Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Benim için Ali İmran suresini okurmusunuz (1 Kullanıcı)

bebekhasreti

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm sevgili kardeşlerim foruma yeni üye oldum,sizlerden yardımlarınızı beklemekteyim,bebek sahibi olmak istiyoruz ama uzun zamandan beri olmuyor,Kuran-ı Kerimde Ali İmran suresini şifa niyetine eğer vaktiniz varsa ve Allah(c.c)rızası için bize yardımcı olmak isterseniz eşim ve benim için okurmusunuz?

Rabbim yar ve yardımcınız olsun,Allah hepinizden binler yüzbinlerce kere razı olsun.

bebekhasreti

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı günler sevgili kardeşlerim anlıyor ve biliyorumki sizinde bir çok okumalarınız ve meşguliyetleriniz var eğer vakitten dolayı gözünüz tutmuyorsa,benim ve benim durumumda olanlar için Furkan suresinin 74.ayetini okursanız sevineceğiz.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.(AMİN)

bebekhasreti

Kayıtlı Kullanıcı
FURKAN SURESİ'NİN 74.AYETİ
Bismillahirrahmanhirrahim
74. Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekiyne imama

Ve onlar: "Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenlerdir.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abla..öncelikle hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı olsun..

Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah ..ne kadar okunması gerekiyor abla?
bilgilendirir misiniz?selametle..

bebekhasreti

Kayıtlı Kullanıcı
Allah senden razı olsun kardeşim,sayısı yok 1 tane 2 tane gönlünden nasıl geçerse.Rabbim ne muradın varsa versin inşallah(Amin)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
amin abla, ecmain inş.
Furkan suresi 74. ayeti 500 tane okurum şimdilik inş.
bitiş zamanını da belirtirseniz daha iyi olur abla. ona göre alabiliyoruz çünkü.

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
S.aleyküm Kardeşim Furkan Süresinin 74.ayetini Sizin Için Okudum....allah C.c.sizi Hayirli Bir Evlat Versin Inşallah.....a.e.olun Dua Ile...

bebekhasreti

Kayıtlı Kullanıcı
ayın 31 ine kadar eğer okuyabilirsen iyi olur kardeşim.Allah bin kere yüzbinlerce kere razı olsun .sağolasın

bebekhasreti

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümesselam keltepe kardeşim Allah sendende razı olsun ,Rabbim ne muradın varsa versin(AMİN).Hakkınızı helal edin inşallah

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Tamamdır abla, bitiririm o zamana kadar inş..
Allah'a emanet olun..

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.kardeşim furkan suresinin 74. ayetini sizin için 3 kere okudum.rabbim tez zaman da tüm isteyenlerede sizede sağlıklı sıhatli her yeri tam hayırlı evlatlar kucağınıza alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin sabır ve dua ile.selametle kardeşim dualarımdasın A.E.O.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
74. Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekiyne imama

Ve onlar: "Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenlerdir.

selamün aleyküm.. ne güzel bir dua.. Allah razı olsun ablam.. ne güzel bir niyetle istiyorsunuz El Mucib'ten..Rahman bu güzel niyetinizin mükafatını salih ve saliha bir nesil yetiştirmekle versin inşallah.. ayetle ne güzel belirtmişsiniz.. şüphesiz Kur'an'ın duaları geri çevrilmez..ilahi kelamla istemek ne güzel.. ben de alıyorum, ama şimdilik sayı belirtmeyeyim.Rahman, hakkı tavsiye eden, sıratı müstakim üzere yaşayan, Allah katında size rahmet ve bereket vesilesi olacak evlatlar versin inşallah..

baki dualarımızla.. selametle kalın. B)B)

Kaan Erdem

Yönetici
kardeşim ALLAH CC BU SINAVINIZDA SİZİ SABREDEN VE SONUNDA MÜKAFATI İLE SEVİNDİREN KULLARINDAN ETSİN...RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..sizi inşaALLAH dualarımdan eksik etmeyeceğim RABBİM'in izni ile...

Ve onlar: "Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenlerdir

bunuda okuyup size hediye eyliyorum..selam ve dua ile kalın selametle...

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim Gönlünüze Göre Hayirli Olnai Versin.dualar Buarada Birleşir Emin Olun Tek Yürekle Rabbime El Açilir..hakkinizda Hayirlisi..

bebekhasreti

Kayıtlı Kullanıcı
afranur ,aliye,kaan,berra ve diğer kardeşlerim hakkınızı helal edin ,Rabbim her iki cihandada yüzünüzü güldürsün inşallah,Yüce Allah(c.c) yar ve yardımcınız olsun

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Bende Okurum Rabbim Gönlünüzün Muradini Versin Inş

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt