Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Benim yıllardır yapamamadığımı siz 3 günde... (2 Kullanıcı)

SEVGI HERYERDE

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Benim yıllardır yapamamadığımı siz 3 günde...

cok sevındım ablacıgım mı desem yasınızı bılmıyorum ama bende bu sıteye uye oldum olalı ıcım ıcıme sıgmıyor hergun yenı bırseyler ogrenıp sevıclere ve uzuntulere ortak oluyoruz rabbım mumının mumıne yaptıgı duayı ret etmezmıshepımızın ozellıkle kendı nevsım ıcın bende dua ıstıyorum namazlarmı ıhlasla kılabılmek ıcın
dualarınıza benıde katarsanız sevınırım

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ablam, inanın o kadar mutlu oldum ki okuyunca:(:(:(
Rabbim hayırlı ve daim etsin inş.. bu mutluluğu bizimle paylaşıp, bizi de mutlu ettiniz. Allah cc. razı olsun inş..Allah a emanet olun..selametle...

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm.çok sevindim kardeşim sanki o müjdeyi ben almışım gibi sevindim .ne mutlu size bayram oldu bugün.rabbim daim etsin kılmayan kardeşlerimize ve evlatlerımızada nasip etsin.o samimi ve içten yaptığınız bütün dualarada amin diyorum rabbim kabul etsin

EFSUN-C

Kayıtlı Kullanıcı

Bende sizin adınıza çok sevindim.Allah devamını getirenlerden etsin .benim eşimede nasip eylesin.bizlerede dualarınızda yer verirseniz seviniriz ALLAH'A EMANET OLUN.

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

sadece_eda yazdı:
ÇOK SEVİNDİM ABLACIM..
ALLAH DOĞRU YOLUNDAN CÜMLEMİZZİ AYIRMASIN..

S.A.SevinciniziRabbim daim eylesin ,sizler benim sevincime ortak oldunuzAllah!Sizden razı ulsun.Selam ve dua ile

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

serkan25 yazdı:
B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
ABLACIM OKURKEN BENİMDE TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU DUYGULANDIM, GÖZLERİM DOLDU , ENAZ SENİN KADAR BENDE SEVİNDİM...
RABBİM DAİM ETSİN. İNŞALLAH..
SELAM VE DUA İLE HAYIRLI AKŞAMLAR.....
Allah razi olsun .bir kaç gün önceki üzüntüm den eser kalmadı.Allahın izni ve sizlerin duaları sayasinde hep beraber başardık inşAllah.sizede hayırlı akşamlar...

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
Amin inş. ne güzel dualar etmişsiniz. Rabbimiz kabul etsin inşallah. kızınızdan ve de vesile olan kardeşimden rabbim razı olsun .. hayırlı olsun.. selametle
S.A. Dualarım hepimiz için Allah C.C sizdende razı olsun.Bana bu güzel msj ları gönderen kardeşlerimizide Rabbim sevindirsin.AllahaC.C. emanet olun

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

SEVGI HERYERDE yazdı:
cok sevındım ablacıgım mı desem yasınızı bılmıyorum ama bende bu sıteye uye oldum olalı ıcım ıcıme sıgmıyor hergun yenı bırseyler ogrenıp sevıclere ve uzuntulere ortak oluyoruz rabbım mumının mumıne yaptıgı duayı ret etmezmıshepımızın ozellıkle kendı nevsım ıcın bende dua ıstıyorum namazlarmı ıhlasla kılabılmek ıcın
dualarınıza benıde katarsanız sevınırım
S.A. Kardeşim yaşım 45 tabiki abla diyebilirsin
çok doğru söylüyorsun bu site bana sevinç getirdi Rabbim hepimizi üzüntülerden uzak kılsın
dualarımdasın sizlerde bizim için duacı olun Allaha.c.c.emanet olun.

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

nigdeli yazdı:
s.a ablam, inanın o kadar mutlu oldum ki okuyunca:(:(:(
Rabbim hayırlı ve daim etsin inş.. bu mutluluğu bizimle paylaşıp, bizi de mutlu ettiniz. Allah cc. razı olsun inş..Allah a emanet olun..selametle...
Aleykümselam nigdeli kardeşim Rabbim mutlulugunuzu,arttırsın tabiki sizinle paylaşacağım Önce Allahc.c. sonra sizlerin sayesinde bu mutluluğu yaşıyorum.Allaha emanet olun.

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

metfamu yazdı:
selamün aleyküm.çok sevindim kardeşim sanki o müjdeyi ben almışım gibi sevindim .ne mutlu size bayram oldu bugün.rabbim daim etsin kılmayan kardeşlerimize ve evlatlerımızada nasip etsin.o samimi ve içten yaptığınız bütün dualarada amin diyorum rabbim kabul etsin
Aleykümselam kardeşim çok güzel ifade etmişsin gerçekten bayram sevinci yaşadım.
söylediğiniz gibi Rabbim herkese nasip etsin kılanlarımızınkinide kabul etsin.Allaha emanet olun.

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

ogul yazdı:
Bende sizin adınıza çok sevindim.Allah devamını getirenlerden etsin .benim eşimede nasip eylesin.bizlerede dualarınızda yer verirseniz seviniriz ALLAH'A EMANET OLUN.
S.A. üyeliğiniz hayırlı olsun.hoş geldiniz aramıza.dualarımdasınız inşAllah,Allaha emanet olun.

siyah_inci87

Kayıtlı Kullanıcı

ablacım inanın çok sevindim.mevlam daim eder inşallah.....;););)

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_inci87 yazdı:
ablacım inanın çok sevindim.mevlam daim eder inşallah.....;););)
S.A. kardeşim Allah c.c. sizide sevindirsin inşallah.Allaha emanet olun. Amin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt