Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

>>>>>Bence okuyun<<<<<< (2 Kullanıcı)

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Câbir radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre, Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu: "Beş vakit namazın benzeri, sizden birinizin kapısı önünden akıp giden ve her gün içinde beş defa yıkandığı bol sulu bir ırmak gibidir."

(Müslim, Mesâcid 284)

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
‏{الْمُسْلِمُ أَخُو الْمُسْلِمِ، لاَ يَظْلِمُهُ وَلاَ يُسْلِمُهُ، وَمَنْ كَانَ فِي حَاجَةِ أَخِيهِ كَانَ اللَّهُ فِي حَاجَتِهِ، وَمَنْ فَرَّجَ عَنْ مُسْلِمٍ كُرْبَةً فَرَّجَ اللَّهُ عَنْهُ كُرْبَةً مِنْ كُرُبَاتِ يَوْمِ الْقِيَامَةِ، وَمَنْ سَتَرَ مُسْلِمًا سَتَرَهُ اللَّهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ‏}‏‏

[Müslüman Müslümanın kardeşidir ona zulmetmez; onu düşmana teslim etmez. Kim bir Müslüman kardeşinin ihtiyacını giderirse, Allah da onun bir ihtiyacını giderir. Kim bir Müslümanın sıkıntısını giderirse, Allah da kıyamette onun bir sıkıntısını giderir. Kim de bir Müslümanın ayıbını örterse, Allah da kıyamette onun bir ayıbını örter.]

[Buhârî, Mezâlim 3]

EFECE

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.efece.tr.cx
ALLAH cc. razı olsun kardeşim çok güzel bir paylaşım

hz.MEVLANA'nın bir sözü var tam bilmiyorum bilen varsa bana bir yazabilirmi anlamıyla beraber ben bulamadım da

ZEKİ İNSANLAR AKILLI İNSANNLARI KULLANIR
AKILLI İNSANLNAR ZEKİ İNSANLARI KULLANAMAZ GİB BİR ŞEYDİ BİLEN VARSA BİR YAZARMI

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Elinize sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş
Selametle kalın..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun çok güzel anlamlı paylaşımlardı emeğinize sağlık.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.:)

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
evet hepimiz dünyaya meyletmişiz belki sacma gelecek ama bugün kardeşim bez bebek diye bi dizi var ona bakıyordu.bende baktım orada oyuncaklar ülksi var ordada hiç ara yok bi karsılık yok herkes sevdıgı için bişeyler yapıo karsılık beklemeden fakat dünyadakı ınsanlar para için kardeşin bile satıyo ya nasıl insanlar bunlar allahım bizi dünyaya meyletmekten korusun bize ve tüm kardeşlerime yardımcı olsun

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
evet hepimiz dünyaya meyletmişiz belki sacma gelecek ama bugün kardeşim bez bebek diye bi dizi var ona bakıyordu.bende baktım orada oyuncaklar ülksi var ordada hiç ara yok bi karsılık yok herkes sevdıgı için bişeyler yapıo karsılık beklemeden fakat dünyadakı ınsanlar para için kardeşin bile satıyo ya nasıl insanlar bunlar allahım bizi dünyaya meyletmekten korusun bize ve tüm kardeşlerime yardımcı olsun

Amin inşallah,kardeşim...

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
kardeşim emeğinize gönlünüze sağlık.
Allah'a emanet olun

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsunn....

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Ney ayrıldığı kamışlığı istiyor da,oraya dönmek için feryad ediyor.Hani biz niye feryad etmiyoruz?

Adım adım Azrail can almaya geliyor
Hani endişe hani korku neredesin?

Gaflet...gaflet..gaflet...Geç olmadan uyanalım inşaAllah.Değerli paylaşımından ötürü teşekkür ederim kardeşim.Allah celle celalüh razı olsun.

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Ney ayrıldığı kamışlığı istiyor da,oraya dönmek için feryad ediyor.Hani biz niye feryad etmiyoruz?

Adım adım Azrail can almaya geliyor
Hani endişe hani korku neredesin?

Gaflet...gaflet..gaflet...Geç olmadan uyanalım inşaAllah.Değerli paylaşımından ötürü teşekkür ederim kardeşim.Allah celle celalüh razı olsun.

Ecmain inşallah...

Biz Dünyayı Sevdik MALESEF!!!

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim,emeğine,güzelyüreğine sağlık,güzel bir paylaşım.Hayırlı geceler olsun inş.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt