Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BEYYİNE SURESİ Okumalarımız Başlamıştır... (6 Kullanıcı)

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Latin harfleriyle okunabiliyorsa benide ekleyebilirsiniz B)

ayse64

Kayıtlı Kullanıcı
Latin harfleriyle okunabiliyorsa benide ekleyebilirsiniz

SAYG

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun kardeşim...
ilk defa duydum... inşallah okumaya devam edeceğim...
dua ile...

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı

Latin harfleriyle okunabiliyorsa benide ekleyebilirsiniz B)

canım benım elbetteki eklerim.latin harflerinide ekledim ama tam olarak aktaramdığımız için düşüklük olur anlam kayması olur diye koruuyorum.netten dilsenizde olur ama.hem cümle düşüklüğü falanda olmaz.ne dersin

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
Latin harfleriyle okunabiliyorsa benide ekleyebilirsiniz

latin harfleriyle okumak yerine sureyi netten dinlesenız nasıl olur.cümle düşüklğü olmaz hem böylece nedrsin ablacım.niyetimiz temiz o türlüde ekleyeyim ama netten dinlesenız latın harfleriyle okumak yerıne daha güzel olur.olur mu uygunmudur

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun kardeşim...
ilk defa duydum... inşallah okumaya devam edeceğim...
dua ile...

ALLAH cc senden de razı olsun.evet çok güzel bi sure RABBİM bizleri bu surede sabit kılsın bende yakın zamanda öğrendiğim bu sureyi.alışık olmadığımız bi sure böyle birlikte okuyrsak daha çok okycaz ve en az bi 10 gün devamlı okuycaz süreklilik kazancak istersen sende de bu süre alışkanlık oluşturuncaya kadar bize katılabilirsin.hem sureyi öğreniriz hatta ezberiz belki ne dersin

gülseyma

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm bende katılabilirmiyim

ayse64

Kayıtlı Kullanıcı
ozaman şöyle yapsak sen beni ekle ben netten dinleyerek ezberleyeyim ezbere okurum ozaman tamam dersen ekle selam ve dua ile kalın

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
1)_kördüğüm
2)_ayşenur amine su
3)_sila1
4)_lale&gül
5)_arzu75
6)_kardelen1711
7)_MİR_ERHAN
8)_leyfunnur
9)_kırıkTesti
10)_dağ çiçeği
11)_ayşe64
12)_gülseyma

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
listedeki arkadaşlara okumaya geçmeden önce
99 adet Beyyine suresini başta ALLAH cc rızası için,PEYGAMBER EFENDİMİZİN şefaati için,bugune kadar gelmiş geçmiş tüm ALLAH dostlarının ALLAH cc şirk koşşmamaış tüm kişilerin ruhları için,ve bundan arta kalan sevabında ümmeti muhammedin selameti,kazançlarımızın EFENDİMİZİN 10 dirhemi gibi breketli ve hayırlı olması için,maddi ve manevi hastalıklarımıza şifa için,evlere eşler arasına çocuklarla anne baba arasına gelin kaynana arasına sorunlu olan kişilerin arasında muhabbet sevgi oluşması için,ALLAH cc görür gibi yaşayabilmek bu yolda an be an EFENDİMİZİN izinden gitmek hayatımızın merkesine ALLAH cc rızasını koyabilmek ve bir ömrü sevdiklerimizle ailemizdeki tüm bireylerle bu yolda el ele yaşayabilmek bu duamızın ve diğer hayırlı dalarımıın en yakın zamanda en hayırlı zamanda kabul olup kaderimize yazılması için nefis belasından kurtulmak islam yolunda svdiklerimizle el ele olmak için okuyalım inşALLAH

1)_kördüğüm
2)_ayşenur amine su
3)_sila1
4)_lale&gül .................8 adet okudu
5)_arzu75
6)_kardelen1711
7)_MİR_ERHAN
8)_leyfunnur ...............11 adet okudu
9)_kırıkTesti
10)_dağ çiçeği
11)_ayşe64
12)_gülseyma
13)_nefis

toplam.....................19
kalan.......................80

NOT = canlar nefis kardeşimiz sonradan katıldı henüz giriş duasında olduğumuz için bende listeye dahil ettim.adetleri listeye geçince belirleyelim inşALLAH.bizi takip edin aksaklık olmasın inşALLAH

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleykum, ben 8 adet okudum, kalan 3 adeti de okudum ALLAH c.c. kabul etsin, hayirlara vesile olsun, dualarimiz kabul olsun insaALLAH, amin...

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleykum, ben 8 adet okudum inşallah .
haftada bir 8 adet okuyacağız yoksa hergünmü dua ile...

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
vakti geçmediyse bende katılmak istiyom:a35: kaç kere okucam

hoş geldiniz kardeşim.6 adet okuyun inşALLAH bu giriş duamız asıl listedeki arkadaşlara okumaya başlayınca bu miktar artar yada azalabilir o yüzden takipçimiz olun.hoş geldiniz

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleykum, ben 8 adet okudum inşallah .
haftada bir 8 adet okuyacağız yoksa hergünmü dua ile...

canım ALLAH cc kabul eylesin.maşALLAH ben daha okuyamadım.gece okurum inşALLAH.haftada yada günde diye ayırım yapamıyorum malesef çünkü bilirsin gelemeyenler gecikenler oluyor ee konuyu yarım burakıp sıradaki arkdaşa geçmekte olmuycak o yüzden konu ne zaman bi terse bi diğer arkdaşın okumasına öyl geçeriz.2-3 günde bi bitiririz heralde.

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
tmm bitirdim.Allahın izniyle inş kabul olmuştur..

inşALLAH inşALLAH.kaç adet okudun kardeşim.belirtirsen ekleyeyyim inşALLAH.bu henüz giriş duamız bunda adet yok.ama listeye geçince adetleri belirleyeceğim inşALLAH.katılmak isteyen arkdaşlar gelince sayılar karışıyor o yüzden giriş duamızda adete bölmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt