Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Benzemiyoruz (3 Kullanıcı)

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Allah ım ben aciz kullarından biriyim. Etrafımda o kadar yanlışlıklar oluyor ki korkuyorum Allah ım. İçlerine bir gün gafletle katılmaktan korkuyorum Allah ım. Seni ve Peygamberim s.a.v. i konuşmaktan korkuyorlar , bende onlardan olmaktan korkuyorum Allah ım. Beyaz sayfada hissettiğim kendimi kara sayfalara taşıma Allah ım. Kalbimdeki huzur dolu yaşamı benden alma Allah ım. Her baktığımda seni gördüğüm kainatı benden alma Allah ım. Sahte yaşamları benden uzak tut Allah ım. Yüreğime Allah aşkını , yüreğime Peygamber aşkını o denli yerleştir ki söküp almak isteyenlerin elleri yaralansın Allah ım. Mevlam aciz kullarından senden hastane köşelerinde , evinde , sokakta bir köşede yalnızlığın tam ortasında kaldığını sanan kullarına şifa eyle Allah ım. Borcu olupta utanan , insanların yüzlerine bakamayacak kadar mahçup durumda bulunun kardeşlerimize edalar bahşet Allah ım. Yalan dünya da dert edinmiş olanlara,dertlerini atarak senin yolunda koşmaları için onlara deva ver Allah ım. Cennetine yemin ettik Allah ım. Yeminimizi sağlıklı bir şekilde yürütmeyi bizlere nasip eyle. Biliyoruz sahabelere benzer yönümüz yok,bir Hz.Ebubekir asla olamayız ama senin yolunda kalbimizler,aciz canımızla koşacağız bizleri affet ; cennetine kabul et Allah ım. Amin.

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
Allah ım ben aciz kullarından biriyim. Etrafımda o kadar yanlışlıklar oluyor ki korkuyorum Allah ım. İçlerine bir gün gafletle katılmaktan korkuyorum Allah ım. Seni ve Peygamberim s.a.v. i konuşmaktan korkuyorlar , bende onlardan olmaktan korkuyorum Allah ım. Beyaz sayfada hissettiğim kendimi kara sayfalara taşıma Allah ım. Kalbimdeki huzur dolu yaşamı benden alma Allah ım. Her baktığımda seni gördüğüm kainatı benden alma Allah ım. Sahte yaşamları benden uzak tut Allah ım. Yüreğime Allah aşkını , yüreğime Peygamber aşkını o denli yerleştir ki söküp almak isteyenlerin elleri yaralansın Allah ım. Mevlam aciz kullarından senden hastane köşelerinde , evinde , sokakta bir köşede yalnızlığın tam ortasında kaldığını sanan kullarına şifa eyle Allah ım. Borcu olupta utanan , insanların yüzlerine bakamayacak kadar mahçup durumda bulunun kardeşlerimize edalar bahşet Allah ım. Yalan dünya da dert edinmiş olanlara,dertlerini atarak senin yolunda koşmaları için onlara deva ver Allah ım. Cennetine yemin ettik Allah ım. Yeminimizi sağlıklı bir şekilde yürütmeyi bizlere nasip eyle. Biliyoruz sahabelere benzer yönümüz yok,bir Hz.Ebubekir asla olamayız ama senin yolunda kalbimizler,aciz canımızla koşacağız bizleri affet ; cennetine kabul et Allah ım. Amin.

AMİN AMİN AMİN bu güzel duanızı dileklerinizi bizimle paylaştığınız için allah sizden razı olsun

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN AMİN AMİN bu güzel dua için teşekkürler.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
allah ım ben aciz kullarından biriyim.
Etrafımda o kadar yanlışlıklar oluyor ki korkuyorum allah ım.
Içlerine bir gün gafletle katılmaktan korkuyorum allah ım. Seni ve peygamberim s.a.v. I konuşmaktan korkuyorlar , bende onlardan olmaktan korkuyorum allah ım. Beyaz sayfada hissettiğim kendimi kara sayfalara taşıma allah ım. Kalbimdeki huzur dolu yaşamı benden alma allah ım. Her baktığımda seni gördüğüm kainatı benden alma allah ım. Sahte yaşamları benden uzak tut allah ım. Yüreğime allah aşkını , yüreğime peygamber aşkını o denli yerleştir ki söküp almak isteyenlerin elleri yaralansın allah ım. Mevlam aciz kullarından senden hastane köşelerinde , evinde , sokakta bir köşede yalnızlığın tam ortasında kaldığını sanan kullarına şifa eyle allah ım. Borcu olupta utanan , insanların yüzlerine bakamayacak kadar mahçup durumda bulunun kardeşlerimize edalar bahşet allah ım. Yalan dünya da dert edinmiş olanlara,dertlerini atarak senin yolunda koşmaları için onlara deva ver allah ım. Cennetine yemin ettik allah ım. Yeminimizi sağlıklı bir şekilde yürütmeyi bizlere nasip eyle. Biliyoruz sahabelere benzer yönümüz yok,bir hz.ebubekir asla olamayız ama senin yolunda kalbimizler,aciz canımızla koşacağız bizleri affet ; cennetine kabul et allah ım. Amin.

amın amın amın......

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt