Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"Ben"den Bana İfşadır, Geceye Sebep (1 Kullanıcı)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
www.resimcity.com_ay_resimleri_2.jpg

"Ben"den Bana İfşadır, Geceye Sebep

Tek bir cümleyledir gecenin gelişi… aysız, yıldızsız…
Körlüğüme alışkın gözlerim, aydınlık bir gözün, karanlık bir cümlesine muhatap olunca, karanlığının idrakine vardı ya!

hey hat… ne gelir elden, tüm bu gaflet içinden…
Adı konulmamalıymış aynadaki suretimin. Suskunlukla hayâ etmeliymiş tebessümlerim… Lokma lokma boğazıma tıkanmalıymış itaatlerim.

Kırılmış camların üzerindeymiş adımlarım. kana bulamış övünmelerim, tek sıla tesellimi, yolumu... “var”lığımın sahte şatafatının, son seyrindeyken gözlerim, gördüm viraneliğini… köhneliğimi...

Savlar altında kaldım, dilimdeki salâvatlar ne kadar acıdır damağıma… Hayâ mı, Riya mıdır, hüznümün adı…? bilmiyorum...
Allah'ım...
İncindi kalbim… “ben” dediğime…

"ene" deyince kırılırdı dizlerim.en çok nutkumun tutulduğu yerdir.ifşa etmeye korktuğum çok şeyi ene den gizlediğim .tadı damağında kalsın selavatların ,acılığı geçip gidecektir dua makamında.hüzün olsun.(nefsime okudum)Eyvallah..
(ALINTI)

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
s.a elinize sağlık,selametle...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Savlar altında kaldım, dilimdeki salâvatlar ne kadar acıdır damağıma… Hayâ mı, Riya mıdır, hüznümün adı…? bilmiyorum...
Allah'ım...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamünaleyküm değerli canım kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...İNŞALLAH
emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım her zamanki gibi...B)
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...B)B)B)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Selamünaleyküm değerli canım kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...İNŞALLAH

emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım her zamanki gibi...

ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...

_______aleyküm selam güzel kardeşim
rabbim sendende razı ve memnun olsun inşallah
çok teşekkür ederim
en emine emanetimsin inşallah
selam ve dua ileB)B)B)B)________

sewwda66

Kayıtlı Kullanıcı
www.resimcity.com_ay_resimleri_2.jpg

"ben"den Bana Ifşadır, Geceye Sebep

tek Bir Cümleyledir Gecenin Gelişi… Aysız, Yıldızsız…
körlüğüme Alışkın Gözlerim, Aydınlık Bir Gözün, Karanlık Bir Cümlesine Muhatap Olunca, Karanlığının Idrakine Vardı Ya!

hey Hat… Ne Gelir Elden, Tüm Bu Gaflet Içinden…
adı Konulmamalıymış Aynadaki Suretimin. Suskunlukla Hayâ Etmeliymiş Tebessümlerim… Lokma Lokma Boğazıma Tıkanmalıymış Itaatlerim.

kırılmış Camların üzerindeymiş Adımlarım. Kana Bulamış övünmelerim, Tek Sıla Tesellimi, Yolumu... “var”lığımın Sahte şatafatının, Son Seyrindeyken Gözlerim, Gördüm Viraneliğini… Köhneliğimi...

savlar Altında Kaldım, Dilimdeki salâvatlar Ne Kadar Acıdır Damağıma… Hayâ Mı, Riya Mıdır, Hüznümün Adı…? Bilmiyorum...
allah'ım...
incindi Kalbim… “ben” Dediğime…

"ene" Deyince Kırılırdı Dizlerim.en çok Nutkumun Tutulduğu Yerdir.ifşa Etmeye Korktuğum çok şeyi Ene Den Gizlediğim .tadı Damağında Kalsın Selavatların ,acılığı Geçip Gidecektir Dua Makamında.hüzün Olsun.(nefsime Okudum)eyvallah..

Eline Sağlik Güzel Kardeşim Aminenur Ruhun Güzel Senin....

Kaan Erdem

Yönetici
Allah'ım...

selam ve dua ile kalın selametle kalın kardeşim.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com

Allah'ım...

selam ve dua ile kalın selametle kalın kardeşim.

_________aleyküm selam teşekkür ederim kardeşim
rabbim razı olsun
selam ve dua ile inşallah________

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
ene" deyince kırılırdı dizlerim.en çok nutkumun tutulduğu yerdir.ifşa etmeye korktuğum çok şeyi ene den gizlediğim .tadı damağında kalsın selavatların ,acılığı geçip gidecektir dua makamında.hüzün olsun.(nefsime okudum)Eyvallah..

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım...

SELAMÜN ALEYKÜM DEĞERLİ KARDEŞİM ÇOK GÜZEL BİR ANLATIM RABBİM RAZI OLSUN RABBİM SEVABINIZA YAZSIN DİLDE DEĞİL FİLİYATA NAKIŞ NAKIŞ İŞLETSİN RABBİME EMANET OLUN

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com

Allah'ım...

SELAMÜN ALEYKÜM DEĞERLİ KARDEŞİM ÇOK GÜZEL BİR ANLATIM RABBİM RAZI OLSUN RABBİM SEVABINIZA YAZSIN DİLDE DEĞİL FİLİYATA NAKIŞ NAKIŞ İŞLETSİN RABBİME EMANET OLUN

________aleyküm selam degerli kardeşim
çok teşekkür ederim rabbim razı olsun inşalalh
duanıza kalbi aminler inşalalh .inşallah
hayırlı nurlu geceler dilerim kardeşim
rabbimize emanet olunuz
selam ve dua ileB)_________

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
"Ben"den Bana İfşadır, Geceye Sebep

Tek bir cümleyledir gecenin gelişi… aysız, yıldızsız…
Körlüğüme alışkın gözlerim, aydınlık bir gözün, karanlık bir cümlesine muhatap olunca, karanlığının idrakine vardı ya!

hey hat… ne gelir elden, tüm bu gaflet içinden…
Adı konulmamalıymış aynadaki suretimin. Suskunlukla hayâ etmeliymiş tebessümlerim… Lokma lokma boğazıma tıkanmalıymış itaatlerim.

Kırılmış camların üzerindeymiş adımlarım. kana bulamış övünmelerim, tek sıla tesellimi, yolumu... “var”lığımın sahte şatafatının, son seyrindeyken gözlerim, gördüm viraneliğini… köhneliğimi...

Allah'ım...

"ene" deyince kırılırdı dizlerim.en çok nutkumun tutulduğu yerdir.ifşa etmeye korktuğum çok şeyi ene den gizlediğim .tadı damağında kalsın selavatların ,acılığı geçip gidecektir dua makamında.hüzün olsun.(nefsime okudum)Eyvallah..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
"ene" deyince kırılırdı dizlerim.en çok nutkumun tutulduğu yerdir.ifşa etmeye korktuğum çok şeyi ene den gizlediğim .tadı damağında kalsın selavatların ,acılığı geçip gidecektir dua makamında.hüzün olsun.(nefsime okudum)Eyvallah

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
sELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.İNSANIN "BEN"_LİĞİMİZİ ANLATAN GÜZEL BİR YAZI OLMUŞ.TEŞEKKÜRLER.AMA YİNE ANLAŞILMASI ZOR:).NEFSİ YENMEK ELBETTE KOLAY DEĞİL.VE ONU YENMEK İÇİN İÇİMİZDEKİ KÖTÜLÜKLERİ KENDİMİZE BİLE DİLLENDİRMEK OKARAR ACI GELİYORKİ ..HAKİKATENDE ÖLE.İNSAN KÖTÜ BİŞEY SÖYLESİN ONU KABUL ETMEMESİNİN YANINDA BİRDE KULUP BULMAYA ÇALIŞIYOR.

BEN BUNLARI YORUMLAYABİLDİM.UMARIM DOĞRU YORUMLAMIŞIMDIR:=)ALLAHA EMANET OLUN.SELAMETLE KALIN.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
sELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.İNSANIN "BEN"_LİĞİMİZİ ANLATAN GÜZEL BİR YAZI OLMUŞ.TEŞEKKÜRLER.AMA YİNE ANLAŞILMASI ZOR.NEFSİ YENMEK ELBETTE ZOR.VE ONU YENMEK İÇİN İÇİMİZDEKİ KÖTÜLÜKLERİ KENDİMİZE BİLE DİLLENDİRMEK BİLE..HAKİKATENDE ÖLE.İNSAN KÖTÜ BİŞEY SÖYLESİN ONU KABUL ETMEMESİNİN YANINDA BİRDE KULUP BULMAYA ÇALIŞIYOR.

BEN BUNLARI YORUMLAYABİLDİM.UMARIM DOĞRU YORUMLAMIŞIMDIR:=)ALLAHA EMANET OLUN.SELAMETLE KALIN.

__________aleyküm selam güzel kardeşim
çok teşekkür ederim..evet güzel yorumlamışsın kardeşim benim haklısın ...bende ilk okudugum zaman bu sonucu çıkardım insan aslında derlerki bir kendine yalan söylemez .. mesela dualarımızda tövbelerimizde günahımızı itiraf ederiz yaradana .. ama bazen kendindende sakladıgı görmezden geldigi durumlar vardır.. kalbimizden an be an geçiveren ama hemen inkar ettigi... işte belki bu yazıda bunu anlatmak istiyor tam seninde yorumladıgın gibi.. güzel yormun için teşekkür ederim kardeşim benim senin farklı_dogru _etkili bir bakış açın oluyor genelde.. sitede birkaç arkadaşım yine var aynı senin gibi yorumları farklı olan...
hayırlı günler dilerim cancagazım.
emanetim rahmana inşallah
selam ve dua ileB)B)B)._________

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
__________aleyküm selam güzel kardeşim
çok teşekkür ederim..evet güzel yorumlamışsın kardeşim benim haklısın ...bende ilk okudugum zaman bu sonucu çıkardım insan aslında derlerki bir kendine yalan söylemez .. mesela dualarımızda tövbelerimizde günahımızı itiraf ederiz yaradana .. ama bazen kendindende sakladıgı görmezden geldigi durumlar vardır.. kalbimizden an be an geçiveren ama hemen inkar ettigi... işte belki bu yazıda bunu anlatmak istiyor tam seninde yorumladıgın gibi.. güzel yormun için teşekkür ederim kardeşim benim senin farklı_dogru _etkili bir bakış açın oluyor genelde.. sitede birkaç arkadaşım yine var aynı senin gibi yorumları farklı olan...
hayırlı günler dilerim cancagazım.
emanetim rahmana inşallah
selam ve dua ileB)B)._________
sağol kardeşim düşük cümleler kurumuşum tam bi facia olmuş:)şimdi farkettim.Neyse anlatabilmişim enazından:)Selametle kal.Allaha emanet ol.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
sağol Kardeşim Düşük Cümleler Kurumuşum Tam Bi Facia Olmuş:)şimdi Farkettim.neyse Anlatabilmişim Enazından:)selametle Kal.allaha Emanet Ol.

selamün Aleyküm Kardeşim Benim Hiçte Düşük Cümle Kurmamişşin Kendine Hakksizlik Etme Güzel Kardeşim.....:)
en Emine Emanetimsin..
selametle Muhterem

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt