Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Beni dinler misiniz? (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm sayın kardeşim.
ALLAH celle celalühu sizi şuurlu ve kulluğunun hakkını veren ümmetliğinin samimiyetinde olan kullarından eylesin...

Ben bu sıkıntınıza diğer kardeşlerimizin baktığı gibi bakmaktan ziyade gerçekçiliği ne kadar vardır yazdıklarımın bilemiyorum ama siz değerledirin ve bende bu gözle bakayım istedim.

şu an yazdıklarınızda sizin vesveseye kapılarak belkide bir parça içersine farkında yada değilsiniz riya katarak yazmış olabilirmisiniz.

yapmış olabilir yada olmazsınız o sizin vicdanen kendinizle yüzleşmeniz sonrası olacaktır.Şimdi sizi burada bir çok kardeşimiz övecek / övüyor,takdir,imrenmek,güzel cümleler ve dualar ediyor işte siz istemeden de olsa artık sıkıntınızın dışına çıkarak bu söylemler karşısında yine isteyerek yada istemeyerek riya'ya kapılarak kibirlenecek ve artık hoşunuza gidecek hallerin kimliğine bürüneceksiniz.

şöyle bir durun ve sorun bu paylaşımı her açıp okuduğunuzda hoşunuza gidiyormu gitmiyormu yani açıkcası nefsiniz kabarmıyor mu?

diğer bir husus ise konunun içerik olarak detaya inmeniz.Bilmeyelim kardeşim ne yaptığınızı hayat yaşantınızı öğrenmeyelim bizler oturduğumuz yerden sizi yorumlamayalım.Yani bu hanım kardeşimiz diskoyada gidiyormuş amma rahatmış.sosyetik takılıyor,ama maşaALLAH sonrasında güzel işler yapmış demiyelim.ne olabilir di konu içeriği belkide ''benim sıkıntım var vesveseye kapılıyorum.dua eder dua beklerim kardeşelrim banada dualarınızda yer verin inşaALLAH.''olabilirdi.

bakınız kardeşim bunları yazarken bir bakıma sesli düşünüyorum sizi kırmak yada incitmek adına değil bu gibi durumlarda istemeden de olsa bizi riya'ya itecek ve nefsimizin hoşlanacağı durumlar olacağından yanlış hissiyatlara kapılabilir ve o an ki halis niyetimizden kayarız...sadece dikkat edelim.işte vesvese yani şeytan bu gibi durumlarda hep hali hazırda bekler.

hakkınızı helal ediniz kardeşim bir abi bir kardeşinizin size hayrınız için söylemleri olarak kabul ediniz.

selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız kardeşim.

siyah

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle hayirli akşamlar
ben bu siteye kendimi yalniz hissetmemek müslümanlarin arasinda olmak için huzurlu olmak için kaydoldum
burada bir arkadaş yazmişti arkadaşlar dinin göstergesidir
ben de müslüman kardeşlerimin arasinda olmak istedim
ama
bu siteye kayit olduğumdan beri bana sert davraniliyor sizin bu yazinizdan sonra artik ben konu açmaya bile korkaarim ben şu an ne hata yaptim anlamadim ki
ben sadece çok doğal bir insanim içimdekileri yazmak istedim ama ne acayip anlaşiliyorum
ben sadece bu ortama dahil olmak istedim
o kadarki oyun bölümündekilere yemek tariflerine bile katilmaya çaliştim
ama olmuyor işte demekki
bu kadar yanliş anlaşilmak ne diyeyim ne umdum ne buldum gibi oldum
bundan sonra herhangi bir konu açmayida düşünmüyorum demekki böyle anlaşiliyorum
hoşçakalin
bu sitedeki bütün arkadaşlar allah a emanet olun

Kaan Erdem

Yönetici
kardeşim siz yanlış anladınız sizi kırmak için yazmadım en alt satırdada belirttim.Bu konuyu bu şekil algılamayın.Bu bizide üzer.

Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız kardeşim.Hayırlı bereketli geceler olsun.Bir abi ve bir kardeşiniz olarak bu şekilde olabilir dikkat edelim diye açıklama getirdim..hakkınızı helal ediniz kardeşim.

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
melike kardeşim kaan abimizi gercekten yanliş anladın.gitmeni istemiyorum lütfen dua kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt