canıım bana not yazmışsın da ben şimdi pek anlayamadım kim için ne için ne kadar okucaz onu bana bi açıklarsan inşaallah ben de devam edeyim canım selam ve dua ile kal :a03:
canım benım sen beyyine suresi okumalarına katılmak istememişmiydin.ben mi ekledim senı :a03: eğer senın haberin olmadan senı listeye aldıysam senın yerıne okumaları ben tamalayabilirim.
listede 15 kişiyiz bunlardan biri sensin canım.kendine bir adet diğer 14 arkadaşa 7 şer adet ayrıı ayır okuyca(z)ksın
ilk mir erhan kardeşimizden başladık bi önceki sayfada saten adetleri ile ilk 4 arkadaşın listesini çıkardım.sen şimdi mir erhan kardeşmize 7 adet okuycaksın sonra ikinci arkadaş için 7 adet üçüncü için 7 adet böyle böyle gidiyor ama sıra senın okumalrına gelincee sen kendin için 1 adet okuycaksın.bu şekilde okumalrı tamamlıycaz.
listede isimlerin yanında üç yıldız işarit var.ilk dört kişinin konusunu açtım.o dört listede senın okuman gereken adetler var.7 şer adet olmak üzere o listelere bi bak isminin karşısında *** bu işaret olmayan kişilerin suresini henüz okumamaşısın isminin yanında *** bu işaret varsa o arkadaşın okumaşınısı tamamlamışsın demektir.bu şekilde hangi arkadaşa okuyup ouyamadığını belirlersin canım.anlaşılmayan bi yer var mı ? liste bi önceki sayfada :a12: