Hatice-tül Kübra
Kayıtlı Kullanıcı
Güzel kardeşim bakın sizinle aynı yaşıtım erkeğim,Allah dostlarının yanında bulunmayı rabbim elhamdülillah nasip etti ama ben açıp sapık bir hocayı dinlemekten tarifsiz derecede korkuyorum..Siz ilim aşığısınız bunu anlayabilir 5dk muhabbet eden kimse sizinle,ama mustafa islamoğlu'nun daha ne fetvaları var ağzıma alamayacağım yani karşımda dursanız size verdiği fetvayı söylesem utanmaktan mosmor olursunuz karşımda o derece eminim sitesinden kalkdırttı o fetvasını hatta diyeceğim şu ki hak meydanda batıl meydanda.eğer tarikat şeyhi dinlemem derseniz size çok güzel konuşan mustafa özşimşekler gibi Ali kara gibi kimseleri tavsiye edebilirim.Ali kara hocanın tefsir dersleri mevcuttur hatta..Nolur itikadınızı gözden geçirin öncelikle, mail adresimi bile verebilirim size tefsir kitapları,hadis kitapları linki yollayabilirim.Bizim böyle konularda insanların üzerine titrememiz merhamet ummaktandır rabbimizden çünkü merhamet etmeyene merhamet olunmaz..Hakkınızı helal edin haddimi aşan cümle kurmuş isem.
rice etsem su lingler neymis ve kitaplar bana gonderirimisiniz merak ettim..cunki bende tarikat insanlarinin kitaplarini okumak istemiyorum..suanda sohbetlerini dinlemekten keyif aldim risale nur var..bakalim sizinkileri merak ettim dogrusu..kardesim