Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"Ben"den Bana İfşadır, Geceye Sebep (2 Kullanıcı)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
ene" deyince kırılırdı dizlerim.en çok nutkumun tutulduğu yerdir.ifşa etmeye korktuğum çok şeyi ene den gizlediğim .tadı damağında kalsın selavatların ,acılığı geçip gidecektir dua makamında.hüzün olsun.(nefsime okudum)Eyvallah..

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
"Ben"den Bana İfşadır, Geceye Sebep

Tek bir cümleyledir gecenin gelişi… aysız, yıldızsız…
Körlüğüme alışkın gözlerim, aydınlık bir gözün, karanlık bir cümlesine muhatap olunca, karanlığının idrakine vardı ya!

aminecim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim:=)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com

Körlüğüme alışkın gözlerim, aydınlık bir gözün, karanlık bir cümlesine muhatap olunca, karanlığının idrakine vardı ya!

aminecim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim:=)

________nevincigim nevincigim .. bende seni pek çok pek çok severim .. gerçekten samimi bir şekilde söylüyorum kardeşcagızım ben seni ALLAH için çok seviyorum.. rabbim bozmasın bu muhabbeti inşallah artsın artsın artın dolup taşsın bu muhabbet
sevgilerimle kardeşcagızımB)B)B)_________

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
"ene" deyince kırılırdı dizlerim.en çok nutkumun tutulduğu yerdir.ifşa etmeye korktuğum çok şeyi ene den gizlediğim .tadı damağında kalsın selavatların ,acılığı geçip gidecektir dua makamında.hüzün olsun.(nefsime okudum)Eyvallah..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
www.resimcity.com_ay_resimleri_2.jpg

hey hat… ne gelir elden, tüm bu gaflet içinden…
Adı konulmamalıymış aynadaki suretimin. Suskunlukla hayâ etmeliymiş tebessümlerim… Lokma lokma boğazıma tıkanmalıymış itaatlerim.

Kırılmış camların üzerindeymiş adımlarım. kana bulamış övünmelerim, tek sıla tesellimi, yolumu... “var”lığımın sahte şatafatının, son seyrindeyken gözlerim, gördüm viraneliğini… köhneliğimi...

Savlar altında kaldım, dilimdeki salâvatlar ne kadar acıdır damağıma… Hayâ mı, Riya mıdır, hüznümün adı…? bilmiyorum...
Allah'ım...
İncindi kalbim… “ben” dediğime…

"ene" deyince kırılırdı dizlerim.en çok nutkumun tutulduğu yerdir.ifşa etmeye korktuğum çok şeyi ene den gizlediğim .tadı damağında kalsın selavatların ,acılığı geçip gidecektir dua makamında.hüzün olsun.(nefsime okudum)Eyvallah..

(ALINTI)
.............

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt