Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Benim için Ali İmran suresini okurmusunuz (2 Kullanıcı)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. BENDE OKUCAM İNŞALLAH RABBİM DUALARINIZI KABULETSİN ALLAH'A EMANET OLUN

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
bende şimdi gördüm inşallah bende okuyacağım...allah hayırlısıyla size bi evlat nasip etsin inşallah..

bebekhasreti

Kayıtlı Kullanıcı
Sağolun kardeşlerimYüce rabbim her iki cihandada yar ve yardımcınız olsun(AMİN)

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
furkan suresinin ayetini 5 defa okudum vaktim olursa inşallah yine okurum allah kabul etsin..amin

bebekhasreti

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Rabbim sizlerede dünyada ve ahirette güzellikler versin,af ve mağfiretiyle sizleri ateşten korusun inşallah hepimizi...

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
ablcım selmun aleyküm Rabbim yardımcın olsun sabır versin dogru zamnda hayırlı evlat versin inşaallah şu anda bitirmm gereken derslerim var bitince inşaallah senn için dua edecem

bebekhasreti

Kayıtlı Kullanıcı
sağolasın tubagüner kardeşim Rabbim işlerine kolaylıklar versin inşallah

pbilgili

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. Arkadaşım bebek sahibi olmayı eminim ki çok istiyorsunuzdur. Ama kendinizi strese sokmayın. Rabbimin hazinesi ikramı sonsuz. Muhakkak sizede evlat verip sizi sevindirecektir.
Ama henüz vakti saati gelmemiştir. Bende sizin için Furkan suresi 74. ayeti okuyucam. Rabbim gönlünüzün muradını versin inş.

bebekhasreti

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kardeşlerim,biliyorum zaten bi stres yapmamayı başarsam ama elimden gelmiyor,kendimi yiğip bitiriyorum,ama inanıyorum ki sizlerin dualrı ile tez zamnada meleğimize kavuşacağız,,ve ben buradan onun fotolarını siz güzel insanlara göstereceğim inşallah

bebekhasreti

Kayıtlı Kullanıcı
SEVGİLİ KARDEŞELRİM BENİM İÇİN OKUYAN OKUMAYAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER ,YÜCE RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN DUALARINIZDA VAR OLMAK PSİKOLOJİMİ BİRAZ OLSUN DÜZELTTİ,İNANIN ARTIK DAHA SAKİN BAKIYORUM ,ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN,TÜM GÜNAHLARINIZ SEVGİLİ PEYGAMPERİMİZ HZ.MUHAMMED ALEYHİSSELAMIN(s:a:v)HÜRMETİNE BAĞIŞLANIR İNŞALLAH (AMİN)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Kardeşim cahilliğime ver lütfen Ali İmran suresi demiştin şimdi Furkan 74. Ayeti yazmışsın ben pek bilmiyorum ama Türkçesini okuyorum kafam karıştı hangisi okunacak Furkan 74. ayet mi?
RABBİM DUALARINI KABUL EDER İNŞALLAH AMİN :gulegule

bebekhasreti

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam rüyam kardeşim ben aslında konuyu Ali İmran suresiziçin açtım ama sanıyorumki vakit açısından kimseden ses çıkmadı uzun bi sure o yüzden bende sonradan furkan suresinden bir ayet yazdım hangisini okumak istersen kardeeşim,Allah(c.C)razı olsun

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
FURKAN SURESİ'NİN 74.AYETİ
Bismillahirrahmanhirrahim
74. Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekiyne imama

Ve onlar: "Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenlerdir.

s.a kardeşim.bende 5 defa bu duayı okudum.inşallah dualarımızla rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.rabbim dualarını kabul etsin inşallah.....a.e.o kardeşim

bebekhasreti

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sendende razı olsun kardeşim.Rabbim her iki cihandada yar ve yardımcın olsun(AMİN)

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum bende okudum.Allah c.c. gonlunuzdekini versin.AMIN
Allah'a emanet olun.

bebekhasreti

Kayıtlı Kullanıcı
gönlümün gulu kardeşim yüce Rabbim ne muradın varsa en kısa zamanda versin inşallah(AMİN(

Hepinizin ağzına yüreğine sağlık

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Tamam kardeşim okuruz senin hatrın için okumazmıyız Rabbim dualarını kabul eder inşallah selametle kal

bebekhasreti

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam rüyam3 kardeşim sende sağol.Allah(c.c)sendende razı olsun.Allaha emanet ol kardeşim.

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
S.aleyküm Kardeşim Furkan Süresinin 74.ayetini Sizin Için Okudum....allah C.c.sizi Hayirli Bir Evlat Versin Inşallah.....a.e.olun Dua Ile...ve size dua etmeye devam edeceğim selametle kalın..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt