 yaptım karşılarınada ilgili kişileri yazdım ama kesip kopyalamadığım için bu sefer listee;
9
10
11
12
8
7
6
5
şeklinde oldu.sonra 1,2,3,4 nerede diye şaşırılmasın diyedee ben onları başa aldım vee
1;tmm
2tmm
3;tmm
4;tmm
9
10
11
12
8
7
6
5
şeklinde bi liste oldu işte.tek sıkıntı yukarıdakileri aşağıya taşımadığımdan abicim başka bi karışıkılık yok.sen yedi adet okudum dee ben senın kaldığın yerden eklemeye devam ederim abicim tmm.
bır şeyşer yazdın cızdın anlatmaya caliştın allah sendne razı olsun ablacım..
ama ben bır şey anlamadım desem kızarmısnız yok yıldızları kaldırdım tekrar koydum . yok lıstelerı sıldım kopyaladım zaten azcık aklımız vardı onuda yıldızlarla aldın acı bana bıraz yawww..
şaka şaka oncekı lıstedekı 9,10,11,12,5,6,7,8 sıralamayı anlamiştım da espırılı yaklaştım