Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Beylerbeyi Çorbası (1 Kullanıcı)

reyyan34

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
12 Eki 2007
Mesajlar
180
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
46
100gr. tavuk kuşbaşı(minik doğranmış)
2 kaşık un
2 kaşık margarin
1 küp doğranmış patates
1 fincan pirinç
su
tuz,kırmızı toz biber

yapımı:
tavuk etlerini kavurun
çorbayı pişireceğiniz tencerede yağı eritip unu kavurun
etleri ilave edin,suyunu ekleyin
pirincide katıp yumuşayıncaya kadar pişirin
ayrı bi tavada patatesleri kızartın
pirinçler pişince tuzunu ekleyin bir taşım daha kaynatın
servis kasesine alıp kırmızı toz biberi ve kızarmış patateslerle süsleyip servis yapın

AFİYET OLSUN
Not:istenirse sarmısak ilave edilebilir
bu çorbanın orjinali tavuk ciğerli,ben öle bişirince çorbanın rengikötü oldu .tavuk etli süper oluyor
 

merdiven

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
10 Şub 2007
Mesajlar
239
Tepki puanı
0
Puanları
0
ilk önce patatesleri kızartsak sonra aynı tencerede tavukları kavursak onlarıda kenara çıkarıp unu kavarsak çorbayı pişirsek bulaşık az çıksa olmazmı ? ...................acaba.........
 

reyyan34

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
12 Eki 2007
Mesajlar
180
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
46
ilk önce patatesleri kızartsak sonra aynı tencerede tavukları kavursak onlarıda kenara çıkarıp unu kavarsak çorbayı pişirsek bulaşık az çıksa olmazmı ? ...................acaba.........


olur tabikide amapatatesleri servis aşamasında kullanacağımız için önceden kızartırsak yumuşarlar
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt