Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Besmele.. (1 Kullanıcı)

mektubat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.caglarnetwork.com
Besmeleyle yenen lokmalar vücuda şifadır, besmelesiz yenen lokmalar ise vücutta hastalık yapar. Lokmaları, besmele söyleyerek yiyen kimsenin vücuduna şeytan giremez. Besmelesiz yenen lokmalarla beraber, şeytan da vücuda girer. Büyük zatlar her lokmada besmele çekerlerdi.
İki tane şeytan, yola çıkmışlar. Bir beldeye gelmişler. Biri diğerine demiş ki:
— Sen şu eve, ben bu eve! Bir ay sonra burada görüşelim.
— Tamam.
Bir ay sonra bunlar buluşmuşlar. Bir tanesi çok zayıflamış, ip gibi olmuş, diğeri ise aşırı şişmanlamış. O şişman olan demiş ki:
— Bu ne hâl?
— Mahvoldum ben.
— Ne var, ne oldu?
— Yahu, ne yeseler Besmele çekiyorlar, bir şey koysalar, Bismillah, Bismillah, Bismillah. Biz bir yere giremedik, bir şey yapamadık. Ölüyorum açlıktan. Peki ya sen?
— Ben şimdiye kadar bir sefer bile Besmele dediklerini duymadım.
Amentü, Ehli sünnet vel cemaat, İslamiyet, Kuran-ı Kerim

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
kaligrafi+besmele+005.jpg

selamun aleykum kardeşim emeğinize saglık paylaşım için teşekkür ederim rabbim sevabınıza yazsın inşallah
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim
Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşımdı...
selam ve dua ile ...

mektubat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.caglarnetwork.com
kaligrafi+besmele+005.jpg

selamun aleykum kardeşim emeğinize saglık paylaşım için teşekkür ederim rabbim sevabınıza yazsın inşallah
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

Allahü teala razı olsun ablacım.Teşekkür ederiz.İnşallahü teala amel edenlerden olmak duasıyla.Fiemanillah..

descartes_83

Kayıtlı Kullanıcı
ALLah razi olsun kardesim
emegine saglik

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
8 yaşında babasını kaybetmiş bir kardeşimize ,her besmele çektiğinde Allahc.c babasını cennete koyacağını söylemiş büyüklerimiz,öyle bir iyilik yapmışlarki bu çocuğa 9 yaşında kuranı öğrenip hatim etmiş, ve besmelesiz adım atmamış o gün bu gündür..maneviyatıda maaşallah..
Her işin başı BİSMİLLAH....

EMEĞİNE SAĞLIK MEKTUBAT KARDEŞİM..

serranur27

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun,güzel bir uyarıydı,herzaman nefsimize böyle ikazlar lazım ki,hatalarımızı görelim...

mektubat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.caglarnetwork.com
8 yaşında babasını kaybetmiş bir kardeşimize ,her besmele çektiğinde Allahc.c babasını cennete koyacağını söylemiş büyüklerimiz,öyle bir iyilik yapmışlarki bu çocuğa 9 yaşında kuranı öğrenip hatim etmiş, ve besmelesiz adım atmamış o gün bu gündür..maneviyatıda maaşallah..
Her işin başı BİSMİLLAH....

EMEĞİNE SAĞLIK MEKTUBAT KARDEŞİM..

Tabii kardeşim.Ağaç yaşken eğilir.Bugünün küçüğü yarının büyüğüdür.İslam düşmanları da bunu çok iyi bildiklerinden gençliği hedef alarak planlar yapmış ve müslümanlar bu içinde bulunduğumuz duruma düşürülmüş.O yüzden hanım kardeşlerimize çok iş düşüyor.Onlar salih dinini kayıran insanlardan olursa çocukları da salih saliha olur ve hayırlı evlatlar yetiştirir.Yoksa ahirette mazeret bulunamayacaktır.Çocuklarımıza ihtimam gösterip özellikle tv,radyo,gazete,kötü arkadaşlardan korumazsak anlattığınızın tam tersine çocuk anne babasının mahşer günü davacısı olur!İnşallahü teala anlamak idrak etmek ve amel etmek duasıyla.Teşekkür ederiz..

mektubat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.caglarnetwork.com
allah razı olsun,güzel bir uyarıydı,herzaman nefsimize böyle ikazlar lazım ki,hatalarımızı görelim...

Amin.Allahü teala cümlemizden razı olsun efendim.Tabii kardeşim.Peygamberimiz(Aleyhisselam)Eddinün nasiha buyurmuş Din nasihattir demektir.Hatayı görmekte büyük ni'mettir.Allahü teala anlayışımızı arttırsın İnşallahü teala..

ufuktuncay

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Allah Razı Olsun Uyarı İçin!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt