RE: BENDE BİR RİCADA BULUNMAK İSTİYORUM..
ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.KARDEŞİM.GEÇ GÖRDÜM KUSURA BAKMA.3 TANE ALAYIM BEN DE.BİR DE HZ.ZEKERİYA (A.S) İLE İLGİLİ SURE VE AYETLER VAR.HANİ BEN VE EŞİM YAŞLIYIZ NASIL ÇOCUĞUMUZ OLUR DİYE RABBİYLE KONUŞTUĞU VE İŞARET OLARAK EŞİN ÇOCUK BEKLEYİNCE KONUŞAMAMASI BELİRTİSİNİN OLDUĞU SURE VE AYETLRE.BEN TAM ANLATAMADIM AMA SEN SANIRIM BULURSUN O SUREYİ.ÇOCUK SAHİBİ OLAMAYANLARIN O SUREYİ OKUMASI VE ÖZELLİKLE İLGİLİ AYETLERİ,TAVSİYE EDİLİYOR.HANGİ SURENİN HANGİ AYETLERİ OLDUĞUNU SÖYLERSEN BİZ DE OKURUZ YASİNLE BERABER.A.E.O.
S.A. ABLAM,
HATIRLATMAN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. AŞAĞIYA ZEKRİYA A.S. DUALARINI İÇEREN AYETLERİ ALIYORUM. İNŞALLAH BU VESİLE İLE BİR HAYRA İMZA ATTINIZ.
"Rabbim! Gerçekten kemiklerim zayıfladı, saçlarım ağardı, Rabbim!.Sana yalvarmaktan dolayı herhangi bir şeyden mahrum kalmadım. Doğrusu, benden sonra yerime geçecek yakınlarımın iyi hareket etmeyeceklerinden korkuyorum. Karım da kısırdır. Katından bana bir oğul bağışla ki, bana ve Yâkub oğullarına mirasçı olsun! Rabbim! O'nun, senin rızanı kazanmasını da sağla!" (Meryem,19/4,5,6)
"Ya Rabbi! Bana kendi katından temiz bir soy bahşet!" (Âlu İmrân, 3/38)
"Rabbim! Beni tek başıma bırakma! Sen varislerin en hayırlısısın" (el-Enbiyâ, 21/89).
K.S.EO