Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bence Okunmaya Değer Allahin Sevgili Kkulu (1 Kullanıcı)

Canan38

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun eline emegine saglik cok guzel yazi hazirlamisin.saygilar selam ve dua ile

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun kardesim..cok anlamli bir paylasim..Allaha emanet olun insallah,,selamunaleyküm..

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun akrdeşim çok güzel bir paylaşımdı...ellerine sağlık. ALLAHa emanet olunuz...selamünaleyküm...

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun akrdeşim çok güzel bir paylaşımdı...ellerine sağlık. ALLAHa emanet olunuz...selamünaleyküm...

inşallah hepimizden razı olur şikayetçi değil şefaatçi olsun inş. sizde yardana emanet olun hayırlı sabahla dualarınzda yer almak duası ile

ahsarmıznası

Kayıtlı Kullanıcı
yukarıda yazmıs oldugun enbastakı yazıyı nerden buldun kaynak göster lütfen?...ve kesinlikle etkileyici değil....o yüzden kaynak göster araştırmak istiyorum

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM
ELEŞTİRİMİ YOKSA YORUM MU TAM ANLAMADIM AMA YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM. ÜYE OLDUĞUM BAŞKA BİR SİTE DAHA VAR ORDAN ALINTI YAPTIM . DOĞRULUK DERECESİ NEDİR BİLMİYORUM AMA YAŞANILMASI İMKANSIZ BİR ŞEY DEĞİL. EN AZINDAN KISSDANA HİSSE OLARAKDA ALGILANABİLİR.. YAPTIĞIMIZ HERŞEYİN BİZİM İRADEMİZE BAĞLI OLDUĞUNU GÖSTERDİĞİ İÇİN BURADA PAYLAŞTIM. SELAM VE DUA İLE HAYIRLI GÜNLER

ahsarmıznası

Kayıtlı Kullanıcı
böyle birsey elbette yaşanabilir...fakat ALLAHIN hikayeye karıştıgı noktada ben kaynak olmadan yorumlayamam ve kaideye almam ....seni eleştirmiyorum en azından bu şekılde daha bağlayıcı olur ve önüne gelene inanıpta peşine gitmemiş oluruz....kaynak oldugu zaman dıdısına kadar araştırıp hakkı ortaya çıkartırız...yazmıs oldugun bu hikayeye tepkım sadece yuce ALLAHIN sözlerinin geçmesidir ve hafife asla alamam ...senden şimdi Fatıma olup bu konuyu madem yayınladın BANA YARDIMCI OLMANI BEKLIYORUM

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
böyle birsey elbette yaşanabilir...fakat ALLAHIN hikayeye karıştıgı noktada ben kaynak olmadan yorumlayamam ve kaideye almam ....seni eleştirmiyorum en azından bu şekılde daha bağlayıcı olur ve önüne gelene inanıpta peşine gitmemiş oluruz....kaynak oldugu zaman dıdısına kadar araştırıp hakkı ortaya çıkartırız...yazmıs oldugun bu hikayeye tepkım sadece yuce ALLAHIN sözlerinin geçmesidir ve hafife asla alamam ...senden şimdi Fatıma olup bu konuyu madem yayınladın BANA YARDIMCI OLMANI BEKLIYORUM

BEN SANA HAK VERİYORUM KARDEŞİM HAKLISIN ARAŞTIRMADAN YAYINLANMAMASI GEREKEN BİR KONU İDİ AMA ÖFKENİN ÖNÜNE BİR ŞEKİLDE GEÇİLEBİLECEĞİNİ SABRIN VE İYİLİĞİN SONUNDA SANA MÜKAFAT OLARAK GERİ DÖNECEĞİNİ BELİRTEN BİR YAZI OLDUĞU İÇİN YAYINLADIM. BENİM OKUDUĞUMDA HOŞUMA GİTTİ SABREDEREK ASLINDA ÇOK ŞEYİ BAŞARABİLECEĞİMİZİ GÖSTEREN BİR YAZI OLDUĞU İÇİN ALDIM KARDEŞİM HATA ETTİĞİMİ SANMIYORUM AMA SEN ÖYLKE DÜŞÜNÜYORSAN ÖZÜR DİLERİM HAKKINI HELAL ET
DUALARINIZDA YER ALMAK DUASI İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt