denizrüzgari
Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldiniz.
hayırlı forumlar inşallah.
hosbulduk kalbin zümrüt tepesi.cümlemize hayirli forumlar dilegi ile.
hoşgeldiniz.
hayırlı forumlar inşallah.
Selamun aleyküm ben Almanyadan katiliyorum.Bu sitede baya yeni sayilirim.Gördügüm kadariyla cok güzel bir atmosfer icerisinde bulunuyorsunuz,maksadim Din bilgilerime yenilik katmak ve sizlerle paylasmak.
Cevremde dinle alakali pek kimseyi tanimiyorum.Eminim sila`da yasayan kardesinize destek cikarsiniz.Gurur duyuyorum ve cok mutluyum sizlerin arasinda bulunmaktan sizleri seviyorum(suan tanimasamda)Allah´a (c.c) emanet olun.
ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM GURBETÇİ KARDEŞİM.
HOŞ VE SEFALAR GETİRDİN.İNŞAALLAH İSTEDİGİN TÜM FAYDALI BİLGİLERİ BURADA BULURSUN.ÜYELİGİN HAYIRLI OILSUN. ALLAHIMA EMANET OL.
Gel gel bize hoş geldin sitemize gel ahh aramıza gir sefalar sana :K
Beğenmişsindir umarım senin için düzenledim üyeliğiniz daimi olur inşallah:B
Selamun aleyküm hosbulduk kardesim.Dedigin gibi gurbette yasayan daha iyi bilir buralarin atmosferini.Insallah hep beraber bir bütün olur ve dinimizin güzelligini daha iyi anlariz.insallah daha cok görüsücez.Allaha´emanet ol.aleykum selam hosgeldin siteye
bende sana katiliyorum buranin ortami, insanlari cok guzel, cok bilgili kisiler var ve onlarin bilgisinden yararlandigimiz icin ayrica mutluyum, cunku bende yeni uyeyim bu siteyi daha yeni tanidim, ve fransadayim ve seni cok iyi anliyorum cunku yurtdisinda oldugun zaman dinle alaki konulardan olsun boyle bilgili insanlardan olsun uzak kaliyosun ister istemez malesef, o yuzden kendin bu konuda cabalaman lazim yoksa burdaki ortama malesef bircok turk gencimiz gibi kaptirabiliosun. cok sukur bu siteyi tanidik ve eminim burdan cok seyler ogrenecegiz Allahin yolunda daima ilerleriz insallah
allaha emanet ol :H
Alıntı:
GUNAY9328´isimli üyeden Alıntı
aleykum selam hosgeldin siteye
bende sana katiliyorum buranin ortami, insanlari cok guzel, cok bilgili kisiler var ve onlarin bilgisinden yararlandigimiz icin ayrica mutluyum, cunku bende yeni uyeyim bu siteyi daha yeni tanidim, ve fransadayim ve seni cok iyi anliyorum cunku yurtdisinda oldugun zaman dinle alaki konulardan olsun boyle bilgili insanlardan olsun uzak kaliyosun ister istemez malesef, o yuzden kendin bu konuda cabalaman lazim yoksa burdaki ortama malesef bircok turk gencimiz gibi kaptirabiliosun. cok sukur bu siteyi tanidik ve eminim burdan cok seyler ogrenecegiz Allahin yolunda daima ilerleriz insallah
Selamun aleyküm hosbulduk kardesim.Dedigin gibi gurbette yasayan daha iyi bilir buralarin atmosferini.Insallah hep beraber bir bütün olur ve dinimizin güzelligini daha iyi anlariz.insallah daha cok görüsücez.Allaha´emanet ol.
selameün aleyküm kardeşim üyeliğin hayırlı ve daim olur inşALLAH.selam ve dua ile
aleyküm selam havva kardesimHOŞGELDİNİZ EFENDİM HAYIRLI CUMALAR ... GÜZEL PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ ŞİMDİLİK ALLAHA EMANET OLUNUZ SELAMETLE VE DUA İLE KALINIZ
Selamun aleyküm ben Almanyadan katiliyorum.Bu sitede baya yeni sayilirim.Gördügüm kadariyla cok güzel bir atmosfer icerisinde bulunuyorsunuz,maksadim Din bilgilerime yenilik katmak ve sizlerle paylasmak.
Cevremde dinle alakali pek kimseyi tanimiyorum.Eminim sila`da yasayan kardesinize destek cikarsiniz.Gurur duyuyorum ve cok mutluyum sizlerin arasinda bulunmaktan sizleri seviyorum(suan tanimasamda)Allah´a (c.c) emanet olun.
aleykum selam hosgeldin siteye
S.A KARDESIM BENDE YENI ÜYEYIM ALLAHA EMANET OLUN
SA.HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN.DOĞRU YERDESİN.BU SİTE BAMBAŞKA.BUNU FARKEDECEKSİN.ÜYELİĞİN HAYIRLI OLSUN.
aleyküm selam hoş geldiniz hayırlı cumalar dua ile...
Amin kardesim.çalışıyorumda o yüzden her zaman fırsatım oluyor ama hoş geldiniz hepimizde hepinizde rahmet ve bereket üzerimize olsun inşallah